*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Folkehesten-oppvisning på Forus

Solør Svarten og Geir Gudmestad. Foto: Picasa

En banker som normalt sett ikke taper. Et supersjokk som fort får løpet. Lunsjen fra Forus inneholder snadder, og vi kobler grepet om nye tusenlapper!

03.02.15 11:14

Jackpot i Norge, og Sverige! Ja, vi som elsker å spille på hester har en virkelig pangdag i vente. Fra Momarken så ligger det 503 961 ekstra i V65-potten. Fra Gävle så ligger det 1 492 132 ekstra i potten. Før vi skal kjempe om disse kjempe-pottene så skal Forus gjøre unna sin lunsj.

Fra Forus sist så serverte vi igjen sterke tips til Forus. Onion F.H. (2. valg) ble blant annet servert som dagens herlige banker! På Nettavisen sitt mellomste V65-forslag med en innleveringspris på 480 så ble det tre femmere, og en utbetaling på FINE 2 493,-. På Eksperten så gikk V5-systemet inn med hele 20 308 (6 andeler a' 330). Her satt vi igjen med ni hester i finalen, og da er jo det litt bittert å få favoritten...

Nytt spill fra Norsk Tipping:Bli millionær med Nabolaget.

Fra Forus denne tirsdagen så banker vi 2 Solør Svarten (V5-2). Et billigere løp kan ikke denne få, og vi må bare gå ALL IN. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri førstkommende lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Innleveringsfrister Forus:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne tirsdagen: V4 på Eskilstuna med start kl.12.20. V65 på Momarken med start kl.18.30. Det er jackpot fra Momarken denne tirsdagen med hele 503.961 ekstra i potten. V64 på Gävle med start kl.19.08. Det er jackpot fra Gävle denne tirsdagen med hele 1.492.132 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Objektene våre til Forus denne tirsdagen er som følger:

V5-1 : 2 Dream Valetta – Så veldig fin ut etter pause nest sist, men da var Pål Buer uheldig, og kjørte oppi. Nå sist så får den muligheten for sent, og den går pigg i mål med krefter igjen. Viste da 14,6 s 500m. Står denne tirsdagen NYDELIG til, den er brukbar fra start, og den passer bra i hendene på Geir Mikkelsen. OBS! 9 Petite Oiseau – Gikk strålende i kulissene sist, og da viser den 14,0 s 500m. Kommer nå ut etter en liten pause, og det er fine rapporter på den. Her står den ypperlig til for å smyge med, og den er vass på speed. I dønn riktige omgivelser så er den verdt oppmerksomhet!

V5-2 : 2 Solør Svarten – Dette er en kanon i grunnlaget, og her har Geir Gudmestad gjort en strålende handel til sine 1000-eiere. Folkehesten Forus er kanskje favoritten til å gå av med seieren i folkehestkonkurransen, og inntrykket sist var helt rått. Kommer til mål helt ukjørt på 27,6, og da legger den inn 26,3 den siste runden. Har nok en 26-tid i kroppen sin, og den kan vinne dette løpet med så mye som Geir Gudmestad ønsker. Denne vil vi se i V75’en, og ikke i tynne løp på Forus Travbane. Dagens banker er nevnt. Fortsettelse følger!

V5-3 : 9 Eenymeenyminymoe – Har fått seg noen løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er spillbar i helt riktige omgivelser. Nå sist så fikk den maks i tøffere omgivelser enn dette, men da skal man vite at den gikk med et punktert hjul, og var derfor noe unnskyldt. Er helt sikkert en av de beste på kapasitet, og med tre løp i kroppen så kan det være duket nå. SE OPP!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V5-4 : 7 Calypso H. – Er en soleklart motivert favoritt her. Floppet dog som en 1,7-oddser i Bergen sist, og med tanke på at han gjorde det etter flere mnd pause så gjør det oss noe usikker. Skal være behandlet i et kne siden sist, men det vil vi også anta at den var før løpet nå sist uten at den fungerte som best. Trolig blir det tidlig tet her, og da er dette løpet kjørt. For dem som spiller en samlebong så kan den stå alene, men vi vil se denne igjen på topp før vi går ALL IN igjen.

V5-5 : 1 Magic Me – I disse løpene så pleier det å bli tempo, og da kan dette bli svært riktig for den som trolig får rygg leder. Det tror vi blir Magic Me, og på hesten sin aller beste distanse så kan den fort detonere en bombe om den får lukene tilslutt. Gikk nå sist et helt greit løp, og formen er slett ikke verst. Motstanden som er i vente er ikke den tøffeste, og her må vi rett og slett bare prøve oss. Vi liker dessuten å spille Geir Mikkelsen på slike undervurderte hester, og den skal med som et mulig sjokk nå. PASSES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag