Folkehester i fantastisk duell

Eirik Høitomt med Folkehesten Jarlsberg, Voje Scott.
Eirik Høitomt med Folkehesten Jarlsberg, Voje Scott.

Folkehestene Nume Elden og Voje Scott braker sammen i en durabelig duell i V65-5 på Klosterskogen torsdag kveld. Nettavisen bankerspiller i det løpet.

Sportspills meny torsdag:
V64 Jägersro:Jeppe og tidlig spillstopp
V4 Bergsåker:Ny lunsjfest på gang?
V5/V4 Øvrevoll:Galopp til himmels igjen
Oddstips 1:Tromsø slår tilbake
Oddstips 2:Kamerun på sjelden visitt
Midtukekupong:Slik får vi 12 rette

Velkommen til en ny innholdsrik trav- og galoppdag torsdag. Og selv om det er helligdag og Kristi Himmelfartsdag, så er det definitivt ingen hviledag. Følgende meny venter spillerne. Det hele starter med V4 og V5-spill fra bergsåker, før Jägersro tar over med V64 som allerede starter kl 15.10 siden det er helligdag også i Sverige. Til kvelden er det dog Norge som gjelder. Øvrevoll byr V5 og V4-spill, mens Klosterskogen byr på V65.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Konseptet Folkehesten har vært en suksess for norsk travsport og innebærer at det er 1 000 andelseiere på hver av Folkehestene. Fra og med 2014 er det endret litt i konseptet. Der det tidligere kun gjaldt treåringer, er det fra og med ingen begrensninger på det. Ergo er det løpshester som kan være både fire, fem, seks år og eldre enn det også. Det gjør at andelseierne får se hestene i løp. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.I kveld møtes Folkehesten Drammen (3 Nume Elden) og Folkehesten Jarlsberg ( 5 Voje Scott) til en meget spennende duell i V65-5 på Klosterskogen. De samme hestene møttes også på Jarlsberg 16. mai. Det løpet ble vunnet av Nume Elden og Pål Sem, mens Voje Scott og Eirik Høitomt satt bom fast i mål som sjette.

Fordel Jarlsberg i kveld
Vi har all respekt for 3 Nume Elden og Pål Sem og for den saks skyld også for 7 Alm Kasper, men vi likte 5 Voje Scott så godt sist at vi klemmer til med bankerspill i alle spilleformer i kveld. Trener og kusk Eirik Høitomt er nesten lyrisk i sine vurderinger på forhånd og i en omgang der vi SKAL gardere folkebankeren 7 Rigel Storm i V65-1, er Voje Scott et svært spennende alternativ. Vi går all-inn på 5 Voje Scott i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kan ikke forsvares
Vi kan forstå at 7 Rigel Storm blir favoritt i V65-1 i kveld, men derfra til drøye 70 prosent av innsatsene er det langt. Rigel Storm får alt annet enn godkjent i sitt siste løp på nettopp Jarlsberg 2. mai. Rigel Storm forsvarte da enkelt sitt innerspor fra start, men hadde ingenting å svare med når lederryggens Drivknekten og medsmygende Tori Huldra angrep ut mot oppløpet og Rigel Storm fikk helmaks som tredje den dagen. Når en så kapabel hest som 8 Stensvik Iver knapt er markert på fire prosent av innsatsene og kapasitetshesten 11 Lukas knapt er rørt av spillerne er det alle varsellamper på i kveld og garderinger kan være svært så lønnsomt i V65-1 i kveld.