*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

For god for V75

Brenne Rødi og Jan Roar Mjølnerød.

Treårige Brenne Rødi er så overlegen at hun er satt utenfor V75-spillet lørdag. I V5-spillet blir hun soleklar banker.

26.11.14 09:01

Sportspills meny lørdag:
V75 Biri lørdag: Blekkan viser vei
V65 Harstad lørdag kveld: Finsk banker i nord
Tippetips: Bonuspotten på 5,9 mill skal ut
Dagens singel: En gammel kjenning er på vei tilbake
Dagens oddsdobbel: Nesten fire ganger pengene
Dagens langskudd: Milan skal ikke være favoritt

Biri travbane kan lokke med 13 millioner kroner til en eventuell alenevinner når Mjøsbanen byr opp til storstilt V75-kjøring lørdag ettermiddag. Biri oppdretningsløp for kaldblodshester er det store sportslige høydepunktet der vinneren i den åpne klassen kan kvittere ut velvoksne 400 000 kroner i seierssjekk, mens vinneren av hoppeløpet kan kvittere ut 200 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Og nettopp hoppeløpet er (overraskende nok) satt utenfor V75-veddemålet lørdag og satt opp som løp 3. Det betyr at vi dette løpet avvikles som V5-2 og ikke får den hederen som det burde fått. Uansett har 11 Brenne Rødi vist seg dønn overlegen sine "medsøstre" denne sesongen og med friske 200 000 kroner i førstepremie er det ingen grunn til å tro at trener Jan Roar Mjølnerød har trappet ned på treåringen.

Åtte seire på ni starter har det blitt og til denne starten kommer Brenne Rødi med sju strake seire. Normalt er det helt grønt for Brenne Rødi og undertegnede lar andre spekulere og spiller naturligvis Brenne Rødi som sin V5-banker.
Rangering V5-2: A: 11 B: 3-4-12 C: 7-5-8 D: 6-10-9-2-1

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Tre hester gjør opp?
I V5-1 synes jeg at tre hester skiller seg klart ut og 3 Elegant blir min favoritt. Gravdal-hesten har vist at han duger svært så godt i klassen og møter billigere motstand enn vanlig lørdag.

5 Nito Nicklas har også vist storform på slutten og sammen med svært så kapable 4 Bravo Turbo får han plass på våre to minste V5-forslag. På det største betaler jeg også for flinke 7 Alm Rodina, mens endel spilte 1 Jørnstu Vilja viser så manglende vinnervilje, at hun droppes fra mine V5-forslag.
Rangering V5-1: A: 3 B: 5-4-7 C: 1-6-8-2

Hamre tung også i V5
Frode Hamre blir stor favoritt med kraftig forbedrede 6 Premance Simoni i V5-3, men det er meget stor fare for dødens, og da velger jeg å spekulere.

1 Angelina B.R. skal med på våre forslag. Nå blir trolig hoppa overflydd fra start, men hesten har kommet fantastisk flott tilbake etter langvarig skade og var strålende dødensvinner på Färjestad i sin siste start. Hoppa som deleies av RD-reporter Espen Edvardsen går til mål så det suser og kan vinne dersom det løser seg.

3 Seaborn Simona kan være tethesten og vidunderhoppa til familien Robertsen har vist at hun trives ekstremt godt i den posisjonen, og da betaler vi også for denne på samtlige kupongforslag.På videre gardering tar jeg også med 10 Scarlett Gede, 2 M.T. Good Looking og 4 Jalapeno Broline.
Rangering V5-3: A: 6 B: 1-3-10 C: 2-5-7-4-11-12-9 D: 8

Kan lede hele veien
Jomar Blekkan skal kun kuske i to løp lørdag, men montro om han ikke kan bli 100 prosent. 1 Joe's Banker var en klar obshest for undertegnede når han vant til 18 ganger pengene nest sist på Leangen. Og en like klar dropphest når hesten var ute over 2600 meter i starten etterpå. Lørdag er det atter sprint og fra førstespor misser ikke Blekkan teten med denne.

6 Mocha Motion var svak i norgesdebuten for stall Hamre, men kraftig forbedret i starten etterpå og tok en overbevisende seier fra dødens. Motstanden er ikke veldig mye tøffere her, men det lukter dødens igjen. 12 Match This One avviste en så god hest som Escape Boko i seiersløpet på Biri 29. august. Etterpå det har vært mye galopper, men hesten er kanskje best i feltet på kapasitet. Sammen med 4 C.C. Noble Augustinu (har en viss kapasitet), 9 Andover Victory (vant et billig løp sist) og 10 I'en Ki (svak sist, men god i løpene forut) får de begge plass på våre større forslag.

Rangering V5-4: A: 1 B: 6-12-4-10 C: 9-2-11-7-8-3

Lurte oss sist
I V75-3 blir atter 11 Nyland stor favoritt, og tross at Eirik Høitomt gjestekusker denne lørdagen, må vi sette 12 Gikling Lomeo fremst. Hesten var rett og slett strålende vinner av finalen i Hesteeierkanna på Leangen i sin siste start mot gode hester. Gikling Lomeo tåler å gjøre jobben selv underveis og er i knallform.

11 Nyland og Eirik Høitomt er naturligvis en spennende kombinasjon. Men 40 meter tillegg og sporklatring er ikke nødvendigvis hestens yndlingsmelodi og da mener vi dette er en favoritt i fare. 10 Finstad Jerken står 20 meter forann begge våre favoritter og er på gang nå. Garderingskryss. Og vi slipper ikke 7 Røyns Kasper og Ragnar Fremstad. Hesten holder fortsatt kanonform og blir med på alle våre spilleforslag. Svenskegjesten 13 Monster Monsun kommer med gode rapporter med seg fra Sverige, og sammen med 15 Tand Tuff er de begge garderingshester.
Rangering V5-5: A: 12 B: 11-10-7-13 C: 15-2-3-14-4-1-5-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.