Formbombe feller alt

Ove Lindqvist og Tomtegubben blir dagens tyngste favoritt fra Umåker. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ove Lindqvist og Tomtegubben blir dagens tyngste favoritt fra Umåker. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Dagens største favoritt er i trøbbel. Banker som det virkelig lyser av. Uspilt sjokk som aldri har sett bedre ut. Vi skal hente cashen på Umåkerisen tirsdag!

Selv om det ble småvrient fra Axevalla mandag så gir vi oss selv ikke godkjent for tipsene. Vi skulle vært nærmere pengene da. På tirsdag så er vi mer enn klar for revansje på isen i Umåker, og her var det litt av hvert å gripe tak i. Vi landet tilslutt på 6 Limping Shrimp (V64-5) som dagens banker. Burde bombe til tet, og blir den bare ikke for hissig så leder den sitt løp svært lenge. Mer om dagens objekter finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi ranket Flying Power S.S. (9,1%), og Brenne Jærven (4,8%) først under V75-omgangen på Jarlsberg lørdag 14. februar så kom vi ikke helt i mål. Det ble dog endel fine femmere på flere av Ekspertenbongene, og totalt sett så spilte vi inn brukbare 158 612 i V75-spillet. Ingen greide imidlertid SYV-RIKTIGE, og de tre neste lørdagene så har vi følgende å se frem i mot:

21. februar - Bergen: Dobbel-syverpott

28. februar - Bjerke: Dobbel-syverpott

7. mars - Leangen: Jackpot med hele 3.364.255 ekstra.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Umåker:

V64:19.08

DD:20.36

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Halmstad med start kl.12.20. V5 på Jarlsberg med start kl.13.37. V65 på Forus med start kl.18.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til dagens løp på Umåker:

V64-1 : 1 Clear Sign – Er betydelig bedre enn raden, og dette MÅ dreie seg om en flott mulighet. Nå sist så ble den sårbeint, og den feilet i fra seg en tredjeplass bak gode hester som Francais Du Gull/Amaru Boko. Gangen før i V75 så avslutter den veldig bra uten å få betalt for det. Fra tet denne tirsdagen så burde Ove A. Lindqvist få gjøre litt som han vil, og da tauer den fort dette rundt om. SPILLES!

V64-2 : 4 The Unforgiven – Vi prøver oss med en helt uspilt hest her. The Unforgiven så nemlig ekstremt forbedret ut sist, og den gikk HELPIGG i mål uten å få sjansen. Om den fortsetter der den slapp sist så kan den fort være spennende som en bombe nå. OBS! 13 Ivory Easy – Kom ut etter en lengre pause sist, og den avsluttet fint. Hadde uansett godt av en blåser i kroppen etter pausen. Har møtt mye gode hester, og den duger alle dager i uken i slike omgivelser som dette om den er i nærheten av på topp.

V64-3 : 6 Tomtegubben – Gjør det bra i Sverige, men den fungerer ikke. Var behandlet før løpet sist, og den vant da uten å imponere. Aksjonen var heller ikke nå optimal. Blir etter vår smak for hardt betrodd her, og vi spekulerer. 2 Nordmärta – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den fullførte fint sist bak gode hester. Var noen få lengder bak hester som vi holder høyere enn Tomtegubben. Feilfritt, og med fortsatt fremgang så er Nordmärta klart spennende. OBS!


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V64-4 : 3 Viking Streamline – Kom ut etter en 3. måneders pause nå sist, og den gjør et klart bra løp. Fullfører veldig fint, og vi hadde 15 s 400m på klokken. Den fungerte fint, men den trengte nok den blåseren i kroppen sin etter pause. Kan ventes en god del forbedret her, og fra et bra spor så er den verdt litt oppmerksomhet. Klar OBS, og vi plasserer den knepent foran en formtoppet 12 Mr Dreamcatcher.

V64-5 : 5 Limping Shrimp – Har funnet en helt hysterisk form, og den har lekt seg til to strake seire. På en blytung bane nå sist så jogger den 15,9 s 1000m til en lekende lett seier. Burde blåse til tet her, og er den bare rolig underveis så skal dette dreie seg om en flott mulighet. En motivert favoritt i våre øyne.

V64-6 : 1 Flora Tooma – Ser stadig bedre ut, og den har vunnet meget lett de siste to gangene. Nest sist så legger den inn 15,0 s 500m med krefter igjen. Nå sist så holdt det med 16,5 s 500m med krefter igjen. Er meget kjapp fra start når den blir laddet med, og her burde det bli tet. Da skal ikke denne formbomben bli lett å ha med å gjøre. Klar OBS som vi prøver som en frekkis mot favoritten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.