Formbombe runder til seier?

Foto: hesteguiden.com

La gå at sporet ikke er det beste og motstanden er krevende, men vi har ikke sett vår banker bedre enn han så ut i den siste starten!

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Kjempet mot de beste i årgangen har 11 Caesar Endurance gjort i hele sin karriere, og 4-åringen nærmer seg nå 400.000 kroner innkjørt med stormskritt. Etter langt skadeavbrekk har General November-sønnen stått for tre flotte innsatser, og i den siste starten så vår banker i den tredje avdelingen ut som en tønne krutt i målgangen!

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Kusk Frode Hamre hadde sin fulle hyre med å stagge ham i rygg leder ved den anledningen, og når vi her snakker om et foreløpig sjettevalg i spillet, ja så kan vi ikke la vær å spille i kveld! Det ligger an til litt tempo på dette løpet, og med litt klaff med ryggene underveis, ja så mener vi bestemt at Hamre-traveren skal dukke opp i striden helt der fremme til slutt!

Herlig duell!
Ja, i den fjerde avdelingen braker to feiende flotte 4-åringer sammen, og hvem som trekker det lengste strået til slutt av 5 Global Karanar og 9 Sugar Fine Photo er neimen ikke godt å si. Førstnevnte kommer tilbake etter å ha pådratt seg en infeksjon rett før Derby, og Coktail Jet-sønnen har vært ute og luftet seg litt i et rutineløp på Jarlsberg forut for denne starten i 22-fart. Sistnevnte har også hatt sitt å slite med denne sesongen, men avslutningen til seier på solide 15.5 full vei i den siste starten smakte det fugl av!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Et skralt kaldblodsløp innleder denne rebusen, og vi stoler ikke på favoritten. 7 Ulsrud Oris har innledet med to strake triumfer, men Lome Elden-datteren har vært heller tvilsom i aksjonen. Treningsrapportene er heller ikke akkurat oppløftende, og vi tyr til helgardering på samtlige spilleforslag.

V5-2: Stallfolket skal her i ilden, og den beste hesten tror vi 5 Delmerica er snakk om. Varenne-datteren var ute i et tøft V75-løp etter pause sist, og kunne ikke gjøre seg gjeldende til slutt ved den anledningen. Klart enklere i mot for den kapable 4-årshoppa i kveld, og løp i kroppen bør ha gjort godt.

V5-5: Vidåpent, dersom ikke favoritten 7 Bokli Oda gjør kort prosses. Moe Odin-datteren har holdt stabilt god form over en lengre periode nå, men vi er litt redd for at det kan bli et tøft løp utvendig ved denne anledningen. Eirik Høitomt signaliserer nemlig at han muligens vil sitte foran med 5 Modena, noe som kan gjøre sitt til at løpet kan åpne seg veldig opp.

Ekspertforslag
Til løpene på Jarlsberg har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 110, 440 og 1320 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se V5-løpene fra Jarlsberg på nrk.no nett-tvi kveld!