Formbombe vinner i V65

Foto: hesteguiden.com

Vi tror en formtoppet Havsalt sørger for at vi får en flying start, når den tradisjonsrike Jarlsberg-uken innledes med sin V65-kjøring i kveld.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Alle travfrelste har nå fem dager med superspennende sport å se frem til i sommerbyen Tønsberg med Ulf Thoresens Minneløp på søndag som det store høydepunktet, men før den bataljen går av stabelen skal vi igjennom en rekke flotte løp. Det er meldt strålende vær frem mot helgen, og da skulle alt ligge til rette for at det skal kunne bli en flott opplevelse både for to- og firbeinte disse dagene.

Får endelig full uttelling?
Ja, når 10 Havsalt går ned minst en klasse i den tredje avdelingen tror vi sterkt på at den formtoppede Elding-sønnen skal få en etterlengtet triumf. 4-åringen har gått strålende løp mot klart tøffere konkurrenter enn dagens i hele år, og når vi vet at Øystein Tjomsland har for vane å ha sine hester topp preparerte til disse dagene på Jarlsberg spiller vi andrevalget i spillet med god tro (og vi mener denne holder en helt annen klasse enn favoritten i løpet).

Flere tips onsdag:
Oddstips onsdag: Vi tror ikke på Bodø/Glimt
Tippetips midtuke: Vi byr på sikre fra Serbia og Moldova
V5 Lindesberg: Her kan du kjøpe andel
Slik blir været ved Jarlsberg travbane under Grand Prix-helgen

Vår banker for dagen har avsluttet ned mot 26.0 siste tusen i alle sine tre siste løp, og slike avslutninger på løpene kan vi ikke se for oss at de øvrige i dette løpet kan svare på til slutt (favoritten 7 Møjmix er ”bløt” til slutt, og det vet Tjomsland veldig godt...).

Stortalent legger på til to?
Ja, vi tror det skal godt gjøres å fange 3 Friskus i den innledende avdelingen i en feilfri utgave, men vi syntes foreløpig at H.G. Balder-sønnen er litt for røff i kantene til at vi tør å la ham stå ugardert på samtlige spilleforslag (går litt i rykk og napp, og virker litt busete).

3-åringen vant lett på fine 30.5 full vei etter litt pause i den siste starten, og med det løpet i kroppen regner vi med å få se 29-tallet i kveld. Moe-traveren er snakk om en uslipt diamant, men når denne får satt seg kan det bli riktig bra (men vi har vel nå lært at vi ikke satser hele budsjettet på urutinerte 3-åringer...).

De antatt tøffeste i mot står på 40 meter tillegg, men sjanseløse er verken 9 Wessel Odin eller 10 Moe Svarten. Førstnevnte imponerte oss kraftig i den siste starten ved å legge inn en sisterunde i 26.5-fart ved sin overlegne triumf fra utvendig posisjon, mens sistnevnte foreløpig ikke har tapt løp i en feilfri utgave. I rivende utvikling er også ubeseirede 11 Nes Odin, og Karlsen-traveren får en plass på vårt største spilleforslag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Friskus og Vidar Hop skal forsøke å holde unna for skarpskodde konkurrenter i V65-1.
Friskus og Vidar Hop skal forsøke å holde unna for skarpskodde konkurrenter i V65-1.

To hester gjør opp
I V65-6 er vi ganske sikre på at vinneren er å finne på duoen 9 Vegas Yankee og 10 Paco Halbak, og vi snakker da her om to 3-åringer langt utenom det vanlige. Førstnevnte kommer fra Jan K. Waaler`s kvalitetsfylte stall, og etter den siste innsatsen å dømme skal Muscles Yankee-sønnen være snakk om en hest for de store årgangsløpene utover i sesongen.

Ved den anledningen fullførte 3-åringen strålende til tredje på sterke 16.4 full vei fra køplass, og det er nok en enda skarpere utgave av Waaler-traveren vi får se til dagens dyst.

Her ser du markeringsoversikten for onsdagens V65-løp

Sistnevnte var et lekkert skue ved sin siste triumf på 18.0 full vei etter en meget kjapp sisterunde, og selv om vi tror førstnevnte er hakket vassere tør vi ikke avskrive den lovende Biesolo-sønnen til løpskommentator Anders Mikkelborg.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Vegas Yankee og Vidar Hop er snakk om en het vinnerkandidat i V65-6.
Vegas Yankee og Vidar Hop er snakk om en het vinnerkandidat i V65-6.

Øvrige vurderinger
V65-2: Et relativt vanskelig 3-årsløp for hopper venter oss her, og bred gardering er å anbefale. Lekkert til for en flott smygreise står 9 Harmoni Hall, og etter den flotte innsatsen til femte på fine 16.6 full vei i den siste starten setter vi fjerdevalget fremst.

Best på kapasitet er muligens 10 C.C. Cugarmiss, men foreløpig har Kings Sugarboy-datteren opptrådt litt usikkert. I fin utvikling er både 6 Suport Her og 11 Goldsister, og begge er således snakk om tidlige garderinger.

V65-4: Stallfolket skal her i ilden, og for oss blir femtevalget (15-prosenter) 9 Tiger News en relativt klar favoritt. Super News-sønnen har firt litt fra tet i et par av de siste løpene etter noen tøffe åpninger på løpene (og det i litt tøffere lag enn dette), men i kveld kan det ligge an til et langt mer økonomisk opplegg for den flotte 4-åringen til Ulf Alme.

Flott kapasitet er det på 5 Fernando Bang, og i den siste starten viste Deliberate Speed-sønnen litt av hva som bor i ham ved å bli toer etter gode Lovely Story i et langløp. Det vrimler av minioutsidere i dette løpet, og på vårt store system krysser vi av for hele åtte hester.

Annonse: Øivind Grøstad i storform, kr 123.711 innspilt de siste dagene.

V65-5: Et heftig sprintløp venter oss her (og det blir som regel veldig trykk i disse løpene nå på sommeren, noe som kan gjøre sitt til at løpet kan åpne seg litt opp), og det eneste som er helt sikkert er at favoritten 1 Kendrick`s Victory garantert blir overflydd ned startsiden. Den seiersvante Nordby-traveren holder strålende form, men det må jo da selvsagt løse seg fra et veldig sjanseartet innerspor.

Bomber til tet gjør ventelig 6 Rolling Star, og dersom ikke åpningen koster alt for mye krefter skal den formtoppede J.R. Broline-sønnen tilmåles solide vinnersjanser. Det er fantastisk gøy å se hvordan Erik Killingmo gang på gang lager gull av gråstein, og her har den dyktige treneren gjort en nytt godt stykke arbeid (var jo tråkket på denne...).

Spennende etter pause er 9 Dauntless De Vie, og selv om treneren ligger relativt lavt første gangen ut tør vi ikke å avskrive denne kapable krabaten fra et perfekt smygspor. Flotte sprintløp i år har 7 Credit Tabac gått, og på tross av et spor litt langt ute krysser vi tidlig.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Jarlsberg har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 480 og 2192 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøp her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.22 (løp 5-6)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Jarlsberg på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld!