Formstall med ny vinner?

Klosterskogen byr på en småvrien V5-rebus i kveld, men vi satser vi på at Cassiopeia Laday og Frode Hamre avgjør løpet via siste indre.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Klosterskogen.

Her kommer Nettavisens V5-forslag til Bergen.

Frode Hamre har full ”fres” på sine stallhester om dagen, og i den innledende avdelingen setter eksilbergenseren seg opp bak en formtoppet 1 Cassiopeia Laday. Dreamster-datteren har ikke hatt den rette flyten på slutten, og formen er klart bedre enn raden. I sin siste start på Bjerke ble det galopp og game over direkte fra et trangt andrespor i volta. I starten forut for det satt 4-årshoppa bom fast til tredje, og så riktig fin ut. Vi tror på et feilfritt løp denne gang, og at Frode Hamre kan avgjøre fra rygg leder. Hoppa har tidligere vunnet løp i Skien, så baneprofilen skal normalt ikke by på problemer.

Småvrient
To hester skiller seg litt ut i V5-2 i form av 2 Hot Capital og 6 Liz Ideal. Førstnevnte holder hysterisk form, og sammen med velkjørende Connie Engebråthen kan ekvipasjen få det optimale løpet fra sitt perfekte andrespor. Sistnevnte står litt langt ute bak startbilens vinger, men formkusk Kai Johansen gjør nok et realt forsøk på å komme seg foran i løpet - der Capital Idea-sønnen gjør sine aller beste løp.

Vi støter på et litt småskummelt løp i den tredje avdelingen, og bred gardering anbefales. Rusten form på de fleste, og det er vel når alt kommer til alt kun 1 Rim Stjernen og 8 Høgda Svarten som trekker fordel av at det er full distanse.

Vi finner en storfavoritt i V5-4 i form av 4 Sense Of Beauty. Et trangt fjerdespor, samt usikker form etter pause gjør dog sitt til at vi tyr til noen garderinger. 1 Pay Check, 2 Riverside Ann og 5 Tib Winner er de klart mest aktuelle bak storfavoritten.

Innfrir Sense Of Beauty og Eirik Høitomt favorittstempelet direkte etter pause?
Innfrir Sense Of Beauty og Eirik Høitomt favorittstempelet direkte etter pause?

V5-rebusen i Skien avsluttes med et heftig sprintløp hvor det er flere gode hester på farten. To lovende fireårshopper med fremtiden foran seg er 2 Wictoria Laylock og 3 Barbie Flower. Førstnevnte kommer tilbake etter vinterpause med uviss form, men Silver Pine-datteren viste såpass fin kapasitet under fjoråret at hun må regnes direkte. Sistnevnte ble det litt feil for i et V75-løp på Biri 23. februar, men Brief Encounter-datteren viste frem strålende takter i startene forut. Dersom det blir for tøff kjøring der fremme til å begynne med kan dog løpet åpne seg veldig opp, og det kan fort komme en smell.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 72, 360 og 1.176 kroner.