Formsterk hoppe vinner igjen

Vinraua har tatt tre solide seire i vår, og vi tror hun tar sin fjerde strake seier sammen med sin faste makker Frank Westberg i dagens lunsjtrav på Leangen. Les resten av tipsene her.

Her finner du Nettavisens tips til V5A.

Det er Leangen som arrangerer denne tirsdagens lunsjtrav. Stevnestart er som vanlig klokken 13.30, men i dag kjøres det hele elleve løp, og det arrangeres to V5-omganger. Dermed er det nok flere som også rekker å begynne på middagen før det ellevte løpet er i mål.
Doble V5-omganger tidlig på ettermiddagen tror vi bare kommer til å bli mer utbredt, og ser ingen store betenkeligheter med det. For bare noen få år siden var det nærmest utenkelig å arrangere travløp midt på dagen på hverdager, men nå er det ganske vanlig. Svenskene kjører lunsjtrav hver dag, og norske spillere sørger for god omsetning i disse løpene.
Selv om mange slike lunsjløp ikke holder den store sportslige kvaliteten, er løpene ofte utfordrende spillemessig. Vi har valgt å satse pengene i V5A denne gangen, og synes den ser ganske oversiktelig ut.

Perfekte forutsetninger
Vår banker for dagen blir Vinraua i den andre avdelingen. Den røde Alm Svarten-datteren har vært noe variabel i prestasjonene, men har vist riktig fin form i de siste startene. Vi tror hun stikker til tet, og blir der til mål sammen med rutinerte Frank Westberg.

Flotte 3-åringer
I V5-3A stifter vi bekjentskap med to flotte 3-åringer. Moni Gold imponerte med seier etter stor galopp sist, mens Thai Extreme har vært ute mot noen av de aller beste i årgangen. Løpet står trolig mellom disse to, men vi tar også med en tredje hest på bongen.
Tre hester streker vi også for i V5-1. På form og kapasitet synes vi disse skiller seg endel ut.

7 * 6
De to siste løpene i A-spillet er noe mer åpne, og her kan det kanskje komme et par små overraskelser. Vi streker derfor for henholdsvis syv og seks hester på det mellomste forslaget i disse løpene.
I tillegg til to bonger på 90 og 378 kroner, har vi satt opp et stort spilleforslag på 1.080 kroner. Dette er en samlebong hvor vi forsøker å ta V5'en 20 ganger. Disse tre ferdigutfylte bongene kan du kjøpe ved noen enkle tastetrykk.

Lunsjtravet kan du som vanlig se direkte på NRK2 fra klokken 13.30.

Prøv Nettavisens spennende sms-quiz