En herlig travhelg er i emning der lørdagens V75-omgang på Bjerke med Gulljackpot og V75-finaler på Bjerke, er det største sportslige og spillemessige høydepunktet. Merk også at det er stor jackpotomgang i søndagens V75-omgang på Gävle, der hele 7 001 190 SEK fordeles ekstra i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, skal vi også gjennom en innholdsrik fredag som innledes med V65-lunsj fra Bollnäs. Fredag kveld er Biri travbane vertskap for en flott V65-omgang her hjemme, mens Solvalla er vertskap for de svenske V64-løpene.

I denne artikkelen skal det heretter handle om V65-omgangen på Biri som innledes kl 18.55. I og med at det kun er sju løp på menyen på Biri fredag, innledes V5-spillet allerede i V65-3 og har spillestopp kl 19.45. Det vrimler ikke av bankerkandidater i fredagens V65-omgang, men jeg finner uansett min banker i V65-6.

Årets første seier for kapasitetshesten
Overraskende nok er det ikke noen seire på kapasitetshesten 3 Ajax Miguain i år, etter at hesten tok fire seire i fjor. Har galoppert seg bort mange ganger i år, men vist mer stabile takter i det siste og var god fjerde sist i et sterkt V75-felt på Bjerke. Gunnar Austevoll er i tillegg i solid seiersflyt for tiden og motstandsmessig ser det veldig riktig ut for vallaken fredag. Jeg velger å gå all-inn på 3 Ajax Miguain og bankerspiller hesten både i V65-spillet, i V5-spillet og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lavgrunnlagsløp innleder
Det er nok ikke enkelt å fylle opp travløpene for tiden, men vi burde uansett vært skånet for slike løp som V65-1 er . Seks hestene debuterer i løpsbanen og da er det ikke veldig lett å være spiller. 11 Jerk Spik gjorde sin løpsdebut på Momarken for to dager siden og la ned mange meter på startgalopp da. Mjølnerød-traveren kom solid tilbake til femte og settes ganske klart først i V65-1, der jeg står på fem hester på samtlige V65-forslag.

Bra klasse på V65-2
Er det laber klasse i V65-1, er det vesentlig bedre nivå på V65-2 der flere av hestene holder solid V75-nivå. Jeg synes det er veldig jevnt mellom trioen 7 Åse Sannejenta, 1 Å.M. Luna og 6 Tusse Gutt og rangerer disse nærmest likt. Alle tre holder strålende form for tiden og normalt gjør disse tre opp om seieren i V65-2.

Klart bedre enn raden
Jevnt mellom flere er det også i V65-3/V5-1, som er omgangens første V65-løp. 7 Forever Dream har ikke den beste raden i øyeblikket, og har galoppert seg bort i tre løp på rad. Den Erik Killingmo-trente fireårsvallaken møter klart overkommelig motstand og bør ha et bra bud på seieren i feilfri utgave. Min knepne favoritt i et åpent løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hvor god er Frøyde?
Trolig blir Jan Roar Mjølnerød-trente 6 Casanova stor favoritt i V65-4/V5-2, slik hesten også var V65-4 på Momarken onsdag kveld. Gjorde da sitt første løp på seks måneder, men var sjanseløs til å utfordre Sæther Teddy om seieren. Skal blant annet opp mot 3 Frøyde i dette løpet og Ruttenborgs fireåring, var et lekkert skue i seiersløpet på Biri for 14 dager siden. En klar utfordrer til favoritten i V65-4/V5-2.

Hop og Killingmo også i V65-5?
Duoen Vidar Hop og Erik Killingmo har en klar vinnerkandidat i 7 Forever Dream i V65-3, men de har også en vinnerkandidat i 3 Constant Caviar i V65-5/V5-3/DD-1. Fireårshoppa holder veldig fin form for tiden og var solid toer etter galopp på Biri for 14 dager siden. Møter overkommelig motstand her og blir min knepne favoritt i V65-5/V5-3.