*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Formtoppet lunsjbanker på Axevalla

Momarken16092014_Mikael J Andersson vant løp 4 med Bellfaks_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Mikael J. Andersson kjører vår lunsjbanker på Axevalla onsdag. Foto: Roger Svalsrød_hesteguiden.com.

Fredric Palema har vist flott form i sine siste starter og blir vårt holdepunkt i dagens V4-omgang fra Axevalla.

18.12.19 19:12

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: Strålende V75-omgang på Bjerke i kveld
V75 Bjerke/Drammen: Se ukens V75-sendinger gratis på Nettavisen
V4 Axevalla: Formtoppet lunsjbanker på Axevalla
Tippetips: Helgrønt for Manchester City på midtukekupongen
Oddstips: El Clasico, ligacup, bundesliga og hockey - sjekk våre analyser
Oddssingel La Liga: Ny målfest i El Clasico
Oddsdobbel: Manchester United trenger ingen storseier
Oddssingel ligacup: Everton flyr videre
Julekalender: Sjekk dagens luke

Kommende lørdag er det klart for historiens siste travkjøring i Drammen. Arrangmentet krydres med Gulljackpot og spillemessig ser det høyinteressant ut. Når det gjelder V75 Julebonanzaen så innledes denne lille julaften (kommende mandag), og siden går det slag i slag hver dag (bortsett fra julaften) frem til den store finalen med Multijackpot på Axevalla nyttårsaften.

Det er forøvrig nettopp Axevalla som er vertskap for den internasjonale V4-lunsjen onsdag og her noe av det vi kan by på til V4-lunsjen på Axevalla i dag.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

10 Fredric Palema (V4-3) har imponert oss i sine to siste seiersløp og viste også solid form som annen bak gode Ingo på Mantorp sist han var ute for en drøy måned tilbake. Dersom formen er noenlunde bevart, tror vi den kapable 4-åringen har en god vinnersjanse og lanserer han som dagens banker på Axevalla. Motstanden er overkommelig.

5 G.R. Sunshine (V4-1) har fortsatt tilgode å vinne travløp, men han holdt lenge stand til tredje i Kalmar i sin siste start og har vist oppadgående formkurve i sine to siste starter. Den fire år gamle vallaken er kvikk den første biten og skulle han få bestemme litt i føringen, er det slett ikke umulig. Vi synes han er verdt litt opmerksomhet i et åpent løp.

6 Bahama Breeze (V4-2) er ei talentfull 3-årshoppe som fort kan være vinneren i feilfri utgave. Hun viste noe av sin starthurtighet sist, men feilet tidlig i tet i det løpet. Dersom hun legger igjen galoppskoene i stallen, kan hun meget vel lede dette hele veien. Må med på alle bonger - og er en utgangshest for systemspillerne!

3 Rise Again (V4-4) har fått ett løp i kroppen etter noen måneders løpspause og avsluttet bra til annen ved den anledning. Står fint til og kan en del på sitt beste. Må regnes tidlig i dette selskapet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag