En vidunderlig travhelg står for tur. Det er naturligvis lørdagens store V75-omgangBjerke med Gulljackpot som er helgens høydepunkt. Her er det klart for både Lars Laumbs løp og Johan Widding-løpet. Før vi kommer dit skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med V65-lunsj fra Umåker. Fredag kveld er det klart for V65-omgang med jackpot fra Jarlsberg og det er V64 fra Romme.

Kveldens svenske V64-omgang er hentet fra Romme utenfor Borlänge. Her er noe av det vi kan by på:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Milord (V64-6) har vist knallform i det siste og vunnet sine to siste løp den tunge veien på en imponerende måte. Nå er det sprint, noe som kanskje ikke er noen fordel, men måten han har vunnet på i det siste vitner om at hesten er i solid form og vallaken tåler som kjent å gjøre en del selv underveis i løpene. Vi tror på ny seier! Kveldens hovedbanker er nevnt.

V65 Jarlsberg fredag: Jackpotfest med Hamre

14 Victoria Tilly (V64-5) hang med bra til fjerde i sin siste start på Solvalla i tøffere selskap enn hva hun møter på Romme i kveld. Hoppa er riktignok litt opp og ned i prestasjonene, men dersom hun fungerer opp mot sitt beste og det klaffer litt på veien, skal mulighetene være gode for at hun runder kveldens konkurrenter. En støttebanker som vi tror mye på i kveld og som alenestrekes på det minste forslaget. I øyeblikket er hun bare et 4.valg i spillet!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

6 Seven Seas (V64-1) kan kanskje være løsningen på den første avdelingen av V64-spillet i kveld. Faktum er at 4-årshoppa har slitt litt med å få det til å løsne, men kapasiteten er fin og hun er mye bedre enn raden. En seier er like rundt hjørnet. Kanskje kan den komme her? Hun skuffet fra tet her for en måned siden, men kan bedre enn som så. Tet fra start til mål?

V75 Bjerke lørdag: Kanonomgang med GULLJACKPOT

2 M.H. Herkules (V64-3) er en hest vi nordmenn kjenner godt fra tidligere. Sagholen-traveren har riktignok vært strøket på grunn av feber siden sist han vant på Bjerke dagen før nyttårsaften i fjor, men tar nok neppe den lange turen over grensa uten ambisjoner. Den seiersvante 7-åringen står fint til spormessig og er ute i overkommelig selskap. Naturlig favoritt.

Oddstips fredag: Fotball og ishockey - sjekk våre oddstips