Gå til sidens hovedinnhold

Forrett fra Malmin

Kristian Malmin kjører tre hester med vinnersjanse i lunsjtravet på Bjerke før han drar videre til Åby, hvor S.J.'s Gold gjør årsdebut i kveld.

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Vi finner ingen sikre vinnere i dagens lunsjtrav på Bjerke, og velger å spille uten banker. En av dagens nøkkelkusker er Kristian Malmin. Unggutten kjører tre stallhester for sin arbeidsgiver Trond "Buller'n" Anderssen, og alle skal tilmåles vinnersjanse.
Den beste muligheten for Malmin er nok Classic Tile i V5-4. Dette er en fin 4-åring i utvikling, og på papiret er det bare Carlos Klokkedal i mot.
Quatro G.T. (V5-3) og Rough Rider (V5-5) er også klare garderinger. Vi streker for fem hester i begge disse oppgjørene.

I det innledende V5-løpet som er for kaldblodshester i ganske lavt grunnlag satser vi på at det holder med tre hester. Den andre avdelingen synes vi er atskillig mer åpen, og her anbefaler vi å gardere godt.

Spennende årsdebut
Kristian Malmin får en hektisk dag. Etter lunsjløpene på Bjerke går ferden videre til Åby travbane i Gøteborg hvor S.J.'s Gold skal avlegge sin årsdebut. Hesten har trent fint i vinter, og har vært to ganger på banen. Det siste hurtigarbeidet unnagjorde han i Drammen for to uker siden, og da fungerte han fint i 19-fart over full distanse. Malmins gullklump skal ut i kveldens sjette løp på Åby, og møter blant annet Torvald Palema og Makhtoub Jet.