Lerum med solide V64-vurderinger til Rättvik 12. juli
Undertegnede hadde en klar feeling for at megafavoritten Don Fanucci Zet kunne være i trøbbel i denne omgangen, og det viste seg å stemme. Ideen Brother Bill lekte nemlig hjem løpet fra tet. Den store bongen til Kr.1 944 hadde også med steindype Calla Frontline (8-valg). Utbetalingen stoppet på fine Kr.9 168,-.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V64-1 : 5 Don Fanucci Zet – Vant altså Elitloppet, og blir kolossalt hardt betrodd i innledningsløpet. Har naturligvis en fin sjanse å vinne dette løpet, men hvordan er formen nå etter at den var makset sist (hester får ofte en reaksjon etter at de er makset)? Dessuten : knekker den enkelt ned en såpass god hest som 4 Brother Bill fra dødens? Tja, vi er fakta noe usikre på akkurat det. 4 Brother Bill – Plukker vi med som et motbud til storfavoritten. Glem ikke at Brother Bill nest sist hentet lengder på Don Fanucci Zet, og hadde ikke vært mye slått om den ikke hadde feilet oppunder mål… Nå blir det normalt tet, og er Brother Bill helt på topp, ja, da skal storfavoritten virkelig være god for å knekke den ned.

Sendingen er i gang klokken 18.00 / V86-1 begynner klokken 19.20


Det er duket for en gedigen V86-kveld fra Visby i kveld, og her er det muligheter for store kroner til de som greier å løse V86-rebusen. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V86-7, og det løpet taper ikke 4 Jaguar Dream om alt går riktig for seg. På de flate bongene banker vi også 10 Nymke Brigadoon (V86-5). Ellers vrimler det med spennende og dype objekter i denne omgangen, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V86-1 : 11 Hector Sisu –
Går ned MANGE KLASSER når det gjelder motstand i kveld, og det kan fort bare være slik at den jogger rundt en gjeng som dette. Avsluttet bra mot knallgode Mister Hercules tredje sist, fikk så maks på 10,2 nest sist, mens den ble kjørt ned som slagen sist. Hadde uansett gått en lav 12-tid over mellomdistanse uten det uhellet. Her er den altså svært billig ute, den vil dra fordel av et lite felt, og skal stå først på ranken. 5 Happy Socks Sisu – «Kongen av Visby», Claes Sjöström, må alltid regnes på denne banen. Her har han en hest som slett ikke er verst, og som har levert fine innsatser på slutten. Nå rykker man skoene rundt for første gang, og da er i hvertfall vi på vakt. Motbudet. 1 Hamilton Atout – Vant enkelt etter en avslutning i 11-fart sist, og på sitt beste er dette en god hest i grunnlaget. Er ikke helt pålitelig, og det er vel aldri en hest vi stoler fullt ut på. Kan vinne, men da må den gå feilfritt. Outsideren.

Vår rangering : A : 11 B : 5-1-10-9-2 C : 4-7-8-6-3

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Visby. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 495,-

V86-2 : 6 She’s My Secret – Her er det jevnt blant de beste, og vi jakter skrellen. Vår ide gikk et fullt godkjent løp etter pause sist, og det klaffet ikke helt underveis da. Er normalt klart forbedret med det løpet i kroppen, den er lynrask fra start, og her gasser nok Per Lennartsson mot teten. Gjør sine beste løp fra den posisjonen, og på en rask bane trenger den ikke bli enkel å fange. SE OPP! 12 Nicois Du Gull – Galopperte seg bort i finalen sist, mens den holdt klart bra fra tet nest sist. Er billigere ute i kveld, og på sitt beste duger denne alle dager i uken. Motbudet. 1 Strong Lover – Er ikke så verst på sitt beste, og gjør en spennende start etter en liten pause. Rapportene er ganske fine, den er enormt kuskeplusset med Goop, og fra et fint spor bak bilen plasseres den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 6-12 B : 1-5-11-2-7 C : 10-9-4-8-3

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Visby. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 495,-

V86-3 : 11 Gulliver Sisu – Spurtet meget bra i kulissene sist, og denne er ikke så verst i grunnlaget sitt. Står nå i springsporet på tillegget, den er kjapp fra start, og den vil normalt havne fint på det. Motstanden er dessuten billig, og selv med sko på alle fire er denne verdt litt oppmerksomhet. OBS! 4 I Love You Sisu – Galopperte sist, men var klart positiv både nest sist og tredje sist. Har en sjeldent fin oppgave foran seg nå, og det er i første rekke denne vi frykter mest. Motbudet. 2 Arcipelago Jet – Får mye spill på seg, men er utrolig spesiell, og alt annet enn enkel. Feilet nesten fra start sist, men kom seg så etter hvert til tet, og bare ruste unna. Holdt unna da, men vi liker ikke denne oppførselen som den viser. At den nå skal gå uten sko på alle fire betyr null på hvordan den opptrer i banen. Favoritten blir kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 11 B : 4-2-14-9-1-5 C : 10-12-7-6-13-8-3

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Visby. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 495,-

V86-4 : 2 Billions – Har en smellfin oppgave foran seg nå, og skulle Goop greie å ta seg til tidlig tet her, ja, da er dette hesten å slå. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og har blitt gradvis bedre. Til denne starten fester man på en BIKE igjen, og fra drømmesporet bak bilen iler vi til med tipsnikken. 5 Borboletta – Var ikke på topp sist, og gikk litt mer på det jevne da. Gangen før ble den plukket ned oppunder mål, og vi er noe usikre på hvor hard denne er i skallen. Er kjapp fra start, og skulle Mika Forss greie å presse seg til tet så er naturligvis sjansene gode i relativt billige omgivelser som dette. 3 Devs Definitif – Er stadig noe bedre enn raden, og ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. En oppjaget sprint er normalt ikke et pluss, og vi nøyer oss derfor med å plassere den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 2 B : 5-3 C : 10-7-6-12-11-9-4-1

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Visby. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 495,-

V86-5 : 10 Nymke Brigadoon – Trengte løpet i debuten for Goop etter et lengre avbrekk nest sist, men var uansett helt OK i nederlaget fra dødens da. Sist var den dog MYE forbedret, og så lekker ut i BIKEN nedover oppløpet. Vant utrolig enkelt, og så ut til å ha rikelig med krefter igjen over mål. Møter en svært overkommelig gjeng i kveld, og skulle den kanskje være ytterligere forbedret, ja, da sier det seg selv at den blir vrien å ha med å gjøre. 11 Crossfit L.B. – Utvikler seg fint, og spurtet meget sterkt sist. Har vært ute i litt tøffere omgivelser enn dette, og er i første rekke den vi frykter mest. 12 Young Yade – Var syk sist, og den kan bedre enn som så. Skal være klart forbedret igjen i jobbene, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 11-12-8-4-5 C : 9-2-6-3-1-13-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Visby. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 495,-

V86-6 : 6 Glen – Har vært matchet mot langt bedre hester enn dette, og det skal bli spennende å se den mot litt eldre hester i kveld. Satt bom fast som fulltanket sist, mens den fikk maks nest sist. Tredje sist var den på vei til å avslutte utrolig bra, men feilet da like før mål. Har bitvis hatt litt aksjonsproblemer, men dette så klart bedre ut sist. Kan dessuten åpne, og her klemmer Linus Lønn til direkte? SE OPP! 8 Mateo De Reve – Gikk OK i debuten for Goop sist, men kan ventes klart forbedret til denne starten. Nå rykker man dessuten skoene, og fester på den en BIKE. Distansen skal kun være et pluss, og vi dobler opp a-gruppen. 9 Excellent Diamond – Har radet opp, og vært meget god. Nå blir det et løp bakfra, men det kan fort være et pluss. Får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 6-8 B : 9-3-2 C : 5-4-11-10-1-7

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 4 Jaguar Dream – Møtte eliten etter en knapp mnd pause sist, og gikk et helt OK løp. Trakk seg litt nedover oppløpet, men trengte nok muligens også det løpet i kroppen etter pause. I finalen på Solvalla nest sist var den helt uvirkelig god fra dødens, og imponerte noe kolossalt da. Her blåser Jaguar Dream til tet, og vi tror ikke den taper et løp som dette på en bane som Visby da. TET OG SLUTT, og vi banker. 9 Makethemark – Ble sittende bom fast sist, og var ordentlig positiv etter pause. Er en brenngod hest på sitt beste, og det er denne vi frykter mest. Må med om favoritten garderes.

Vår rangering : A : 4 B : 9-3-10 C : 7-8-2-6-1

V86-8 : 1 Gaylord AM – En fantastisk flott finale venter, og her må man være OBS på at flere har satt opp hestene sine for nettopp dette løpet med hele 100 000 i førstepremie. Vår soleklare ide er en slik hest, og Anders Eriksson har siktet på denne oppgaven en stund. Avgjorde enkelt sist, og det er snakk om en svært grunnkapabel type dette. Leder nok lenge, så får vi se hvordan det står til med kreftene når det tutes for oppløpet. Må bare prøves med veldig riktige betingelser i kveld. 12 Racing Brodda – Står på disse enormt lange tilleggene hver gang, og da skal det klaffe om den skal rekke frem. Gjorde det nest sist, og den var god til seier da. Er matchet mot bedre hester enn hva den møter her, og er derfor tidlig på vår rank. 10 Fort Knox – Feilet sist, men glem ikke at den ikke var langt bak Racing Brodda nest sist, og det var første gang ut etter en lengre pause… Er nok forbedret med et par blåsere i kroppen, Goop er «umulig» i slike stayerløp, og Fort Knox er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 12-10-7-2-6-9 C : 14-15-4-3-11-5-13-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.