Lerum med solide V65 og V4-tips til Harstad 4. desember
Undertegnede sine tips til Harstad satt meget bra denne kvelden, og det ble oppturer i både V65 samt V4-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 890 satt som den skulle, og betalte ut Kr.6 403,-. I V4-spillet ble det fullklaff for bongen til Kr.462, og den betalte ut Kr.5 420,-. Den store V4-bongen til Kr.924 fikk to firere, og betalte ut Kr.10 840,-.

Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

Sendingen begynner klokken 17.15 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Jägersro og Solvalla står for kveldens V86-omgang, og dette er en omgang som igjen byr på store utfordringer. Det er ikke akkurat mange gode bankere i denne omgangen, og det går trolig mot en solid utbetaling. Vi sparte bankeren vår til finalen, og lar 3 Crown Wise AS stå alene. Får normalt gratis tet, og da skal det en god hest til for å plukke den ned. Våre fyldige vurderinger er som følger:

V86-1 : 6 Beluga West – Fullførte meget bra mot tøff motstand sist, og har virkelig funnet en meget bra form. Har tidligere stått 20m bak 7 Eight Hour, og den er altså helt riktig ute nå. Sko på alle fire er ikke et pluss, men den har vunnet løp på den balansen tidligere. Settes frekt først. 10 Appaloosa – Fullførte OK sist, og den får godkjent etter pausen. Her er den helt riktig ute i grunnlaget, den er normalt forbedret med et løp i kroppen etter pause, og har dessuten ingen problemer å gå med sko på alle fire. Kan skrelle!

7 Eight Hour – Fullførte bra sist, og avgjorde sikkert etter å ha vist 11,4 s 800m. Er noe tøffere ute nå, men liker sko på alle fire, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 10-7-8-2-4 C : 9-3-1-5-11

Onsdag venter en ny spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 4 Matamoros – Ble litt i overkant pigg i tet sist, og den trakk seg derfor noe til slutt. Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, den møter en veldig overkommelig gjeng nå, og kusken er dessuten god. Trykker seg tidlig til tet, og siden skal vel dette være over? 2 La Mauresque – Spurtet sterkt sist (12,1 s 800m), mens den fullførte godkjent i kulissene nest sist. Har gjort klart best løp med sko på alle fire, den er veldig kjapp fra start, og kan vinne dette fra tet/eventuelt rygg leder. Motbudet!

8 Kaitlin Way Scott – Har gjort to løp etter den kom inn på stallen til Robert Bergh, og var fin til seier sist. Sko på alle fire trekker ned, og når sporet også er dårlig så blir den kun en liten outsider for oss.

Vår rangering : A : 4 B : 2-8-6-9-3 C : 1-5-10-7-12-11

Onsdag venter en ny spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 8 Sommerbrise – Ble sittende fast i storløpet sist, mens den vant forsøket sikkert fra tet. Per Nordström sine hester er stortsett travsikre, og veldig speedige. Det er alltid et pluss når ferske hester møtes. Settes knepent først selv om sporet er «kaldt». 5 Hepburn – Satt fast bak Sommerbrise sist, den kommer til start med sterke rapporter i ryggen, og må naturligvis regnes tidlig. Vi stoler dog ikke helt på hestene til Kolgjini, og den blir derfor kun et 2-valg for oss.

7 Marinho Boko – Kommer ut fra kvalitetsstallen til Erwin Bot, den har fått et løp i kroppen etter pause, og får stå som en stor outsider. På ren kapasitet er denne nemlig bra, og den er tidlig på vår rank.

Vår rangering : A : 8 B : 5-7-3-4-6-1-2 C : 9

Onsdag venter en ny spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 6 Vichy Grif – Feilet som absolutt fulltanket når kusken skulle ut å angripe ned mot siste sving sist. Så veldig formsterk ut, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Får opp Adielsson nå som er et pluss (vunnet 4 av 7 med denne), sko på alle fire gikk den med sist, og det er intet minus. Tåler dessuten å bli brukt underveis, og den er spillbar i omgivelser som dette.

7 Man At Work – Gjør comeback etter et skadeavbrekk på over ett år, og på ren kapasitet er nok denne best. Gjorde unna et OK prøveløp i november, og det er fine rapporter på den. Er løpets klare outsider. Bak disse er det jevnt, og det skiller lite bak de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 6 B : 7 C : 3-5-1-4-2

V86-5 : 1 Nero Maximus – Er egentlig kapabel nok til å gå inn i eliten, men den har også hatt sine problemer, og kanskje ikke fått utviklet seg like sterkt som håpet. Har gjort to løp etter et lengre avbrekk, og var lekker til seier sist. Er kjapp ut bak bilen, og skulle Lugauer greie teten så er nok dette løpet over. Klar tipsener i et løp hvor det skiller litt på hestene. 4 M.T. Oscar – Var OK fra dødens sist, og den holder sin fine form. Man skal være litt OBS på at den har tjent mye penger i år, og dette er ingen enkel oppgave for den trolige favoritten. Sko på alle fire er dessuten et minus. Favoritten blir derfor kun et andrevalg for oss.

2 Upper Face – Har gjort noen monteløp i Frankrike, og holder noe usikker form. Heller ikke denne har noen fordel av sko på alle fire, og den blir kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 4-2-5 C : 9-6-3-8-7

Onsdag venter en ny spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-6 : 7 Made Of Stars – Har kun gjort sterke løp på slutten, og var også solid etter pause sist. Har stor fordel av distansen, den tåler å bli brukt underveis, og selv om sko på alle fire ikke er et pluss så må sjansene være gode i et løp som dette. Er en motivert favoritt. 4 Prosperous S. – Var meget solid i nederlaget sist, og det samme nest sist. Har funnet en ordentlig bra form, den kan muligens komme seg tidlig foran her, og er dermed selvskreven på bongen. Motbudet.

11 Testa De Cavolo – Gikk et strålende løp sist, og jogget inn til en enkel seier. Elsker distansen, sko på alle fire er ikke et problem, og den får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 4-11-8-1-10 C : 2-5-3-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 2 Protector Tile –
Jogget inn til en enkel seier sist, og kom til mål med krefter igjen. Har en passende oppgave foran seg nå, og fra tet/eventuelt rygg leder så må denne være tidlig aktuell. SPILLES! 7 Under Armour – Er i en helt spinnvill form, og den rader opp. Spesielt nest sist var den helt rå, kom da alene til mål etter en sluttrunde i 11-fart. Havner den bare ikke helt feil på det fra et dårlig spor så kjemper den nok om seieren igjen.

5 Power Lane – Holdt godkjent fra tet i seiersløpet til Under Armour sist, og den virker å være på vei mot formen igjen. Er kjapp fra start, sporet passer perfekt, og vi plasserer den inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 7-5-6 C : 4-3-1-12-9-8-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 3 Crown Wise AS – Fikk en tøff innledning sist, fikk trykk på seg i sluttrunden, og trakk seg noe til slutt da. Gikk uansett 14,0/2140ma, og det etter for hard innledning. Her kan det fort bli gratis tet, den går 14,0 fra den posisjonen, og da skal det en god hest til for å knekke den ned. VI BANKER! Begynner man først å gardere i finalen så er ikke mange sjanseløse, og det er svært jevnt bak vår banker.

Vår rangering : A : 3 B : 5-11-10 C : 7-4-2-12-8-9-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.