Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Bergen Travpark byr på en fantastisk V75-omgang lørdag, og dette er altså den største dagen på Bergen Travpark gjennom året. Det vrimler med snadder i løpene, og her er det bare å sjekke ut all vår info nøye. Etter å ha vært i tenkeboksen gjennom de siste dagene så landet vi til slutt på 3 Falcon Eye (V75-4) som den beste bankeren i omgangen. Er den helt soleklart beste hesten i feltet, og fra et bra spor må vi bare tror mye på denne flotte 5-åringen.

Våre komplette tips er som følger:

V75-1 : 3 First In Line E.P. – Har vært knallgod på slutten, og kommer til Bergen med flott form. Sist gav Magnus Teien Gundersen bort løpet, og fikk da som fortjent med å bli sittende bom fast som fulltanket over mål. Den feilen gjør ikke den dyktige kusken igjen, og på lørdag blir den garantert kjørt foran om den tar seg dit. Distansen skal normalt være et pluss, og vi plasserer den knepent først. 13 The Pirate – Er den helt overlegent beste hesten, og den gikk også enormt sterkt etter galopp i Derby sist. Vær dog litt OBS på at hester som har vært ute i store klassiske oppgjør ofte er satt veldig opp for slike løp, og det kan bety at de får en formreaksjon i løpet etterpå. Er en selvskreven markering på bongen, men den blir altså kun et 2-valg for oss.

11 Dark Night – Hadde man skodd om i debuten for Stall Wassberg sist, og det ble en ganske sikker seier fra dødens. Er utrolig sterk, distansen er kun et pluss, og Svein Ove Wassberg på hjemmebane er alltid interessant å spille på hester som fort kan bli litt bortglemte. Plasseres blant de tre i a-gruppen, og for oss er dette løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3-13-11 B : 14-6-5 C : 7-10-1-2-9-4-8

Lørdag venter en stor V75-omgang fra Bergen. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-2 : 7 Stumne Fyr – Har funnet en helt enorm form igjen, og var meget tapper til en knepen seier sist. Gangen før plukket den enkelt ned 2 Todin fra dødens, og var også da ordentlig god. I dette løpet blir det tempo, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. SE OPP! 5 Brenne Banker – Tapte kun knepent for Stumne Fyr sist, og gikk et meget bra løp. Glem heller ikke løpet den gjorde på 21,6/2040ma tredje sist. Da var den nemlig ikke veldig langt bedre hester enn dette. Motbudet.

2 Todin – Har ikke vært som best de to siste gangene, og formen er noe usikker. Tilbake på sitt beste kan dette dreie seg om tet og slutt. Er løpets klare outsider. 4 Tangen Bork – Har tatt to intetsigende seire etter pause. Har dog sett tung ut, og vi er fakta usikker på om den allerede er god nok å ta opp kampen mot langt bedre hester på lørdag. Blir kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 7 B : 5-2-4 C : 3-6-1

Lørdag venter en stor V75-omgang fra Bergen. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-3 : 2 Flytin – Har en helt riktig oppgave foran seg lørdag, og her må man være på vakt. Har riktignok kun gjort helt greie løp på slutten, men akkurat det var tilfellet før den vant V75 i Bergen 4. juni… Var tydeligvis veldig glad i å komme seg til en ny bane, og slik kan det være med hingster. Liker de et nytt sted, så kan de plutselig tenne veldig til. I det nevnte løpet i Bergen 4. juni så møtte den seks av de samme hestene som her, og i det slagne feltet var blant annet 7 Birk Faks. Er veldig kjapp fra start, 3 V.G. Prinsen skal ha en rygg over mellomdistanse, og vår feeling er at Flytin kan få gratis tet. Lar seg ikke fange om den da leverer på topp? SPILLES! 11 Kuven Storm (denne ble strøket fredag) – Har gjort fem løp etter den kom inn på stallen til Lars Tore Hauge, og den har hevet seg MYE på sitt nye sted. Vant enkelt sist, og var ikke tom over mål da. Glem ikke at den fjerde sist viste 23,6 s 1000m, og var ikke langt bak MYE bedre hester enn hva den møter på lørdag. Klaffer det bare litt fra baksporet så er den alt annet enn ueffen. Motbudet.

7 Birk Faks –
Har tidligere radet opp i stor stil, men i år har den ikke levert like bra. Har rett og slett ikke sett like «modig» ut, og formen virker bare å være helt OK. Må trolig vinne dette fra dødens, og det trenger ikke bli veldig enkelt…

Vår rangering : A : 2 B : 7-9-6-12 C : 8-4-10-3-1-5

Lørdag venter en stor V75-omgang fra Bergen. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-4 : 3 Falcon Eye – Har tatt store steg i år, og virker stadig å utvikle seg. Ble plukket ned på streken av beintøffe Ble Du Gers sist, men gjorde et bra løp, og holder sin flotte form. Her suser normalt 5 Always on Time til tet, den skal ha rygg, og dermed kan det bli gratis tet for Falcon Eye. Skjer dette, ja, da er løpet over, og det er snakk om en svært motivert favoritt. 7 Dream Builder – Spurtet strålende etter galopp sist, og på klokken stod det 09,9 s 300m med krefter igjen. Sporet trekker ned, men formen virker å være helt på topp, og den må med om favoritten garderes.

1 Gigant Invalley – Ble kjørt dønn ned i kjelleren sist man var i Bergen, og Gunnar ønsker vel ikke å gi hesten en slik opplevelse på denne banen igjen? Er kjapp ut, den er sikret et bra opplegg, og kan havne på trippelen med flyt.

Vår rangering : A : 3 B : 7-1-8-2 C : 5-4-9-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 5 Nelson Anton – Er på riktig vei i regi Herman Tvedt, og den fullførte klart bra etter en liten sykdomspause sist. Husk på at denne tidligere i år (20.04.2022) jogget 25,1/2040m, og var klink overlegen. Har MYE inne, den er veldig kjapp fra start, og skulle Herman lykkes med å ta seg til tet, ja, da kan fort løpet være over. SPILLES! 8 Prinsen – Vant uten å imponere veldig sist, og formen virker kun å være helt OK. Er dessuten noe variabel, og vi kjøper ikke at den skal være såpass hardt betrodd. Er god nok, det er en naturlig gardering, men heller ikke noe mer.

12 Hoppestuss Pila R.S. – Var kolossalt god sist, og holdt altså unna selv om den åpnet første 1000m på brennkvikke 21,9. Lørdag trekker sporet ned, men hun har altså høy toppfart i kroppen sin, og kan kanskje komme gjennom på startsiden. Er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 8-12-7-11-9-4-2 C : 6-10-1-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 1 Wishful Order – Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og imponerte måten den blåste inn til seier på sist. På klokken stod det faktisk 07,2 s 300m, og den virket uberørt over mål. Kommer å lede dette lenge om den leverer på sitt beste, og den må tas på alvor. 4 Tipsy Bartender – Vant enkelt i Sverige sist, og holder sin flotte form. Tåler å bli brukt underveis, og kan kanskje vinne dette fra dødens. Blir hardt betrodd, men på vår rank er den kun et 2-valg.

3 Dixiechick Hanover – Spurtet bra via siste indre på Åby sist, og gjør bare fine løp. Er ikke like bra som favoritten, men den er uansett trippelaktuell fra et perfekt spor.

Vår rangering : A : 1 B : 4-3-2 C : 7-6-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 10 Oz – Leverte en monsterprestasjon sist, og imponerte noe kolossalt da. Slike løp kan dog koste mer enn de smaker, og det er alt annet enn sikkert at den leverer på en slik voldsom måte igjen. Klar tipsener, men vi tør ikke å gå ALL IN fra baksporet. 3 Jon Snow – Kommer ut etter pause, og har trent strålende før denne oppgaven. Når Buer melder rett i V75 etter pause, ja, da er ting på stell. Er knallgod på sitt beste, og glem ikke løpet den gjorde på Forus 23. mai. Plukket da ned en såpass god hest som Muito Obrigada fra dødens, og gikk 13,4/2040ma. Har trukket det beste sporet av de som blir spilt, og den er tidlig på vår rank.

8 L’amour Bonanza – Var helt enormt lovende, og store bud ble lagt inn. Ble ikke solgt, og ting har nok ikke gått helt som man har ønsket. Nå virker den dog veldig på riktig vei, og fullførte strålende etter en mildt sagt tøff åpning i 08-fart sist. Er dessuten kuskeplusset, og denne trenger ikke å være helt ueffen med klaff underveis. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 3-8-12-7 C : 9-11-4-5-6-2-1

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.