Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt opptur for Mikkelborg

Olav Mikkelborg har fått dreis på sakene igjen i år etter noen sesonger litt under pari og har flotte vinnersjanser på Biri fredag.

Sportspills meny fredag:
V4 Romme: Persson har bankeren
V5 Øvrevoll: Frisk banker direkte
Oddstips: Dansk/svensk dobbel

Fredagen starter med V4 og DD fra Romme på tidlig ettermiddag, fortsetter med V5 og ettermiddagstrav fra Øvrevoll og avsluttes med V65/V5/DD fra Biri travbane.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl 19.00
V5 kl 20.05
DD kl 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Olav Mikkelborg blir den store nøkkelkusken og blir trolig favorittspill i tre av de seks V65-løpene. Per 18. oktober står Olav med 77 seire og er allerede godt forbi fjorårets 66 seire. I 2010 vant Olav 81 løp og i 2009 vant han 82 løp, så det er all grunn til å tro at Olav Mikkelborg gjør sin beste sesong i antall seire siden 2008 (vant 99 løp da). Vi tror Olavs aller beste vinnersjanse fredag kommer i V65-2 bak 2 Superatrix.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Spor to bak bilen og sprint er ønskemelodi for hesten og selv om hoppa har blitt disket i sine to siste starter, er ikke dama veldig usikker. Strålende tetvinner på nettopp Biri tredje sist og med respekt å melde så er motstanden slett denne fredagen. Holder Superatrix seg på beina her, så taper hun ikke dette løpet. Vi bankerspiller uten "tvekan".
Rangering V65-2: A: 2 B: 4-9 C: 3-6-5-8-1 D: 7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Det begynner tilsynelatedene fryktelig vrient på Biri denne fredagen om da ikke 11 Lokegutten bare blåser rundt feltet. Han så ut til å gå mot en svært sikker seier på Biri for fjorten dager siden, men tok seg en real siesta i den siste svingen og stoppet nesten helt opp. Kom på bedre tanker igjen og speedet likevel inn til seier. Trolig er Lokegutten helt overlegen her dersom han fungerer.

9 Tarantella stod 20 meter bak Lokegutten sist og gjorde et fint løp til fjerde da. Hoppa er mildt sagt usikker, men viste sist at det er fart i henne og med Gunnar Austevoll opp som kusk skal hun tidlig på. 8 Vestpol Dronninga kommer tilbake etter pause. Ingen stjerne dette, men hun har vunnet løp.

Det dukker nok opp en strekhest her og da varsler vi først for 1 Frøken Fryd som Steinseth har hatt ambisjoner med. Førstespor og strek er aldri feil i slike løp. Olav Mikkelborg mener at 5 Mammas Viktoria var forbedret sist, det så ikke vi noe til. Men i meget svake omgivelser skal hun trolig regnes i seierskampen.
Rangering V65-1: A: 11 B: 9-8-1-5 C: 7-12-14-4-2-6-3-13-10-15

HTML EMBED

V65-3 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
3 Holterjerven må nesten bli favoritten her, men mon tro om formen er like bra som den var for noen måneder siden. Greit nok at Holterjerven har møtt svært gode hester på slutten, men vi synes han har manglet det lille ekstra. Her er det sprint og det er heller ikke noe pluss. Vi setter på varsellampene.

Og må starte med 1 rampelars som så bøs ut når galoppen kom ut av den siste svingen på Leangen sist (løpet som ble vunnet av H.M. Hird Balder). Det var over 2140 meter, at distansen er 500 meter kortere nå er garantert ikke noe minus. Rampelars er også god fra start.

10 Alm Kiwi er stadig med i seierskampen, men fire andreplasser på de fem siste startene forteller om litt manglende vinnersting for tiden. 9 Bork faksen har som Holterjerven kanskje ikke kjempefordel av sprint, men har varslet knallform i sine to siste løp. Og med disse fire hestene skal man komme gjennom V65-2.
Rangering V65-3: A: 3 B: 1-10-9 C: 2-8-11-5-6 D: 4-12-7

Annonse: Grø byr på dagens beste spill i V65-4 på Biri og lanserer en helfrekk bankerkandidat

V65-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
5 Hidalgo hadde vi veldig god tro på sist på Biri og det var nok seieren som glapp da hesten ble lagt i angrep ut på oppløpet. Selv om programraden er dårlig nå, er formen betydelig bedre enn som så og det er svært fin verdi i hesten fredag.

4 Becky's Rainman har ikke fått betalt for mange gode løp i år og står med kun 55 000 kroner på konto. Fortsatt er galopprisikoen tilstede, men kapasitetsmessig er kanskje treåringen best i dette feltet. 7 Absolutely Fabulous har galoppert seg bort i sine aller fleste løp, men får nå Kolle opp i sulkyen. Sjanseartet startspor, men denne tåler å gå siste 700. 1 Sassy Lane var fenomenal 13. januar på Jarlsberg, men har vært skadet og lenge borte. Vi er veldig usikker på denne og blir litt overrasket om han vinner.

2 Sergeant Silk er god fra start, travsikker og i form, men neppe beste hesten i dette feltet. Så kan vi ikke glemme 11 Photo Lins som vi bankerspilte sist på Jarlsberg. Fungerte dårlig den dagen, men får en plass på vårt største forslag.
Rangering V65-4/V5-1: A: 5 B: 4-7-1 C: 2-11-10-6-8-9-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det er dyrt å spille 2 Callisto all den tid hesten ikke har vunnet på femten starter i år og stadig har vært hardt betrodd. Men bedre oppgave enn det han har fredag får han ikke. Spurtet bra sist, men manglet det lille ekstra.

3 Victor Invalley hadde ikke vunnet sist når galoppen kom og var på defensiven da. Desserud-hesten er ikke lett å bli klok på, men på sitt beste er han vinneren her. Vi er imidlertid usikre på formen nå. 6 W.N.F.L. er så rask fra start at han kan nå føringen her. Så spørs det om Stensen velger å sitte foran nå som det er full vei,. Hoppa er ihvertfall i knallform. 9 Athena Rod var urtapper sist og får trolig et ryggløp nå. Kan være en fidus.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 2 B: 3-6-9 C: 7-5-8-10 D: 4

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Til tross for spor tolv setter vi 12 Marco Zoot først i V65-6. Per Johansen er i ferd med å få skikk på kapasitetshesten nå og sist var det klasse over måten hesten vant på. Normalt er tolvtespor på en sprint på Biri dødfødt, men med offensive Tom Erik Solberg i sulkyen blir det annerledes og i DD-spillet bankerspiller vi hesten til strålende oddser.

1 Spirit Brodde blir stor favoritt, men i likhet med svært mange andre av Sigbjørn Kolnes sine stallhester er det ikke mye futt i dem siste 100 metrene i øyeblikket og da synes vi hesten blir kraftig overspilt her. Maks fra lederryggen sist i Årjäng og imponerte verken nest sist eller tredje sist. 2 Nithan L.B. står endelig fint til igjen og kan vinne dette.

3 French Superb avsluttet flott sist og med to løp i kroppen og stall i form, skal vallaken passes. 9 Maria Nova har skuffet på slutten, men kan smyge med her. 5 Brief Passion kunne ingenting sist mot klart billigere motstand enn dette.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 12 B: 1-2-3 C: 9-5-4-7-6-11-10 D: 8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Det er ikke mulig å mot 5 Jarli Odin slik denne opptrer om dagen og sist var hesten bedre enn noensinne. Selv om 9 Perle Faks har imponert storveis i tre strake seiersløp er det vanskelig å se at denne kan hente 40 meter på Jarli Odin som jakter stolpe. I en ellers svært vrien V5-omgang blir Jarli Odin vår klare V5-banker.
Rangering V5-4: A: 5 B: 9 C: 2-7-1-4-6-8-3

V5-5 - Kaldblodshester. Monteløp. 2100 meter voltestart.
Vi synes 2 Brendli Stjerna skal være klar favoritt i dette monteløpet. Ga seg riktignok mye sist, men har ellers vist veldig fin form og møter overkommelig motstand her.

8 Kosak var klart slått av nevnte Brendli Stjerna i sitt siste monteløp (29. august i år). Det var fra likestart, men Kosak varslet form i et travløp sist og rytteren er bra. 1 Kremlinn har faktisk ikke gått monte i 2012, men varslet full form ved travseieren i Drammen mandag.

6 Starelv Storm vil ikke trave feilfritt, og debuterer i monte fredag. Vi er stadig på jakt etter denne. 9 Ellestad Hero var klart slått av Brendli Stjerna fra likestart sist han startet i monte og står nå 20 meter dårligere til.
Rangering V5-5: A: 2 B: 8-1-6-9 C: 7-10-4-3-5