Fortsatt overlegen i Trondheim

(Hesteguiden.com)

Bagpipe imponerer stort sett hver eneste gang og også denne mandagen blir Husbyn-hesten vår banker.

Sportspills meny mandag:
V65 Färjestad: Anne fikser cashen

Oddstips: Valladolid gjør jobben hjemme

Lunsjtrav Momarken: En frekkis fra Hammers

Mandagen starter med V4/DD fra Østersund før Momarken overtar stafettpinnen med lunsjtrav fra Mysen. Til kvelden er det V65 fra Färjestad og dobbel V5 fra Leangen.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Leangen:
V5A kl 18.30
V5B kl 19.40
DD kl 20.40

Det er altså Leangen travbane i Trondheim som har dobbel V5 denne mandagen og vi kjører bankerfritt i en åpen V5A, mens Leangens beste hest 11 Bagpipe atter får bankertilliten i V5-B.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Frode Husbyns propagandatraver gjør stort sett som han vil mot den lokale Leangen-eliten og står med tre strake seire mot den lokale eliten. Som vanlig måtte han tåle en tøff innledning sist mandag, men igjen var han helt overlegen i sluttfasen. Bakspor betyr lite for denne hesten, han gjør løpene sine i sluttfasen uansett. Kanskje sitter det tøffe løpet fra sist mandag litt i beina, men inntil vi ser svakhetstegn ser vi ingen grunn til å gardere, og motstanderne holder ikke samme nivå. Klar banker i V5-4B/DD-1.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 11 B: 5-3-12 C: 1-4-9-7-6-8-10-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
2 Pondus kunne ikke rå på kjempeoverraskelsen H.M. Hird Balder i et V75-løp på Leangen nest sist, men gjorde på ingen måte noe dårlig løp. Sist mandag ble det meste feil for Arne Nilsens femåring og han ble hengende i sporene. Med kun tre hester på strek i kveld, inntar Pondus føringen på et tidlig tidspunkt her og da kan han bli vanskelig å slå.

7 Frakast er en vinnerhest, men har er nok litt mer avhengig av å få det servert nå for tiden. I et ganske lite felt med flinke Edvard Kristiansen som kusk er det bra sjanse for at hesten får et fint løp. Men det er en favoritt i fare i våre øyne. 9 Kluivert har vunnet to løp i år, begge har vært V65-løp på Bjerke. Kluivert er også avhengig av få det litt servert, og fra et fint springspor blir det sikkert en bra posisjon direkte. 10 Vorset Ivers skal hente 40 meter på Frakast og Kluivert og 60 meter på Pondus, det høres tøft ut.
Rangering V5-1A: A: 2 B: 7-9 C: 10-8-6-4-11-3 D: 1-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2A - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Leber kvalitet på den andre avdelingen i A-spillet, men et par hester skiller seg over mengden. 4 Miss Ponderosa var sensasjonelt forbedret i to strake seiersløp i august, for hoppa falt gjennom på Bjerke sist. Er blitt behandlet etter det løpet, men trener fint. Fra spor fire bærer dette til tet, så får vi se om formen er intakt igjen.

Annonse: Grøstad har svært gode notater på denne, men den blir tilnærmet uspilt i V5-2A

Best på kapasitet er garantert 1 Crusioux, men treåringen har forsvunnet i galopp i fem av sine seks starter i karrieren. Holdt seg på beina nest sist og gjorde et svært overbevisende inntrykk da. Førstespor bak bilen er neppe noen fordel. Dersom favorittduoen roter seg bort, er det fire hester som banker på.

8 M.S. Capise er bra og klaffer det fra spor åtte er denne aktuell. 5 Mill Quick var bra i Østersund sist og Solhus opp nå, 7 Midnight Spirit har en viss kapasitet og god kusk, mens 11 New Fashion er i sitt livs form. 10 Moni Vic har bra kapasitet, men viser ikke form for tiden.
Rangering V5-2A: A: 4 B: 1-8-5 C: 7-11-10-9-6-3-2-12

V5-3A - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Selv om 5 Gjølmes Super fikk melkesyre i et V75-løp på Momarken sist og ga seg lovlig mye, setter vi Garberg-hesten først her. Femåringen er meget god fra start og teten er innen rekkevidde. Gjorde flere meget fine løp før Momarken-løpet og kan lede dette rundt om.

1 Itsy kan trolig ikke utnytte sitt førstespor, men fireårshoppa har noen sugende avslutninger. Løser det seg sånn noenlunde, kan Itsy ta en velfortjent seier her. 2 Change My Name er den tredje vinnerkandidaten slik vi ser det. Hoppa holder toppform og startsporet er ypperlig.10 Valdana Boko blir også en del betrodd, men var vel ikke som best sist.
Rangering V5-3A: A: 5 B: 1-2 C: 10-3-9-8-4 D: 7-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Vi står på to hester i dette løpet i V5A-spillet og begge starter fra tillegg. 14 Eikprins må settes først, selv om han fikk litt stive bein i sluttfasen i Østersund sist. Eikprins er meget god fra start og sitter nok i en framskutt posisjon tidlig her. Er viljen på topp er dette en flott vinnersjanse.

Veldig forbedret på slutten har 11 Vikan Lita vært og hoppa kjemper mye bedre enn tidligere og de to siste løpene har vært veldig bra. I B-spillet betaler vi også for 2 Lannem Frøyd som er tilbake etter pause og duger bra feilfritt. 3 Samayta er i knallform, men må ha det maks servert for å vinne. 5 Kong Carl hadde nok gjerne sett at det var sprint, men var god i seiersløpet sist på Biri.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 14 B: 11-2-3-5 C: 15-10-1-4-7-8-9-12-13-6

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Treårshoppa 5 Seaborn Simona var rett og slett strålende i seiersløpet sist etter en tøff forsering til tet. Eier og trener Amanda Robertsen sitter seg igjen opp i sulkyen og veien til tet ligger åpen. Motstanden er ikke noe verre enn sist og det må være en flott sjanse for årets femte triumf på kun åtte forsøk.

1 Donas Super Max kan hvis Solhus vil svare ut teten, men hoppa er best med ryggløp og da er det trolig at Solhus velger lederryggen. Formen er helt på topp for den travsikre hoppa. 3 Zeus Blue Chip galopperte fra start i coembacket på Momarken sist og kom ålreit tilbake da. Løp i kroppen har garantert hjulpet på. 11 Peak Tornado og 12 Matador Ås har begge trukket kinkige spor, men er i form. 7 Beauty Di Quattro vra bra nest sist, men sporet trekker ned denne mandagen.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 5 B: 1-3-11-12 C: 7-9-10-2-4 D: 8-6

Annonse: Grøstad byr på en herlig undervurdert 15-oddser i V5-3B

V5-3B - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Ingen seire for kapasitetshesten 2 Cabjoy F.C. på ti forsøk i 2012, men sist gjorde Sjoner-hesten et fenomenalt løp etter galopp runden igjen. Holder femåringen seg på beina i kveld, tror vi han vinner.

8 Nano Pershing er imidlertid en meget bra hest og seks seire på ti forsøk i fjor er imponerende. Har ikke startet siden april, men er normalt god etter pause. Selv fra spor åtte kan hesten nå teten her. Da må han overfly 7 Cabana Boy som stummet voldsomt de siste hundre metrene sist, etter å ha sett ut som en klink vinner underveis. Vi betaler også for 10 Alfalfa som har noen spreke avslutninger dersom han får ligge på rulle.
Rangering V5-3B: A: 2 B: 8-7-10 C: 3-5-6-9-4 D: 1

V5-5B/DD-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
11 Prins Tom innfridde som vår banker sist etter et strålende løp. Til tross for startgalopp var fireåringen best, selv om det tok kraftig imot på slutten. Skal igjen ha en flott vinnersjanse, men møter flere gode konkurrenter.

Vi må starte med 4 Varg Riga som blir lite spilt, men varslet voldsom fremgang sist. Fra strek med taktisk gode Edvard Kristiansen kan hoppa smyge med her og da kan hun bli farlig. kapasitetshestene 8 Nordlirappen og 6 Gjerv Prinsen er naturligvis seiersaktuelle uten galopp. 12 Nuuk måtte kun strekke våpen for en knallgod Alsaker Faks sist mandag og er i absolutt toppform.

9 Vorset Martin ble det meste feil for sist i comebacket, men hesten hadde størst fart av alle over mål. Se opp. 3 Stensvik Oda og 2 Møy Linsi er to formsterke hopper som står fint til på strek. 15 Røste Mo kom flott tilbake etter galopp sist, og løser det seg sånn noenlunde fra bakspor på tillegg er ikke seksåringen ufarlig.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 11 B: 4-8-6-12 C: 9-3-2-15-10-14 D: 5-1-13-7