Fortsatt redusert travtilbud

På grunn av sykdom vil Nettavisens omfattende gratistips på norsk trav være litt redusert også denne uken.

Nettavisen har som kjent levert svært utfyllende travtips til alle stevner i Norge siden oppstarten i desember i fjor. Det vil vi fortsette med og fra sommeren vil vi også ansatte nok en medarbeider i travredaksjonen.

Gratis vurderinger hver dag

Denne uken vil vi dog måtte redusere våre tips noe, men vil uansett ha ferske vurderinger hver dag.

I dag mandag vil dere finne tips til Leangen, tirsdag blir det lunsjtips til Bergen samt kveldstravet på Momarken før V65-tipsene til Bjerke som vanlig vil ligge ute fra kl. 12 på onsdagen.

Torsdag er det Klosterskogen som får vårt fokus, mens vi på fredag vil publisere V75-tipsene rundt kl. 14 som vanlig.

På søndag vil vi spille til Forus som arrangerer dobbel V5 på sin tidligere Forus Open-dag.

Systemspill og samlebonger

Nettavisen er opptatt av å spille smart, dvs mot det store flertall av spillere. Derfor vil vi ofte prøve å finne bankere som menigmann ikke bruker samt snappe opp underspilte hester.

Er omgangene lette og gjennomsiktige vil vi prøve å komponere samlebonger istedet for å spille dyre flate bonger uten særlig potensiale. Det har vi lykkes med gjentatte ganger.

Våre spilleforslag er fordelt på tre prisklasser og vi prøver å holde oss til rundt kr. 100, 300 og 1.000 på V5.

På V65 og V75 vil det store forslaget ofte bli litt større, men vi vil heretter svært sjelden spille flate bonger på over 1.500. I slike tilfeller vil vi heller sette opp et systemspill.

Vi vil da bruke enkle systemer som fylles ut på tre-fire bonger. Enten ringsystem der vi spiller med en eller flere utganghester eller ABC-system der vi rangerer hestene etter vinnersjanse.

Disse systemene vil ofte redusere innleveringsprisen med alt fra 1/3 til over 70%.

Vi vil gi dere en innføring i utfylling og forståelse av disse systemene denne uken. Så følg med her på Nettavisens travmagasin.