Fortsatt ubeseiret?

Stefan Söderkvist (her bak topphesten Noras Bean) setter seg opp bak den største favoritten i V4-spillet i Halmstad i dag.
Stefan Söderkvist (her bak topphesten Noras Bean) setter seg opp bak den største favoritten i V4-spillet i Halmstad i dag. Foto: Hestguiden.com

Svenske Defi`s Victory er ubeseiret på tre forsøk så langt i karrieren, og i lunsjen i Halmstad i dag er han på nytt seierstokt.

Ny uke og nye muligheter på spillefronten på trav og galopp, og først denne mandagen kan spillerne sette sine innsatser hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene på Halmstad i Sverige hvor den kan spilles både V4 og V5.


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Siden kan det spilles til en V5-omgang til Färjestad på den andre siden av kjølen, før det hele rundes av med V64-spill til Mantorp hos søta bror samt V65-spill til Leangen i Trondheim her på berget.

Det nærmer seg 17.Mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg på lørdag kan det spillende publikum i Norge spille til en V75-omgang på Gävle i Sverige, hvor en eventuell alenevinner kan vinne 58 millioner kroner. Nettavisen hviler aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen.

Og all den tid 17. mai faller på en lørdag i år, er den hjemlige V75-omgangen flyttet til mandag 19. mai.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Halmstad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl. 13.52

God, men det finnes motbud
I V4-3 i Halmstad i dag dukker dagens største favoritt opp, og da snakker vi om 1 Defi`s Victory. 4-åringen har innledet karrieren svært lovende med tre strake triumfer, og han har vært overlegen hver gang. Ved triumfen på 14.4 full vei sist, dundret han til tet fra spor seks, og han sitter i tet igjen.

Da skal vinnersjansene være solide igjen, og vi bankerspiller på vårt minste spilleforslag. Det er dog litt opp til bevis mot litt skjerpet motstand i dag, og vi har litt sansen for 4 Kamanda. Han var god til tredje på 14.7 full vei sist, i et løp den nylige V75-vinneren Ni Talar Bra Latin var en vinner.

Vi ser ikke helt bort i fra at han kan utfordre den store favoritten, og vi krysser på de to største forslagene. På vårt største spilleforslag på Eksperten får vi også plass til 5 Tiger Elkjär (han var en god vinner på 16.0 full vei i den nest siste starten), man da skal vinneren av dette løpet være nevnt.

Tetgaranti, og perfekt distanse
I V5-spillet i Halmstad i dag er det langt mellom de sikre holdepunktene, men vi tror 1 Panik Launcher i V5-1, skal ha gode muligheter til å kunne lede sitt løp rundt om. 4-årshoppa har vist seg å være lynrask i fra start på voltestart, og vi har vondt for å se noen kan nekte henne teten i dag.

Hoppa vant sprettlett i fra tet på 17-tallet full vei to ganger på rad (og hun lignet da en grunnlagsklatrer) forut for den siste starten, men sist ga hun seg i fra tet. Da var trolig ikke alt som det skulle være, siden hun da ble tatt ut av løpene, og vi tror hun er fit for fight igjen, når hun nå sendes til start.

Trener Joakim Lövgren har flott form på stallhestene om dagen (Alfas Da Vinci var en god V75-vinner i Danmark i går), og hestene i fra den kanten, er stort sett alltid vel forbredt, når det sendes til start. Vi tror dagens distanse sprint skal være midt i blinken for den hurtige hoppa, og vi bankerspiller.