Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.00 / V65-1 er i gang klokken 18.30

Forus byr på JACKPOT I KVELD, og det gjør naturligvis omgangen litt ekstra interessant. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V65-1 : 1 Kleppe Varden – Var TUNG etter pause sist, men gikk uansett et klart godkjent løp til et knepent tap. Har normalt gått MYE frem med det løpet i kroppen, den er lynrask fra start, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Leder rundt om?

V65-2 : 3 Bror – Fikk det sydd opp sist, og avgjorde enkelt når lukene kom på oppløpet. Har en passende oppgave foran seg i kveld, og det er snakk om en motivert favoritt. Vi plukker totalt med oss fire hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Burning Love E.P. –
Prøves som et langskudd mot helt riktig motstand. Dukker opp etter en lengre pause, men er det bare litt form på plass etter oppholdet, ja, da duger den her. Har dessuten STOR fordel av distansen, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. OBS!

V65-4 : 6 Prinsen Af Sola – Var på vei til å gjøre et meget sterkt løp fra dødens sist, men så kom altså galoppen inn på oppløpet. Hadde trolig slått Bror uten den galoppen, og travet rundt 28,5/2080mv. Nå sitter Djøseland seg selv opp, og feilfritt dukker den opp på foto. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 1 Flytman – Kommer ut etter en liten pause, og man har funnet en helt riktig oppgave til den. Er meldt uten sko foran, og det for første gang i karrieren. Vi liker skorykk foran på «kaldinger», og det løfter dem ofte litt. SPILLES!

V65-6 : 4 Muito Obrigada – Har hatt et helt fantastisk år, og jakter sin seier nummer 11 for året. Gikk også bra sist selv om det ikke ble noen seier i tøffe omgivelser da. Nå er den tilbake mot de «vanlige», den får trolig gratis tet, og siden er nok dette over. Er en svært motivert favoritt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.