*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Forus inviterer til travfest

Foto: hesteguiden.com

Med 26 millioner til en eventuell alenevinner i V75, er det nok å spille om i lørdagens V75 fra Forus. Sjekk våre V75-tips.

30.06.12 09:41

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Ingen vei tilbake for Lillestrøm
Oddstips 2: Dags for bortesvake Glimt
Tippetips lørdag: Får Jonevret fart på Viking?

Vi er på vei inn i en fantastisk travhelg der Forus travbane i Stavanger står i fokus. Med ettermiddagstrav fredag som et lite vorspiel, flott V75-runde lørdag og en herlig søndag med Forus Open og Commander Crowe som den store attraksjonen i det løpet.

Jokerpotten vokser stadig litt og en eventuell alenevinner drar med seg ca 26 millioner kroner når Forus inviterer til en storfin V75-omgang lørdag. Vi byr på to bankere denne lørdagen. Den ene av dem blir favoritt i sitt løp. Mens den andre som kommer ut allerede i V75-1, trolig blir andrevalg.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Hamre sender A-laget til Stavanger
Frode Hamre sender en rekke hester til Forus denne helgen, ikke så rart da all den tid det er mye penger å kjøre om. Den første han sender ut er 6 Miraflores i V75-1. 6 Miraflores gjorde et meget sterkt løp sist i Bergen der hun ble disket fra andreplassen grunnet trang kjøring. Innsatsen var uansett meget sterk av Enjoy Lacec-datteren som vokser med oppgavene.

Etter en prat med Frode Hamre torsdag fikk vi los og ble enda sikrere i vår vurdering av dette løpet. Voltestart er ikke noe problem for hesten og fra springspor mener Frode Hamre at de får en meget fin start og han hadde håp om å nå tet. Når de tet som vi tror, så skal det en meget god hest til for å slå Miraflores for hun skal kunne 15/15,5 på distansen. Det betyr at det kan bli en tung tur ute i sporene for tilleggshestene. Vi klinker til med 6 Miraflores som vår første banker i V75-1 og i formiddagstimene fredag er hesten et andrevalg i V75-spillet.
Vår rangering V75-1/V5-3: A: 6 B: 9-3-5 C: 2-1-10-15-4 D: 13-12-8-7-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Klart beste hesten
10 Erga Odin skal bare vinne dette V75-5, om det går riktig for seg. Han har en litt sjanseartet utgangsposisjon med et trangt andrespor på volten, men den brasen bør Tom Erga kunne løse fint. Selv om det er tillegg på en kjapp 1600 meter, såhar tilleggshestene løpesnor lørdag og da får de mer fart på kjør. Sist var Moe Odin-sønnen ute mot overmakten i form av Tekno Odin og de beste i årgangen, denne gangen møter han mye lokale hester som ikke skal gjøre noe jobb selv i løpene.

Det gjelder bare for Tom Erga å kjøre i trav ned startsiden og deretter sende sin kapasitetstraver fremover. Tom Erga har ikke vunnet V75-løp siden Luminor vant som en kjempeskrell på Sørlandet 15. august 2009. Men Tom Erga har hatt en strålende sesong hittil og vi tror sterkt på Erga Odin i V75-5. Banker nummer to.
Vår rangering V75-5: A: 10 B: 5-11-6-7 C: 9-4-12-8-15-1-13-14-2 D: 3

HTML EMBED

V75-2/V5-4 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
1 Ultimate Lindy kommer ut etter pause og en liten tur hjemme hos eieren veterinær Per Spangfors på Halmstad. Han har sett fin ut i hurtigjobbene han har fått hjemme på Jarlsberg med 18/2000m som fortest. Frode Hamre var litt usikker på startsiden og det er vi også, da han står i fare for å bli overflydd og da blir det litt sjanseartet for den fine Chocolatier-sønnen.

7 Just Livin My Life er meldt kraftig opp, mend et tror ikke vi betyr noe for våre klokker viste 14.4/2000m etter galoppen sist og det med full spenst inn i mål. Da vi snakket med Westergaard på torsdagen, sa han følgende: Han er en flyvemaskin denne og han har noen vanvittige fartsressurser. 9 Alamo Boko er kanskje pr dags dato den beste på kapasitet, men han sliter både med helsen samt temperamentet til tider og det er alltid galoppfare for den stilfulle S.J`s Photo-sønnen som skal regnes i toppen.

12 Oslo Kronos nok en topphest for klassen som står veldig dårligt til, men med litt tempo der fremme skal Cantab Hall-sønnen helt klart regnes. 6 Appleton må kjøres på sjanse da han er avhengig av ryggløp i det lengste, må klaffe maksimalt hvis det skal bli seier. 3 Ouster Hanover er i utvikling, men han må rekordforbedre seg med to sekund om han skal vinne dette løpet.
Vår rangering V75-2/V5-4: A: 1-7 B: 9-12-6-3 C: 2-4-8-5-11 D: 10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V75-3/V5-5 - Kaldblodshester. 2550 meter voltestart.
7 A.B Lom`n galopperte helt umotivert sist og det så ut som Vidar Hop hadde full kontroll på det tidspunktet. Kretsen rundt hesten har ikke funnet noe feil på hesten og har vært fornøyde med hurtigjobbet hesten har gjort hjemme på Bø. Normalt er Lome Elden-sønnen er meget rask fra start på volte, så er ikke utenkelig Vidar Hop søker tidlig fremove. Skulle Hop komme seg tidlig foran med vår favoritt er det en fin vinnersjanse.

11 Moe Svarten gjør alt riktig for tiden, men sist var han nærme galopp opptil flere ganger under løpet, så undertegnede har sett han mye finere enn han var da. Springsporet kan han normalt ikke utnytte og Forus Travbane er en bane han ikke har trivdes på tidligere, så det er en del ting som taler i mot Åsajerven-sønnen og spillefavoritten denne lørdagen. 14 Friskus fikk et perfekt løp av Høitomt sist på Leangen, men viste igjen sviktende stridsmoral og burde vunnet det løpet.

9 Johan Herbjørn gjør gode løp hele tiden, men hadde faktisk trodd at han skulle heve seg enda noen hakk enn det han har gjort etter Kåre Refsland fikk hesten i trening. Distansen takler han alle dager i uken så han må regnes. 12 Ovedølen har Kjetil Djøseland gjort en flott jobb med, men synes det har blitt mange tette starter nå for Bork Rigel-sønnen som ikke har den beste psyken. Hvis ikke de tette startene har satt sine spor skal han med på gardering, men vi har ikke den store seierstroen lørdag.

13 Tekno Elden er i sitt livs form, men nå møter han virkelig kamerater. Skal det bli en topplassering lørdag, må det være med rygg til ca 200-300m igjen for han er helt avhengig av rygg i det lengste i denne klassen. 15 Erga Svarten har kapasitet for seier, men normalt må han innom en obligatorisk galoppen og det har han ikke tid til her, selv om distansen er til hans fordel. En feilfri Erga Svarten kan overraske.
Vår rangering V75-3/V5-5:A: 7 B: 11-14-9-12 C: 13-15-3-2-4 D: 6-1-10-8-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V75-4 - Varmblodshester. 2550 meter voltestart.
6 Orient Kronos har gjort alt riktig hos Rune Wiig. Det er et bra stykke arbeid Rune Wiig har gjort denne, for dette var en notorisk galopphest og Lutfi Kolgjini. Nå står han ovenfor sin tøffeste oppgave siden han kom til Norge, og det er en stund siden han har gått volteløp og skal i tillegg håndtere et trangt startspor. Går starten smertefritt så skal det være en fin vinnersjanse for dette virker som en komplett hest.

10 Nougat Ås har hatt problemer med et frambein, men dette skal være under kontroll og Bo Westergaard kun melde om en fin traver som gikk prøveløp på en meget tung bane. Hesten er rask ut på volte, så kanskje kan han komme foran favoritten på startsiden og det kan være noe av nøkkelen for å vinne. 1 Breeze Rapida har visst fin fart i regi Djøseland, men blitt som ventet en del galopp også. Vi skal huske at han stod likt med favoritten den 12 Juni og satt da fast i ryggen hans med krefter igjen. Normalt holder Djøseland tet med Pearsall Hanover-sønnen og tror vi neppe han slipper til noen. Interessant som en 3-4% i spillet.

12 Northern Casino fikk et smørløp sist, men skuffet ved ikke å være nærmere vinneren i mål. Nå blir det litt utstyrsendringer er rapportene og Credit Winner-sønnen ser jo ut som en elitehest, men springer enda litt i sin egen verden. 3 Legacy Broline var positiv første gang ut, men sist var han tråkk og galopperte som sliten inn på oppløpet. Regnes på gardering for det er fin kapasitet i denne Hamre-traveren.
Vår rangering V75-4:A: 6 B: 10-1 C: 12-3-13-4-2-9-15-7-5-8 D: 11-14

Det er en svært spennende V65 på Jarlsberg fredag. Kjøp et av våre eksperttips i spillboksen under

HTML EMBED

V75-6/DD-1 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
En av ukens største V75-favoritter heter 5 Torianna. Det er nok en av landets beste hopper i øyeblikket. Hennes faste kusk er på Färjestad for å kjøre stallhesten Fettern T.G. i kampen om en førstepremie på 200 000 SEK, og dermed er det Andre H. Stensen som blir gjestekusk lørdag. Det er et klart minus, da Gundersen kjenner hoppa best og Stensen ikke er den som rader opp V75-seire. Vi garderer den store favoritten.

15 Ulsrud Tea er ei hoppe av riktig sort og sist fikk hun et perfekt løp i køen av Svein O Wassberg og hun hadde størst fart av alle over mål, så hun kom i stallen med krefter spart. Noe som garantert gull verdt for Åsajerven-datteren som alltid må gjøre grovjobben selv. Unngår hun galoppen, så kjemper hun helt klart om seieren i dette flotte løpet og er den soleklare utfordreren til storfavoritten. Vi betaler også for Ulsrud Tea i dette løpet og velger å stå på disse to.
Vår rangering V75-6/DD-1: A: 5 B: 15-12 C: 14-1-13-6-4-8-11-10-9-3-7 D: 2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V75-7/DD-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Et strålende løp både sportslig og spillemessig venter oss i V75-7. Bo Westergaard har en bråte med vinnersjanser denne helgen og 4 Crown`S Banker er en av dem. Står helt perfekt til og Westergaard kunne fortelle om hest som var i mye bedre form enn raden og han mente hesten kunne en 11-tid på en bra Forus bane. Stall Westergaard bestemmer mye av taktikken selv i dette løpet da 2 Harpers Joker tar tet uansett, så får vi se hvilken taktikk som velges.

2 Harpers Joker er på sitt beste en fin vinnersjanse, men han holder usikker form og det blir sjanseartet hvis de slipper tet. En outsider. 7 Broadway Legs har jo ungdommens mot i seg og det kommer du langt med i disse løpene, der det er mange slitne elitetravere. Er rask fra start Broadway Hall-sønnen så finner Frode Hamre seg en bra posisjon kjemper han helt i toppen.

3 Gentle Tilly står perfekt til for hans del da han ikke er noe lyn ut så Super Arnie-sønnen må bare håpe på tempo for han er flink til å holde farten helt inn i mål. 10 Leonas Yannic er litt bortglemt i dette løpet for dette er en bra hest for klassen, men han har ikke fått det til hos Westergaard hittil, men treningsrapportene er bra. 12 Artistic Ås er i form, men er helt avhengig av tempo for å rekke til en topplassering.
Vår rangering V75-7/DD-2: A: 4 B: 2-7-3-10-12 C: 5-1-9-11-6-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. DNTs unghestserie. 2040 meter autostart.
4 Big Boss Man E.P. kommer ut etter en liten pause og Broadway Hall-sønnen er meget rask fra start så trener Bo Westergaard trodde på tidlig tetkjenning for Broadway Hall-sønnen som får Tom Erik Solberg som gjestekusk. Derfra må det være en god vinnersjanse.

6 Shocking Andover er spennende for dette er en meget flott traver som Trond Anderssen har fått i sin trening. I sin første start for sin nye trener så ble det galopp direkte fra start, men da kom han tilstart med gode rapporter i ryggen og de mente han kunne minst 17/2000m. Så han må krysses tidlig. 10 Justandover L er en toppstammed traver som var bra i sitt seiersløp på Skive. Bakspor mot fine hester gjør at han har ikke tid til noe galopp.
Vår rangering V5-1:A: 4 B:6-10 C: 11-5-12-2 D: 3-1-9-7

V5-2 - Kaldblodshester. DNT's unghestserie. 2040 meter voltestart.
12 Tangen Odin gikk et meget fint løp på Leangen for fjorten dager siden og var klart forbedret. Men det var fra lederryggen, nå er det 40 meter tillegg og da må hesten ut i sporene.

13 Kleppe Slauren har slått Norheim Svenn tidligere og møter ikke denne lørdag, så går Sundbo Kravall-sønnen feilfritt bør det være en flott vinnersjanse for dette er en bra traver. 5 H.G Jerv skal etter rapportene være en fin traver som kan en del. Sist ble det bare galopp, så det løpet kan glemmes. 1 Saltejenta viste meget fin fart mellom galoppene på Bergen i debuten for halvannen uke siden og utstyres nå med Rune Wiig. Må passes fra denne utgangsposisjonen.
Vår rangering V5-2:A: 12 B: 13-5-1 C: 14-3-9-10 D: 8-4-11-7-2-6

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.