Forus tar siste dansen

Forus Open-vinner 2009
Forus Open-vinner 2009 Foto: hesteguiden.com

Forus travbane avslutter travåret her hjemme med V65-kjøring på nyttårsaften.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvågsom har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

Det ble bra klaff under den store jackpotomgangen på Leangen mandag kveld. Dessverre så var jeg (Leirvåg) ikke spesielt god på tipsene på Nettavisen all den tid jeg ikke betalte for 6 Jærvsørappa i V65-6 og således ikke fikk verken seks eller fem rette på noen av spilleforslagene. Dog varslet jeg voldsomt for 9 Marionmetropolitan i V65-1 og bankerspilte også andrevalget på det lille forslaget.

Leirvåg tok til fornuften utover ettermiddagen og hadde Jærvsørappa med på de aller fleste andelslagene på Eksperten . Fem systemspill på Eksperten fanget da også seks rette, og to av disse systemspillene hadde helfrekt bankerspill på nevnte Marionmetropolitan. Disse fem systemspillene kostet enten 1000 kr eller 1500 kr andelen og betalte tilbake ca kr 20000 hver seg og hadde en innleveringspris på hhv 4000 og 6000. I tillegg ble det klaff for et andelslag (seks andeler a kr 500) som også fikk tilbake ca kr 20 000.

En hel haug med andelslag fikk i tillegg fire eller fem femmere og summa summarum ble det ca 180 000 kroner tilbake i gevinster på Eksperten, på en mandag der Leirvåg likevel bare var mellomfornøyd og synes han burde fanget 8. valget 3 Pickmeplenty også på en god del av de flate bongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 1. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Nyttårsaften er det nok å ta fatt på, og legg merke til tidligere innleveringsfrister:
V4 Eskilstuna: kl 12.20
V65 Forus: kl 14.30
V5 Forus: kl 15.35
V64 Jägersro: kl 15.05
DD Jägersro: 16.17

Innleveringsfrister Forus nyttårsaften
V65 kl 14.30
V5 kl 15.35
DD kl 15.55

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Tilbake på topp?
Vi været det sist og fikk rett at 10 Pasha før eller siden røk på et nederlag. Det så ut som Pål Buer satt på løpet 500 igjen, men en voldsomt formsterk J. Gold ville det annerledes og spurtet glitrende til seier. Den samme J. Gold som regelrett lagde hakkemat av Northern Casino på Bergen travpark i starten før. Likevel burde vel strengt tatt Pasha vunnet sist, men tirsdag møter Pasha stort sett poengjegere og Pasha trenger ikke være i kanonorden for å vinne. I mangel av bedre bankerkandidater (det er stort sett vidåpent ellers), setter vi pengene våre på Pasha i V65-1 og bankerspiller.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Tar årets første?
11 Noras Photogenic (V65-5/V5-2/DD-1) har faktisk ikke vunnet løp i år på 22 starter, men likefullt levert en rekke flotte løp. Forhåndsfavoritten 6 Passthegate er blitt strøket og tross bakspor (betyr ikke allverden for hoppa som har sluttfasen av løpene som sin styrke) skal fireprshoppa ha et bra bud på seieren her. Vi bankerspiller i DD og tror på fin vinnersjanse.