Fra Bergen til Bollnäs

Foto: hesteguiden.com

Offensive og dyktige Jan Ove Olsen byr på en banker under V4-omgangen i Bollnäs torsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er fortsatt full fart innen hestesporten og torsdag kan vi nordmenn spille til hele fem baner. Vi starter med V4 fra Bollnäs, før Drammen overtar med lunsjtrav. De spillesugne kan deretter spille V5 til Solänget litt senere på ettermiddagen. Til kvelden er det en hyperinteressant V65-omgang på Øvrevoll, mens Bergen travpark byr på dobbel V5. Vi har tips til samtlige baner utenom Solänget, men byr på andelslag i Eksperten til samtlige fem stevner torsdag.

Tirsdag galopperte vår V4-banker Such A Feeling runden fra mål, og selv om hesten leverte en helt sinnsyk opphenting kunne ikke Westholm-traveren bli bedre enn femte. Slik er det når marginene går litt imot. En feilfri Such A Feeling hadde vunnet det løpet med et gjesp uten terrengtapet runden fra mål.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdag er det Bollnäs som står som arrangør for V4-løpene, og vi byr på faktisk på en bergenser som bankerkusk. Stallmann Jan Ove Olsen er Jan Olov Perssons høyre hånd på kvalitetsstallen i Hudiksvall, og Jan Ove stortrives der borte. I sulkyen går det også svært bra for den friske bergenseren. 17 seire er det blitt hittil i 2013 og to av disse seirene er tatt med vår V4-banker torsdag.

Innleveringsfrister Bollnäs
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Jager sin tredje strake
Vi snakker om seiersmaskinen 5 Ekke Ålj som kommer ut i V4-3/DD-2 på Bollnäs torsdag. Ekke Ålj vant fem strake seire i perioden mars til juni i fjor og vant totalt seks løp på kun 13 starter i fjor. I år innledet hesten med en femteplass og en fjerdeplass, men i de to siste startene har hesten sett strålende ut i to strake seiersløp. Hesten er kjapp i vei og fra spor fem er muligheten for tidlig tetkjenning gode. - Jeg tror jeg vinner, var Jan Ove Olsens melding til undertegnede onsdag kveld, og da bruker vi ikke mer energi på saken. 5 Ekke Ålj er vår V4-banker torsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klart bedre enn raden
Litt opp og ned har det vært i de siste startene for 10 Valnes Ali og Jan Olov Åberg som kommer ut i V4-2/DD-1. Men det er bra klasse i denne vallaken som allerede har vunnet tre ganger på ni starter i år. Sist satt hesten langt bak i et V75-løp i Umeå, og torsdagens motstand er selvsagt mye svakere. Med litt klaff på veien fra bakspor, har vi bra tro på at Valnes Alice (som ikke blir favoritt), tar ned denne gjengen til slutt.