*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frankrike neste

Daniel Reden kommer ut med kanonen Call Me Keeper i lunsjen denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Vi spiller samlebonger fra Gävle til lunsj denne tirsdagen. Det ser nemlig enkelt ut, og da gjelder det å gange opp V4-bongene. Bankeren er et råskinn...

13.01.15 11:10

Vi startet uken på en FIN måte, og det ble oppturer både i Norge og Sverige mandag. Fra Leangen så var som vanlig Leirvåg på hugget, og det mellomste V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 450), ja, det betalte ut flotte 6 626.

Fra Mantorp samme dag så serverte undertegnede godbiten Prince Tagg (5.valg) som et spennende spill i omgangen, og også her ble det en solid fasit for dem som spilte Nettavisen sitt mellomste V64-forslag (innl.pris kr 480). De kunne nemlig hente ut 3 630 kroner. Om du ikke var med på moroa på mandag så er det nok av muligheter i dag, og i spillboksen under så kan du kjøpe en bong som gjelder løpene fra Gävle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

Vi har allerede lagt ut bonger til den HØINTERESSANT V75-omgangen på lørdag. De kjøper du lettest her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Gävle:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne tirsdagen:V5 på Drammen med start kl.13.37. V65 på Momarken med start kl.18.30. V64 på Jägersro med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Fra Gävle denne tirsdagen så ser det VELDIG lettløst ut på forhånd, og vi velger å spille samlebonger. 4 Call Me Keeper (V4-2) er en kanon i grunnlaget, og dette er en hest som Daniel Reden har svært høye tanker om. Lar seg ikke stoppe om det ikke skjer noe uforutsett. Sjekk ellers ut følgende:

V4-1 : 4 Tomtegubben – Viser en enorm form for tiden, og det er tydelig at denne trives best i Sverige. Nå er nemlig stridsmoralen på topp, og den imponerte VELDIG når den vant på lørdag. Har aldri vært helt å stole på, men kommer denne seg bare feilfritt rund, ja, da snakker vi om en flott mulighet. SPILLES!

V4-2 : Call Me Keeper – Er en KANON i grunnlaget, og den var rett og slett enormt tapper nå sist mot svært gode hester. Har gått skoløs den siste tiden, men den har tidligere radet opp med sko på beina også. Så den skal ikke ha noen problemer på den balansen her. Daniel Reden har STORE tanker rundt Call Me Keeper, og dette er et oppkjøringsløp før et løp i Frankrike 24. januar som han har plukket ut. Dette er noe litt utenom det vanlige, og denne kan ikke vi gardere på våre samlebonger.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V4-3 : 5 Wild Thing – Ble veldig rullete, og denne var ikke som best før den fikk seg en pause. Nå sist etter pausen så fungerte den betydelig bedre, og den gjør en kruttsterk sisterunde fra dødens. Den gikk i 15 fart, og vi likte den altså MYE bedre aksjonsmessig. Er kjapp i fra start, og skulle man her greie å komme seg foran så skal det dreie seg om en BRA sjanse! Tar opp kampen mot favoritten!

V4-4 : 3 Kattens Chamsin – Vi prøver oss med en frekkis i finalen. Draget her føler vi nemlig er ordentlig pågang, og den så helt RÅ ut når den avanserte mellom hester på siste bortre sist. Kom i en voldsom fart, men så huker man hjul, og galoppen var ikke til å unngå. Kommer strålende tilbake nedover oppløpet, og den hadde stor fart over mål. Er ikke ueffen nå, og den MÅ passes!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag