Fransk styrke i lunsjen

Foto: hesteguiden.com

Romarino kan gå hele dagen, og i et billig lunsjløp for hans del på Forus i dag, tror vi han maler konkurrentene i stykker.

Tirsdagen er det som vanlig full fyr i lukene, og det hele starter opp med lunsjtrav til Åby i Sverige og på Forus her hjemme.

På kvelden er det Jägersro med V65-spill og en dobbel V5-omgang på Momarken som står for tur, og vi på Sportspill har som vanlig tips til alle stevnene i dag.

Les også:Spennende lunsjbanker!

I lunsjen på Forus blir vi satt på noen alvorlige prøver i flere av løpene (krever bred gardering), og da ser vi ingen grunn til å spekulere i mot dagens største favoritt, 4 Romarino i V5-4.

Det kan være fine penger på gang selv med en storfavoritt i boet, og vi tror ikke 7-åringen til Monica Refsland taper dette løpet. Slår på galoppen fra tid til annen, men med dagens startmetode autostart, har han gått feilritt i de ti siste løpene.

Da er det langsøkt å tro at han skal dumme seg vekk på galopp i dag, og formen er helt på topp for tiden. Strålende ved triumfen på 16.8 full vei i den neste siste starten, og etter galopp i den siste starten gikk han svett sisterunde til tredje på 17.5 full vei. Klart tøffere konkurrenter enn dagens i mot ved begge de anledningene, og vi tror vår banker i lunsjen i dag bokfører årets tredje triumf på enkleste vis.

Vår rangering V5-4: A: 4 B: 9-1-3-2 C: 11-6-7-12-10-8

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system i V5 på 1356 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Forus
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Det ble litt stang ut i på tipsene i går (bankerne i lunsjen og på Leangen satt dog klokkerent), etter at vi spilte inn rundt 6300 kroner på Sørlandet på søndag, men DD-forslagene på Leangen gikk i hvert fall i pluss. Det er nye sjanser i lunsjen både på Åby og på Forus i dag, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1, 1600 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag innleder denne rebusen, og vi synes det smeller titt og ofte i denne typen løp. Vi stryker således ingen på vårt store system, men fremst setter vi tetløpende 4 Luigi. 10-åringen er ikke som i glansdagene, men formen er brukbar nå. Sølv på 16.8 full vei i den nest siste starten, og distansereduksjonen skal være en klar fordel for S.J.`s Photo-sønnen i dag.

Vi bankerspiller således på lillebongen, men når han er av den variable sorten, tyr vi til garderinger på våre to største spilleforslag. Pent til denne gangen står 2 Shanti`s Lorentz K. (ble håpløst langt frem i en poengjakt i den siste starten), og Buer-traveren kan felle samtlige til slutt i dag. Fullførte strålende til fjerde på 15.2 på en sprint i den nest siste starten, og muligens utstyres 6-åringen med maske for første gang.

Det kan gi et nytt gir, og vi synes han er tidlig aktuell. Det er veldig dunkel form på 3 Bullmeister, og distansen er heller ingen fordel. Dog svært god på sitt beste, og hvis det mot formodning skulle bli litt tempo på løpet, er ikke 5-åringen helt borte. Vi synes formen er fin på 6 Arrak Kloster, og når svært velkjørende Kristine Kvasnes setter seg opp bak 9-åringen, synes vi han skal regnes som en skrellvariant.

Vår rangering V5-1: A: 4 B: 2-3-6 C: 5-7-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 2040 meter autostart
Et nytt vidåpent varmblodsløp venter oss i den andre avdelingen, og på vårt store system stryker vi ingen. Det er ingen tvil om at 2 Love You Fox er best på kapasitet, men den hesten har mye rart for seg. Uten å fungere helt som best var 3-åringen fjerde på 17.9 full vei bak klart bedre hester enn dagens konkurrenter i den siste starten, og feilfritt skal det kunne dreie seg om en topp vinnersjanse.

Kusk Tom Erga har dog ikke vunnet løp siden 23.10, og da er det vanskelig å stole på favoritten. Vi synes ikke 1 Puskas Blue har innfridd i sitt nye hjemland så langt (ga seg for lett fra tet i den siste starten, men var etter sigende tett i halsen da), men kapasiteten er fin på 5-åringen. Tredje på fine 16.0 i den fjerde siste starten, og Buer-traveren kan lede rundt om.

Forbedret med løp i kroppen er trolig 4 Bella Rose (gikk hyggelig til sølv i den siste starten), og sporet i dag kan ikke kusk Svein O. Wassberg klage på. Tilbake etter en mindre pause kommer 9 Thai Orlando, og på sitt beste skal 5-åringen være av de bedre i dette løpet. Han avsluttet bra til tredje på 20.1 full vei i debuten for Tengsareid på en tung bane, og han står i et perfekt spor i dag.

Det er intet å utsette på kapasiteten til 8 Viva Vici (vant et løp på fine 16.2 full vei i august tidligere i år), men hun er usikker. Dog livsfarlig i en feilfri utgave, og vi tror sindig ny kusk Gunleif Tollefsen kan være rett man bak Orlando Vici-datteren. Formen ser ut til å være stigende på 6 Love Me (han satt fast i den siste starten), og kusk Rune Wiig er litt optimist med 4-åringen i dag.

Vår rangering V5-2: A: 2 B: 1-4-9-8-6 C: 10-5-11-7-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-3, 2040 meter autostart
Det er ikke noe mindre åpent enn det foregående løpet i dette varmblodsløpet i lavt grunnlag i den tredje avdelingen, og vi garderer da følgelig bredt også her. Det ble galopp for 11 It`s All In The Game i debuten for Åsbjørn Tengsareid, men det er neppe noen som matcher 4-åringen på kapasitet i dette løpet. Tredje på flotte 16.4 full vei bak gode hester i den nest siste starten, og han skal være favoritt på det.

Svak etter lang pause i den siste starten var 1 Tolana, men løp i kroppen kan ha gjort veldig godt. Står perfekt til i dag, og 4-årshoppa var tross alt toer på fine 16.0 full vei i den tredje siste starten bak gode Thai Holiday. Strøket p.g.a transporthinder ble trolig 3 Julienne O. på Sørlandet på søndag, og vi synes 3-årshoppa skal regnes tidlig i dag. Positiv etter galopp i den siste starten, og hun er trolig forbedret.

Noen stor stjerne er ikke 10 Maksi Lane snakk om, men det trenger hun heller ikke være for å kunne vinne et løp som dette. Lindy Lane-datteren har gått i mål med krefter spart to ganger på rad, og hun kan få full uttelling denne gangen. Vi synes 6 Great Commander er spennende etter litt pause, mens 8 Lady Vegas rapporteres å kunne fremstå i en forbedret utgave til dagens dyst (ikke helt som best sist).

Vår rangering V5-3: A: 11 B: 1-3-10-6-8 C: 5-7-9-12-4-2

V5-5, 2040 meter autostart
Det ser litt mer oversiktlig ut i dette varmblodsløpet som avslutter denne rebusen, og en ganske klar favoritt skal 9 Diamond Va Bene være snakk om. Toer på 16.9 full vei bak gode Black Credit i den nest siste starten, og i den siste starten reparerte han fint til fjerde etter tidlig galopp. Står i en nydelig rygg i fra start, og vi ser ikke helt bort i fra at kusk Svein O. Wassberg kjører seg relativt tidlig til tet i dag.

Det skal dog være snakk om en topp vinnersjanse uansett posisjon underveis, og i dag jakter 5-åringen årets fjerde triumf. Tilbake etter en mindre pause kommer 11 Phone, og vi synes 5-åringen løftet seg et hakk før hvilen (fremsto i en langt tøffere utgave da). Slo favoritten sist de møttes i den nest siste starten ved triumfen på 18.1 full vei, og i den siste starten satt han fast alt for lenge.

Vi synes 2 Magic Me var positiv i ny regi i den siste starten (fjerde på 17.4 full vei), og fra tet/rygg leder ser vi ikke helt bort i fra at 6-åringen kan overraske. Trolig forbedret med løp i kroppen etter lang pause, og vi krysser på våre to største spilleforslag. På vårt store system får vi også plass til 4 Walk For Life (står bedre til enn på lenge), men da tror vi også at vinneren av dette løpet er nevnt.

Vår rangering V5-5: A: 9 B: 11-2-4 C: 3-1-7-12-5-6-8-10

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1356.- (over fire bonger)
Stamme 3696 rekker (7*11*12*1*4)
A: 4 B: 2-3-6 C: 1-5-7
A: 2 B: 1-4-6-8-9 C: 3-5-7-10-11-12
A: 11 B: 1-3-6-8-10 C: 2-4-5-7-9-12
4 Romarino
2-4-9-11

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 528.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 288.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 240.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 300.- (b*b*b)

Lykke til!