*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Fransk V4-lunsj med flere godbiter

Bjerke14062015_Eric Raffin_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Eric Raffin er aktuell i dagens lunsjomgang fra Caen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Caen disker opp med en rålekker lunsj denne mandagen, og vi skal naturligvis i lukene! Jobben er gjort i det franske arkivet, og godbitene blir servert på et sølvfat til deg! Du blir vel med på moroa?

16.03.20 10:28

Travtipset for V4-omgangen til Caen får du med et abonnement på Nettavisen Pluss. KAMPANJEPRIS! Det koster kun 149 for 3 mnd.

Klikk her for å bli abonnent og for å lese dagens KOMPLETTE V4-tips! (Er du allerede abonnent logger du deg bare inn på samme lenke!)

Undertegnede var på HUGGET under V75-omgangen på Axevalla søndag. Rally Gunnar (4-valg), Around The World (3-valg), Rapido S.W. (3-valg), og Bastian (2-valg) ble alle dradd frem som objekter i omgangen. Corleone DK innfridde som dagens stålbanker. Dessverre så fanget vi ikke opp SKRELLEN Jetstream Rapida (6-valg) på tre hester, og måtte derfor nøye oss med tre seksere og en haug med femmere på V75-bongen til Kr.480. Utbetalingen på den ble Kr.3 957,-.

Dagens GRATISTIPS til V4:

V4-1 : 3 Hede Darling – Ble det galopp for direkte i volten sist, mens den spurtet MEKTIG bra i sølen nest sist. Da avslørte den stor kapasitet, og den duger normalt veldig godt mot en ikke så altfor tøff gjeng her. SPILLES! 5 Humble Stance – (denne ble strøket mandag) Avgjorde enkelt når lukene kom sist, og plukke da ned 3 Haldo De La Cloue som var mer spilt for anledningen. Er normalt ytterligere forbedret, og garderingsaktuell. 6 Heagle Cash – Trakk seg for billig sist, og var ikke på topp da. Nest sist strålte det av den, og dette er en hest som har MYE inne. Stor outsider i riktige omgivelser.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag