Fredag spiller vi Nintendo

vant enkelt fra tet på Biri 23.01.09 på 16.1/1609a.
vant enkelt fra tet på Biri 23.01.09 på 16.1/1609a. Foto: hesteguiden.com

Nintendo Baunehøj felte mange spillere sist. I kveld blir hesten stor favoritt og vinner trolig igjen. Sjekk våre V65-tips.

V5 Jarlsberg fredag:Håkon tror Tore er på sporet

Kvelden før kvelden er det trav både på Jarlsberg og på Biri. På Jarlsberg kjøres det enkel V5, mens det skal spilles V65 til Biri. Det er svært laber sportslig kvalitet til løpene på Biri denne fredagen og det ser rimelig oversiktlig ut på forhånd.

Vi på Sportspill ønsker alle våre lesere en riktig God Jul, og så hører dere fra oss i forbindelse med løpene på Leangen 2. juledag!

Klikk her for å se våre V65-tips til Biri

Vi ble som svært mange andre spillere felt av Nintendo Baunehøj for fjorten dager siden på Biri. Vallaken var med på en tøff åpning, fikk perfekt åpning i den siste svingen og spurtet inn til enkel seier. Fredag er motstanden lettere, kusk Kai Johansen er stor optimist og vi følger Kai her. 5 Nintendo Baunehøj møter en svært formløs gjeng og normalt skal det bli tidlig tetkjenning herfra (Ole Johan Østre svarer neppe ut teten med 1 Vinyard A.L. Da skal det være fin vinnersjanse for Nintendo'en og vallaken bokfører i så tilfelle sin 10 seier i forsøk nummer 40. Formkusk Kai Johansen får full tilit denne fredagen.
Rangering V65-6: A: 5 B: 7-1 C: 10-2-3-4-6-8-12 D: 9

V65-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Fryktelig svak kvalitet i V65-1, der kun ni hester kommer til start. En feilfri 4 Stumne Glimt må ha en bunnsolid vinnersjanse i dette løpet. Vant veldig lett i sin siste start og møter meget billig motstand her. Men Stumne Glimt er usikker på beina, og vi føler garderinger er påkrevet.

5 Romhus Molly kommer tilbake etter åtte måneders pause. Har vist fin fart ved flere anledninger tidligere og er slett ikke ueffen feilfri. 8 Valle Kalle trivdes åpenbart ikke med baneunderlaget sist og galopperte seg bort da. Sprint er neppe noen fordel, men kapasiteten er bra på Kulblik-traveren. 6 Solberg Eldri er travsikker, men kanskje ikke av de tøffeste nedover oppløpet. Kan duge her.

7 Milita hang flott med sist over full vei. Sprint er en klar fordel og bedre løp enn dette kan ikke Milita få. Hoppa har ikke vunnet på 33 forsøk. 9 Spik Knut kan litt, i kveld kan det faktisk være nok.
Rangering V65-1: A: 4 B: 5-8-6 C: 7-9-2-3 D: 1

Annonse: Øivind Grøstad melder om en hest med knallform i V65-2 på Biri som blir vært lite spilt.

V65-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Geir Vegard Gundersen har mange fine vinnersjanser på Biri denne fredagen og i V65-2 blir han tungt betrodd bak ferske 7 Krum Odina. Fireårshoppa har vunnet to av sine fire løp og innfridd som storfavoritt i sine to siste løp. Men vi kan ikke si at vi er blitt veldig imponert. Krum Odina må ha det litt på sine premisser og i kveld blir hun veldig mye spilt.

Vi tror 1 Løset Moemi er den beste hesten, men førstespor bak bilen er et usikkerhetsmoment. Løset Moemi fullførte strålende til tredje sist, etter et tungt løp. Løser det seg fra innersporet, kommer Løset Moemi å gi favoritten kamp. 6 Jærvsøluna har trolig klar fordel av sprint, og gjorde et flott løp sist. 3 Blikkstra gjorde et par riktig fine løp på Leangen i fjor, og har nå fått et løp i kroppen etter lang pause. Passes litt her. 4 Jønstu Vilja og 2 Tembla er to brukbare hopper som passes litt fra fine startspor, men begge må ha det litt på sine premisser.
Rangering V65-2: A: 7 B: 1-6-3 C: 4-2-8-9-5

V65-3 - Kaldblodshester. Monteløp. 2100 meter voltestart.
Ny stor favoritt på farten her. 10 Rydell er en seiersvant herremann,som kommer tilbake etter pause. Treningsrapportene er positive og Liv Pedersen jager en svært viktig seier i kampen om landschampionatet, spesielt siden Malin Berås vant løp på Bergen travpark torsdag. Rydell er nok en bankerkandidat her.

9 Kling Jens har funnet en voldsom formtopp og trives både i monte og trav om dagen. Vant veldig enkelt i monte fjerde sist, og har levert tre fine prestasjoner i trav siden det løpet. Utfordrer favoritten her. Bak disse er det åpent.
Rangering V65-3: A: 10 B: 9-5-6 C: 4-11-7-3-2-1 D: 8

V65-4 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Skulle (nesten mot formodning) 10 Ino Lloyd trave feilfritt, tror vi hoppa kan ta en etterlengtet og fortjent seier. Mikkelborg-hoppa holder toppform, men nå kommer galoppene tett. I et løp kjemisk fritt for profiler, har Ino Lloyd et drømmeløp på papiret og vi setter henne inn som et frekt førstevalg i et uoversiktlig løp.

4 Miss Young jager teten her, og skulle hun lykkes i nå den, kan det holde helt hjem. Miss Young er opp og ned i prestasjonene, men dette løpet er billig. 6 Jet Speed vant et V65-løp (fra tet på trøtte bein) i april. Har ikke utrettet mye etterpå det og kommer nå tilbake etter lang pause. Helt naturlig outsider her. 2 Tres Jolie står til for et smygløp og da skal vi være litt obs. Dyktige Kenneth Haugstad får sjansen bak 8 The Face, kanskje får han ekstra fart på den litt tråkke Ottersen-traveren. 5 Lavec Line er god nok til å vinne, men galopperer ofte for tiden. Kapasitet finnes også i 9 Immortal Impact.
Rangering V65-4: A: 10 B: 4-6 C: 2-5-8-9-11-1 D: 7-3

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Biri

V65-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Kenneth Haugstad er også betrodd oppsittet bak 1 Chief Justice som har levert noen riktig fine løp i Bergen på slutten. Førstespor bak bilen er perfekt og får Chief Justice smygløpet sitt her, tror vi på bra vinnersjanse.

4 I'm Ken avsluttet hyggelig sist, men heller ikke mer. Står fint til her, men vi er usikre på om formen er på sitt beste etter en lang sesong. Uansett må han selvsagt regnes med bra sjanse her. Stallkameraten 3 Memoran har levert to flotte innsatser nå, og er i nærheten av en sjelden seier nå. Tidlig aktuell her. 5 Lovestrong er på gang igjen, etter en middels høst. Klaffer det sånn noenlunde underveis, er Austevoll-traveren aktuell.

8 King Of Friday spurtet strålende igjen sist, etter noen innsatser på det jevne. Åttendespor bak bilen gjør det sjanseartet, men Antonsen-traveren er god nok til runde denne gjengen på sitt beste.
Rangering V65-5: A: 1 B: 4-3-5-8 C: 6-10-9-11-12-7-2