Fredagens travmeny

Jarlsbergs daglige leder i Ulf Thoresen-rommet
Jarlsbergs daglige leder i Ulf Thoresen-rommet Foto: hesteguiden.com

Forlenget lunsjtrav fra Eskilstuna før Jarlsberg trår til med nyskapningen superfredag.

Jarlsberg travbane utenfor Tønsberg har landets desidert beste kusker samt flere sukessrike trenere tilknyttet banen. Løpspremiene har dog ligget på et labert nivå de siste årene, og det har murret kraftig fra grasrota.

Nå ser det ut som den hardt pressede ledelsen har tatt de nødvendige grep for igjen å bringe den populære Grand Prix-banen opp som bane nummer to i landet.

Premiene har allerede blitt hevet og nå innfører de såkalte superfredager. Den siste fredagen i hver måned vil man legge hele 100.000 ekstra i premiebudsjettet. Det betyr at førstepremiene varierer fra 16 til 30.000 kroner, og i kveld kan vi se frem til åtte kvalitetsmessig flotte hverdagsløp innenfor V5-spillet. Nettavisen har i lengre tid hoderystende sett på hvordan Norsk Rikstoto tyner hestematriellet på utkantbanene - med elendige eller totalt uegnede løp innenfor V5-rammen. På det adskillig mer hesterike Østlandet er det som regel mindre fare for spilleproduktets kvalitet - ihvertfall dersom premiene holder superfredagnivå.

Vårt forslag for fremtiden er at alle landets travbaner kjører èn superkjøring i måneden, og at kun disse omgangene har doble V5-spill.

I kveld nøyer vi oss med et Dagens Dobbel-forslag til Jarlsberg.

JARLSBERG

Løpsprogram

Hjemmeside

Her kommer vårt DD-forslag

Eksterne tips kjøper du her

Artikler hentet fra Norsk Rikstoto:

En bitte liten outsider

Astor hel og Sund igjen

Lengtet tilbake til løpsbanen?