Fredagsjubel med Jorma

Jorma Kontio gjestet Bjerke sist lørdag, blant annet for å kuske elitehesten Going For Gold Zaz.
Jorma Kontio gjestet Bjerke sist lørdag, blant annet for å kuske elitehesten Going For Gold Zaz.

Sportspills meny fredag:
V64 Kalmar: Peter i hovedrollen igjen
V5/V4 Øvrevoll: Sesongavslutning med Believe
V65 Biri: Emil og Erik
Oddstips: Krise i Stuttgart

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi er på vei inn i en vidunderlig trav- og galopphelg der lørdagens doble sjuerpott i V75-spillet fra Leangen selvsagt er det store høydepunktet. Men det er også mye annet å glede seg til og allerede fredag er det flust av muligheter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Først ut er Solvalla som byr på sin sedvanlige V65 og V4-kjøring tidlig på ettermiddagen. Litt senere på ettermiddagen er det sesongavslutning på Øvrevoll som byr på både V5 og V4. Til kvelden er det V65 fra Biri som gjelder, mens Kalmar travbane er vertskap for V64-omgangen fra Sverige.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Solvalla innleder altså denne fredagen med både V65 og V4. og vår svenske travekspert Mats Persson setter sin lit til toppkusken Jorma Kontio i ettermiddag.

Spiken
6 Dark Xray (V65-1) fick öveta ledningen senast och höll unan för en vasst spurtande Scellino Luis. Nu har han spetsläge igen och vi tror på andra raka.

Luringen
8 King Southwind (V65-4/DD-2) är en fin typ som kvalade bra och svarade för en fin insats i comebacken. Vi tycker att han kan vara ett intressant motbud den här gången.