Gå til sidens hovedinnhold

Fredagskveld med millionjackpot i V64-spillet

Enorme 1 078 848 ekstra i sekserpotten! Småvrien omgang med stort potensial! Vi banker en hjemmehest i jakten på jackpotkronene...

Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er ikke veldig enkelt å være spiller i kveldens V64-omgang fra Bollnäs, og dette er en jackpotomgang som fort kan gi meget bra betalt. Vår beste banker i omgangen kommer ut i finalen, og der tror vi mye på tet og slutt for 5 Matadoren Eme.

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Ninepoints Lucky – Innledningsløpet er småskummelt, og alt annet enn lettløst. Vår ide har ikke den beste raden, men formen er slett ikke verst, og sist feilet den i stengt posisjon mot oppløpet. Blir nå enormt kuskeplusset, den er kjapp fra start, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette når det gjelder motstand. Leder lenge? PASSES!

V64-2 : 2 One More Time – Er VELDIG bra, og den må helt klart passes. Havnet utvendig leder sist, knakk den, men måtte se seg slått helt oppunder mål. Var stor i nederlaget, og vi likte den skarpt. Går nok ned mot 14,0 på en kjapp bane med auto, og den er selvskreven på bongen. SE OPP!

V64-3 : 3 B.B. Solrun – Denne har egentlig ikke Østre fått noen sving på, men på kapasitet er det snakk om en ganske flink hoppe. Skulle det først løsne for den hos Østre, ja, da duger den svært godt i et løp som dette. Kommer nå ut etter ca en mnd pause, Østre velger å rykke bakskoene for første gang i Sverige, og det kan fort gi den et ordentlig kick. Blir ikke spilt i kveld, men er altså god nok å skrelle om den leverer i nærheten av hva den egentlig kan. OBS! Løpet ellers er VIDÅPENT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 10 Burj Khalifa – Rykket man skoene på for første gang i karrieren sist, og det slo mildt sagt heldig ut. Gikk da helpigg i mål etter sene luker, og gjorde altså det på en knallgod tid. Skulle den kanskje være ytterligere forbedret til denne starten, ja, da skal de andre få kjørt seg. SPILLES!

V64-5 : 6 Global Bookmaker – Er kveldens beste spill, og en hest som bare må prøves. Var egentlig ikke veldig langt bak de beste i årgangen i fjor, og sprang inn hele 710 500. I år har den kun blitt «puset» med, og aldri gitt et skikkelig forsøk på å få vinne løp den har deltatt i. Man tenker nok helt sikkert mot Derby med denne, ellers virker det rart å kjøre såpass passivt med den. Spurtet meget sterkt i beintøffe omgivelser nest sist, og da hadde vi 08,4 s 400m på klokken. Sist ble den heller aldri kjørt med, og satt da fast i et løp som Mister Hercules vant. Global Bookmaker er lynrask fra start når den blir laddet med, og det blir den nå? Hadde kun 5,3% på seg når vi la ut våre tips, men vil garantert trende oppover utover dagen. SPILLES!

V64-6 : 5 Matadoren Eme – I en småvrien V64-omgang så avrunder vi med en banker i finalen. Matadoren Eme er en hest vi alltid har likt, og den har gjort veldig få feil etter den kom inn på stallen til Tomas Petterson. Det har faktisk blitt tre førsteplasser samt to andreplasser på seks starter. Glem heller ikke at vi her snakker om en traver som tidligere har vært matchet mot gode hester i årgangen, og i et Breeders-løp på Rättvik i fjor (20. juni) ble den treer i et løp som Bythebook vant. Gikk da 12,5/2140ma. Er lynrask fra start, og her er nok Tomas Petterson på tetjakt. Når han teten så skal dette være over, og vi banker!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.