Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri byr på en spennende V65-omgang i kveld, og selv om det er noen tynne løp så trenger ikke dette gi dårlig betalt. Flere av løpene er nemlig åpne, og de helt klare bankerne finnes ikke. På de litt mindre bongene banker vi 11 Birk Vinvar (V65-4), mens våre større bonger er uten bankere. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Coktail Gun M.E. – Hadde denne vært på topp direkte etter oppholdet, ja, da hadde den vunnet et løp som dette enkelt. Er nemlig svært grunnkapabel, men har hatt sine problemer, og den har derfor ikke fått utvikle seg som ønsket. Pleier å være godt forberedt etter opphold, og vi setter den først mot en billig gjeng. Løpet ellers er svært jevnt, og ingen er 100% sjanseløse.

V65-2 : 4 Jerven Junior – Skal egentlig leke hjem et løp som dette, men med en noe usikker form, og at den ikke er helt å stole på, gjør at vi avstår fra et bankerspill. Kan dog ikke få en spesielt mye billigere oppgave enn dette, og det er snakk om en veldig motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Pandora Trot – Vant utrolig enkelt i debuten, og den så fulltanket ut i målgangen. Kan muligens være helt klink her, men vi vil gjerne se den i et løp til før vi går hardere til på den. Motivert, men… Ved gardering så skal man se litt opp for 10 Dark Night som spurtet voldsomt sist, og som virker å være veldig på riktig vei i regi Kjetil Helgestad.

V65-4 : 11 Birk Vinvar – Gikk et bra løp etter galopp sist, og på klokken stod det 28,2 s 1000m. Virker å bli bedre og bedre, motstanden skremmer ikke, og feilfritt skal mulighetene være gode. Best på kapasitet er nok 5 Odin O.K., men den er «smågal» bak bilen, og det er HØY galopprisiko fra start.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Constant Caviar – Her er det et veldig skille på hestene, og vi stenger løpet på kun to hester. Favoritten er motivert da den har trukket et bra spor, og skulle den få gratis tet så er nok dette over. Risikerer dog svar fra 4 Controversy, og vi tror ikke at favoritten vinner fra dødens. På Sørlandet sist var den ikke helt bunnskrapt etter sene luker, og var OK. Vi plukker dog med 9 I.D. Derrier Pas – Havnet helt feil på det sist, galopperte, og havnet flere lengder bak feltet. Kom knallsterkt tilbake, og nå er storformen i anmarsj. Blir det kjøring i dette løpet så skal I.D. Derrier Pas ha en meget solid sjanse. DOBBELTBANKER!

V65-6 : 5 Gone With The Wine – Kommer ut i regi Østre, og da er i hvertfall vi på vakt. Østre har dem ofte klare direkte, og på ren kapasitet duger denne i et løp som dette. Har trent 17/2100m, og vi velger å varsle direkte. Fikser cashen fra Biri?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.