Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-. Gikk du glipp av følgende?:

V75-3 : 1 Honey Mearas – Er kapasitetsmessig i en egen klasse, men har ikke sett som best ut i årets to løp, og selv om den har vunnet så har det gjort oss usikre. Nå varsler Reden om at den fungerer bedre i jobbene, og det kunne ha dreid seg om en banker fra en annen utgangsposisjon. Blir normalt overflydd, og da kan Kihlström finne på å gi den et passivt løp. Som han for eksempel gjorde med Hail Mary tidligere i uken. Honey Mearas plasseres først, men den må garderes fra innersporet. 2 Barbro Kronos – Var kun helt OK i debuten for Markus Svedberg. Kan MYE bedre enn som så, nå blir det skorykk på alle fire, og vi plukker den med som en tenkbar storskrell.

V75-6 : 6 Global Confession – Ble spurtet ned oppunder mål sist, men gjorde uansett et sterkt løp. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og det finnes ingen Chebba Mil eller Imhatra AM med i dette feltet. Kusken er dessuten knallgod, og fra eventuelt tidlig tet tror vi på en stor sjanse. SPILLES! 1 Loaded Leila – Har vært matchet mot bedre hester enn dette, og gikk helt greit i et forsøk til StoChampionatet sist. Var noe tung, og trengte nok det løpet. Er en tenkbar skrell med klaff på veien i et løp som dette.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er STOR V64-JACKPOT i kveldens V64-Xpressomgang, og det ligger altså over 1,4 millioner ekstra i sekserpotten. Vår beste banker i denne omgangen kommer ut i V64-2, og der står vi alene på 4 Vinci Love. Får normalt tidlig tet, og siden skal det løpet være over. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Conrads Massiv – Har en veldig fin oppgave foran seg, den holder bra form, og dette kan dreie seg om tet og slutt. Fullførte godkjent bak hester sist, mens den avgjorde på det siste steget etter en fin reise nest sist. Minuset er at dette er en hest som fakta aldri har vunnet løp når den har gått i tet (0 av 6), og vi avstår derfor fra et bankerspill. Burde dog ha en stor sjanse om den leverer på sitt beste.

V64-2 : 4 Vinci Love – Hadde faktisk kun 34% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips, og det er altfor lite. Vi tror nemlig at dette er en «klink vinner» om alt går riktig for seg, og vi kan ikke spekulere. Trivdes ikke i sølen og volten sist, og det løpet setter vi bare en tykk strek over. Var smellfin når den jogget en lav 14-tid fra tet nest sist, og vi er inne på at denne kan 13,5/2140ma om det skulle være nødvendig. Blir sluppet til tet av 3 Deep Sea Fishing, og siden er disse første og andre i mål?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 10 Ici Moi – Denne liker vi, og den burde ha mye å hente i grunnlaget sitt fremover. Jogget 09,5 s 400m sist, og var helt ubrukt over mål. Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og skal normalt bare bli bedre og bedre fremover. Blir ikke enkel å stå i mot til slutt, og den skal passes. A-gruppen dobles opp med storfavoritten 3 Con Crowe som også er veldig bra.

V64-4 : 2 Ruger – Blir ekstremt hardt betrodd her, og det er også snakk om den beste hesten i feltet. Holder toppform, men vær OBS på at man i kveld skal teste den skoløs på alle fire, og det for første gang i karrieren. Man vil gjøre det for å se om det går å makse den balansemessig i forbindelse med KVAL til Derby. Det kan naturligvis fungere superbra, men vi tør ikke å banke hester hvor man skal kjøre på en helt ny balanse, og spesielt ikke om de er kolossalt hardt betrodd i totoen. Motivert, men…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 7 Orkan Von Haithabu – Er en ordentlig god 6-åring som har en TOPP mulighet i et løp som dette. Kjører seg normalt tidlig til tet, for hvem ønsker egentlig å svare denne? Neppe noen… Gikk en 11-tid på distansen i finalen nest sist, og den gjør kun solide innsatser. Er en soleklar tipsener som normalt vinner om alt går riktig for seg.

V64-6 : 1 Billy Idol – Treneren mente at det var ETT løp for tidlig sist, og det viste seg også å stemme. Var fortsatt noe tung, og trakk seg derfor fra tet. Gikk uansett en 11-tid, og det er fakta ganske bra. Har normalt gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, og vil lede dette lenge. Løpet ellers er svært jevnt, og vi garderer finalen bredt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.