PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri byr på en spennende jackpotomgang denne kvelden, og det er en omgang vi liker. Vi prøver å spekulere litt mot 6 Cash Alo i innledningsløpet, og det er her det trolig blir avgjort hvor stor utbetalingen blir. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 6 Cash Alo – Er veldig bra under sal, og den har en passende oppgave foran seg nå. Var ikke på topp sist, men det problemet den hadde da skal være fikset på. Vinner normalt om den leverer helt på topp igjen, men vær litt OBS på at vi har flere montedebutanter med her, og vi prøver derfor å spekulere litt. Skal dog stå først på ranken.

V65-2 : 2 Big Bonus – Dukker opp etter at vintertreningen er gjort unna, og det er fine rapporter på den direkte. Møter en særdeles billig gjeng, og gjør den kun en OK innsats så skal mulighetene uansett være gode. Settes klart først direkte etter oppholdet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Torderud Jærva – Feilet fra seg seieren nest sist, mens den gikk fint etter galopp sist (32,8 s 1000m). Kommer her ut etter en treningspause, og feilfritt blir den alt annet enn enkel å fange. Settes først i et ellers småskummelt oppgjør hvor det kan skrelle til.

V65-4 : 7 Børke Loke – Har en ordentlig bra grunnkapasitet, og det skal bli spennende å se den igjen etter pause. Har blitt fikset på i dette oppholdet, og den skal fungere klart bedre nå enn hva den gjorde i de siste løpene i fjor. Er lynrask fra start, og fyker fort til tet. Feilfritt = da kjemper denne om seieren. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Tysvær Mikkel – Er på riktig vei i regi Odd Arne Sagholen, og det skal bli spennende å følge den utover i 2022. Ble for hissig med et helstengt hodelag nest sist, mens den ble sittende bom fast som ubrukt i Sverige sist. Er feltes beste hest, og den må være svært spillbar mot en billig gjeng i kveld.

V65-6 : 1 Torø Teddy – Er alt annet enn enkel å sveive inn, men den har ikke vært bedre enn hva den er nå, og kan den bare skikke seg så skal mulighetene være gode. Har vist overlydsfart mellom galoppene to ganger på rappen nå, og virkelig vært positiv. Her står den spennende til på strek, og den må tas på alvor.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.