PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri byr altså på JACKPOT I V65-SPILLET denne kvelden, og slike omganger blir naturligvis alltid litt ekstra interessante. Vi går hardt ut i denne omgangen, og anbefaler et bankerspill på 5 Gigant Invalley. Sitter normalt tidlig i tet, og siden skal dette billige løpet være over. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Gigant Invalley – Er en skikkelig hedershest som altså greide kunststykket å vinne Klosterskogen Grand Prix sist, og det i en alder av 12-år. Så helt strålende ut, og den vant fakta enkelt. Her trykker den seg normalt gratis til tet, for man ønsker vel ikke med pausehester å være med på villmannskjøring direkte? Vi tror ikke det, og fra tidlig tet er dette over. Er en svært motivert favoritt.

V65-2 : 4 Excalibur Zet – Med tanke på det som skjer rundt Østre så er det ikke veldig enkelt å regne på stallhestene hans, men på den annen side så har han veldig god tid nå til å få trent hestene, og fulgt de opp i jobbene. Vi er derfor inne på at stallhestene kan få seg en oppsving, og på kapasitet er ingen i dette feltet bedre enn vår tipsener. Prøves som en frekkis direkte etter pause. Neste gang kan den være oppbrukt som et godt objekt…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 7 Jerk Spik – Hadde vi kunne stolt 100% på denne, ja, da hadde det vært fredagens sikreste banker. Er nemlig i en egen klasse på ren kapasitet, og dessuten under en meget bra utvikling. I Sverige sist feilet den tidlig i sluttrunden, tapte mye, men kom formidabelt tilbake, og knep seieren. Vi hadde 23,4 s 600m på klokken, og den var ikke tom på det. Er etter Sylv Spika, og det er mammaen til en annen kapabel «røver», nemlig Åsspik. Dermed kan det være slik at disse avkommene aldri er helt å stole på, men feilfritt så er det normalt ikke snakk om saken. SPILLES!

V65-4 : 5 Fantasio De Cuy – Er en litt enten eller hest, og ikke veldig enkel å regne på. Holdt sikkert unna fra tet sist, og gjorde det klart bra etter pause. Kan muligens kjøre seg tidlig til tet igjen, og feilfritt må den ha en stor sjanse i omgivelser som dette. Skal stå først, men vi tør ikke å la den stå helt alene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Willy Invalley – Her blir det en veldig «HYPE» på 1 Dynamic Dancer som var heroisk før galoppen sist, men det løpet kostet nok også en hel del, og slikt kan føre hester tilbake formmessig. Ideen vår var ute mot for tøff motstand sist, og var som ventet ikke god nok der. Gangen før avgjorde den sikkert, og var god til seier. Står fint inne i dette løpet, og gjør seg ikke bort om det bare klaffer litt underveis. OBS!

V65-6 : 3 S.K.’s Ariel – Henger ikke alltid like bra sammen, men når den først fungerer så dukker den alltid opp på foto. Avgjorde sikkert på en god tid sist, og kommer til start med flott form. Sporet passer perfekt, den kan åpne, og vi iler til med tipsnikken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.