Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er altså JACKPOT i dagens V65-omgang på Solvalla, og dette er en omgang vi virkelig liker skarpt. MYE SNADDER er jobbet frem i løpene, og dette er en omgang som fakta bør gi ganske bra betalt. Vi går tynt i to av løpene, og vår store bong til Kr.1 920 er uten bankere. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 7 Global Lover – Er i en strålende form, og det lukter tidlig tet og slutt. Spurtet meget sterkt etter sene luker sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Gangen før ble den presset hardt i tet, men den solgte seg uansett svært dyrt. Gikk altså 14,2/2640ma etter å ha fått trykk på seg hele veien. Her burde det bli billigere, og da må også sjansene være meget gode. SPILLES!

V65-2 : 1 Voice Of Reason – Dette er et meget bra løp med flere talentfulle 3-åringer. Vår ide slo i sammen på startsiden sist, og galopperte. Tapte en del, men kom sterkt tilbake, og spurtet meget bra. På klokken stod det 12,8 s 800m med krefter igjen. Nå har den fått det løpet i kroppen etter pausen, den kan åpne bak bilen, og dette ser interessant ut på forhånd. Slår til som en godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 9 Wilda Knight –
Fullførte sterkt nest sist, og den varslet form da. Sist gikk den HELPIGG i mål etter altfor sene luker, og så knallfin ut i målgangen. Er bedre enn raden, og ligger virkelig i skorpen. Står i et interessant smygspor nå, og med flyt må den være HET. SKAL MED PÅ ALT!

V65-4 : 11 Smaragd Norrgård – Ble litt for pigg i tet sist, og greide derfor ikke å fullføre helt hjem. Var uansett god i nederlaget. Gangen før avgjorde den sikkert fra bakspor, og på klokken stod det 11,4 s 700m. Er en ordentlig god hoppe i denne klassen, og blir det bare litt tempo skal det ikke bli enkelt å stå i mot den til slutt. SPILLES! PS. 8 Modern Times – Er vinneren på ren utregning. Var meget god i nederlaget mot betydelig bedre hester enn dette sist, men sporet gjør det hele sjansebetont.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Claw – Er en meget bra hest i denne klassen, og her er nok Kim Eriksson på tetjakt. Vant enkelt fra tet sist, mens den var heroisk fra tet på 12,2/2140ma gangen før. Blir normalt bare bedre og bedre etter pause, sporet passer perfekt, og dette ser riktig ut på forhånd. Vår klare tipsener er nevnt.

V65-6 : 6 Eddy West – Innehar en vanvittig speed, og det viste den igjen sist. Spurtet noe så kolossalt, og rakk frem like før mål. Har en passende oppgave foran seg igjen, og klaffer det bare litt underveis så skal noen og enhver få slite med speeden til denne. Klar tipsener i en meget fin finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.