Freddy fikser V4-kronene

Foto: stallsjostrom.com

Det lukter fine penger lang vei i denne tirsdagslunsjen på Visby, og Claes Sjöström kan være nøkkelen til suksess.

Tirsdagen er det som vanlig nok å ta tak i for de spillesugne, og først kan spillerne bryne seg på hhv V4- og V5-spill til lunsjløpene på Arvika i Sverige samt på Sørlandets travpark i moderlandet.

Til kvelds kan innsatsene settes til en V64-omgang på Bollnäs på den andre siden av grensen og til en V65-omgang på Momarken i Østfold, og da skulle det være nok å velge i for spillerne denne tirsdagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

3 Staro Freddy i V4-3 i lunsjen på Visby står perfekt til i dag, og hesten duger godt i klassen. 5-åringen kan helt sikker ned mot 16.0 på distansen, og da skal tilleggshestene få noe å bryne seg på. Spor 3 i volten skal ikke by på noe problemer.

Han har vist seg veldig travsikker så langt i karrieren. Sist galopperte tethesten slik at Staro Freddy ble dratt bakover. Han tapte masse med terreng, men så fin ut i målgangen. Normalt skal Cantab Hall-sønnen ha gått ytterligere fram med det løpet i kroppen, og motstanden i dag er samtidig mye lettere enn det han er vant til å møte. Vi tror Claes Sjöström og Staro Freddy har en toppsjanse til å lede dette løpet fra start til mål.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Sjöström igjen?
13 Tap In Smile i V4-1 har vært ute i montè de to siste startene. Han har travet to anstendige løp, og man ser ofte at hester som har travet under sal tenner til når de kommer tilbake i sulkyløp. Sist Claes Sjöström kusket 8-åringen var på Solvalla, og i dette løpet er konkurransen mye lettere enn i det løpet. Tap In Smile er en type som flyter på styrken, og distansen i dag er til hans fordel. Skulle det klaffe litt med posisjonene underveis, ser vi ikke bort fra at han kan overraske i dette løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!