Frekk banker fra Biri

Kristian Malmin kjører vår banker denne fredagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Kristian Malmin kjører vår banker denne fredagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren vår er ingen favoritt i fagbladene, og vi spiller småfrekt i jakten på flotte kroner fra Biri. Sørger for en flying start på weekenden?

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Leangen: Dobbel sjuerpott med Kolle
V64 Gävle: Stor jackpotomgang fredag kveld
V5 Leangen lørdag: Brækken har bankeren
Oddsdobbel: Vi spiller svensk hockey
Odds skiskyting:
Tiril burde vært favoritt

Det ble FULLKLAFF for et av våre forslag på Eksperten fra Leangen 20. januar. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte ut flotte Kr.22 671,-. Kurt Leirvåg varslet altså en GRYENDE STORFORM på sin store favorittbane Leangen bare noen dager før det braker løs med en GEDIGEN V75-omgang på samme bane. Her venter det nemlig igjen DOBBEL-SYVERPOTT!

Fra Bjerke onsdag 21. januar så ble det igjen FULLKLAFF i V5-spillet på Eksperten. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte nå ut herlige Kr.32 460,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra  Biri denne fredagen så prøver vi å "jobbe" bort de største favorittene, og venter med vårt bankerspill til V65-6. Her velger vi å banke 3 Sentry Holmsminde som faktisk ikke er tippet først i fagbladene. Løpene ellers krydres med godbiter, og vi er mer enn klar for en opptur! Mer om dagens V65-omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Biri:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Løp ellers denne fredagen:V65 fra Solvalla med start kl.12.45. V5 på Skive med start kl.16.07. V64 på Gävle med start kl.19.08. Det er jackpot fra Gävle denne fredagen med hele 1 437 051 ekstra i potten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter fra Biri:

V65-1 : 4 Sally CN – Innledningsløpet denne fredagen er småskummelt. Wicked blir alltid mye spilt pga at det er mannen bak BBS Sugarlight som i utgangspunktet er ansvarlig for det som skjer med denne. Dog er den veldig usikker, og ekstremt entaktet. Blir som oftest overspilt, og for oss er den kun en gardering. Draget som vi lanserer er BETYDELIG bedre enn raden, og snart så må vel den få klaff!? Får nå skrellkusk Gunnar Austevoll opp, og med flyt så er den aktuell blant de tre. OBS!

V65-2 : 1 Hamptons – Dette er et DÅRLIG løp, og fungerer Hamptons som den skal så må mulighetene være svært gode. Har vært OK to ganger på rappen, men den har ikke fungert som best. Kommer nå ut etter pause, og det er fine rapporter på den. Takler de baneforholdene som måtte komme, og presterer den 80% for dagen, ja, da vinner den dette.

V65-3 : 9 Herr Jao – Har fått to løp i kroppen sin etter en liten pause, og her er det flott form pågang. Vant overlegent sist i billige omgivelser, mens den var tapper i nederlaget nest sist. Har MYE inne, og den er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Må bare prøves her da det er BRA odds i den.

V65-4 : 5 Finnskog Odin – Blir stadig bedre i ny regi, og den vant veldig lett på en bra tid sist etter et perfekt opplegg. Har enda mye å gå på, og dette er en traver som vi gleder oss til å følge fremover. Folkehesten Jarlsberg må ha en flott mulighet i dette relativt billige løpet, og den står klart først på vår rank.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-5 : 9 Semper Fi – Kommer ut etter en velfortjent pause, og det er fine rapporter på den. Er helt sikkert en av de beste hestene på kapasitet, og blir det bare litt fart på forestillingen, ja, da skal ikke Semper Fi bli lett å stå i mot nedover oppløpet. Må med på alt av seriøse bonger denne fredagen. 1 High Photo – Har sett veldig bra ut etter sene luker to ganger på rappen. Er kjapp i vei, og her er nok Eirik Høitomt på jakt etter rygg leder. Kommer lukene i riktig tid da så kan denne formbomben vinne. OBS!

V65-6 : 3 Sentry Holmsminde – Var ute på en krevende/upassende bane nå sist, og med tanke på det så synes vi at Sentry Holmsminde fullførte VELDIG bra fra tet. Nå har den fått smake pisken, og den har fått seg en blåser i kroppen etter pause. Er fort hakket forbedret denne fredagen, og fra tet så burde den ha en kanon sjanse til å lede hele veien. Prøves som en småfrekk banker i et løp som vil bli bredt gardert av de fleste!