Lerum med meget solide V86-tips til Bergsåker og Solvalla 23. november
Tipsene til undertegnede var meget bra denne onsdagen, og det ble fullklaff for hele tretten V86-andelslag på Eksperten. Dirty Martini (2-valg) innfridde som dagens beste banker, og Green Mamba (vårt førstevalg) slo til som en ordentlig godbit mot en av dagens tyngste favoritter. Andelslagene som gikk inn var som følger:

* To systemer a Kr.6 000 (4andeler a Kr.1 500 / 20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.38 726 hver seg.
* Fire systemer a kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.33 834 hver seg.
* En flat bong a Kr.5 000 (10 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 640.
* To flate bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.36 523 hver seg.
* Fire flate bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500 / 6 andeler a Kr.330) betalte ut Kr.34 457 hver seg.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V86-1 : 8 Green Mamba – Har vært som en ny hest aksjonsmessig etter den kom inn på stallen til Jan-Olov Persson, og den må passes i innledningsløpet. I debuten for Persson tredje sist gikk den råsterkt etter galopp, og passerte også mål med krefter igjen. Så var den kolossalt tapper i nederlaget nest sist, før den ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. WOW, hvor bra den så ut da. Her kan den få det sydd opp i ryggen til 1 Barry Wadd, og dette kan rett og slett bli veldig riktig. Slår til som en ordentlig godbit?

V86-4 : 4 Dirty Martini – Kan vise seg å være kveldens beste spill, og dette er en hest vi tror MYE på. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og tok en noe turbetont seier sist. Er LYNRASK fra start, her burde det bli tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Har gjort tre løp i tet, og det har blitt tre seire. Lar seg rett og slett ikke slå?

Vi omsatte for ca 94 000, og spilte inn ca 500 000 denne i denne omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det var ikke enkelt å finne et solid holdepunkt i søndagens V75-omgang på Färjestad, og dette er en omgang med potensial. Bankeren som vi landet på var kun et 2-valg når dette tipset ble lagt ut. Vi tror dog mye på at 1 Notice'em leder V75-1 rundt om. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 1 Notice’em – Holdt OK fra tet etter pause sist, men var litt for pigg underveis, og det var nok hovedgrunnen til at den ikke holdt helt hjem. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, her blir det gratis tet, og siden skal det en god hest til for å plukke den ned på en bane som Färjestad.

V75-2 : 1 AD Astra – Er i superform, og tok en svært fortjent seier sist. Blir bare ikke innersporet en felle så har den normalt en meget bra sjanse i et løp som dette. Skrellen i løpet kan komme fra 8 Vasco. Denne likte vi etter pause sist, og den ble sittende bom fast som fulltanket da. Passes nå!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 1 Arverud Bonus – Var ikke til sin fordel sist, og er blitt behandlet i forkant av dette løpet. Er fakta ingen dårlig hest, den står nydelig til på strek, og går den en 27-tid som den gjorde tredje sist, ja, da vil den lede dette lenge. Prøves som et frekt objekt i et ellers småskummelt løp.

V75-4 : 3 Snowstorm Hanover – Er en humørbetont hest som er klart best når den er med der foran direkte. Formen skal være bra, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Settes frekt foran 8 Brambling på ranken.

V75-5 : 8 Trollhunter – Har en råtten rad, men her gjelder det å ikke la seg lure. Sist var den uheldig, og ble sittende bom fast som fulltanket. Kusken er en av de bedre i feltet, motstanden er svært overkommelig, og Trollhunter kan fort vise seg å være dagens beste skrellspill. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 7 One Cristal – Så helt RÅ ut i Breeders’-finalen sist, og den hadde fortjent bedre enn hva den gjorde da. Så rålekker ut som fastlåst, og vi gav den et stort pluss i kanten. Nå er motstanden billigere, og klaffer det bare litt bedre så skal den ha en bra sjanse. MÅ MED PÅ ALT!

V75-7 : 7 Thorondor – Har blitt strøket inn to spor, og det kan bety at den kommer seg foran. Har tidligere gjort tre løp i tet, og den har aldri tapt fra den posisjonen. SPILLES! Hesten i mot er 5 Magnificent Tooma som vant direkte etter pause sist, og som er meget god på sitt beste. Dobbeltbanker!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»