Frekk banker i jackpotomgangen på Åby

Flemming Jensen har flere store sjanser i dagens jackpotomgang.
Flemming Jensen har flere store sjanser i dagens jackpotomgang. Foto: hesteguiden.com

350 000 kroner innspilt for Nettavisen tirsdag og onsdag. Åby byr på jackpot i V64-spillet denne torsdagen, og vi banker frekt i jakten på store kroner!

Kurt Leirvåg viste solid tipsform før den store jackpotomgangen i V75-spillet på Biri lørdag! Hele 20 andelslag på Eksperten med lagnavnene "Siste V76 med Leirvåg" fikk ulikt antall seksere der hver sekser betalte ut 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE Kr.8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare Kr.2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Åby:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Bollnäs med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start 13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Åby denne torsdagen er det jackpot i V64-spillet. Hele 1.437.253 ligger ekstra i sekserpotten, og vi løser omgangen frekt for å hente ut mest mulig av "jackpotdeigen"! Vi banker 4 Breidabliks G.T. (V64-4), og når vi la ut denne artikkelen så var den kun et 2. valg... Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 1 Comeonhill – Kommer ut etter en liten pause etter at den ble vaksinert for en tid tilbake. Har vært trent hele tiden, og den har sett fin ut. Dette er en hest som vi holder høyt, og når den vant på en 12-tid femte sist, ja, da gjorde den lekende lett. Her står den helt ypperlig til, og «ALLE» får jo sjansen på Åby. Er veldig kjapp ut, og den må bare prøves direkte!

V64-2 : 4 Annabelle Dimanche – Vi prøver oss med et SJOKK her. Når det gjelder den hesten som vi setter først så var den ikke på topp nest sist, og den var skakk for dagen. Nå sist så fungerte den betydelig bedre, og den avslutter bra etter sene luker. Var da ute i knalltøffe omgivelser, og den møtte hester med et helt annet grunnlag enn hva den møter nå. Fortsetter den sin fine fremgang fra sist så kan kanskje bomben smelle i langt mer gunstige omgivelser.

V64-3 : 9 Gossip Girl – Har fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og dette er en hest som virkelig har levert varene. Nå sist i V75 så ble den for pigg bak bilen, og den reiste i galopp. Taper enormt mye, men ser veldig bra ut i kulissene etter denne galoppen. Var god til seier både nest + tredjesist. Kan få løpet denne torsdagen, og den er vass på speed. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 4 Breidabliks G.T. – Her blir trolig 1 Editor Boko favoritten (Bankerspilt i Travronden), men denne kan ikke vi anbefale som noen banker. Ble strøket til et løp på Åby 7. januar pga at den var halt. Vinner så sist, men den fungerte ikke noe spesielt bra. Nei, dette løpet vinner 4 Breidabliks om den ikke feiler. Var enormt bra til seier i tøffe omgivelser sist, og da viser den 13,8 s 1000m / 11,8 s 500m. Vi tror bestemt at vår banker for dagen har en helt annen hardhet i kroppen sin kontra det favoritten har. Breidabliks er for oss dagens meget spennende jackpotbanker!

V64-5 : 6 Huge Star – Gikk greit sist, mens den nest sist var helt enorm. Har da «EN MIL» frem ut på oppløpet, men etter en helt vill avslutning så er den kun knepent slått tilslutt. Her ser det ikke akkurat veldig tøft ut når det gjelder motstand, den har blitt strøket inn et spor, og den må tas på alvor nå.

V64-6 : 8 Roxie Lavec – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og her er det virkelig storform pågang. Gikk et av karrierens beste løp nå sist, og du verden hvor bra den var for dagen da. Gjør den seg ikke bort her så er den garantert med og kjemper om seieren igjen. Er en banker på de mindre bongene. 10 Priscilla Spin – Var helt RÅ i 2013, og den radet opp da. Hadde et klart tyngre 2014. Blir spennende å følge i ny regi fremover, og dette er en hest som har stoff i seg til å supersjokke. Trenger helt sikkert noen blåsere i kroppen før toppformen er der, men på de større bongene så tar vi den med direkte da det er svært god odds i den på torsdag.