Åby: AVLYST!

Piece Of Work (Her med Geir Vegard Gundersen) er dagens beste spill på Åby. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Piece Of Work (Her med Geir Vegard Gundersen) er dagens beste spill på Åby. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Åby byr på en herlig jackpotomgang denne torsdagen. Hele 1.656.244 finnes ekstra i potten. Vi klinker til med en frekk banker som neppe blir noen favoritt...

Det ble veldig VRIENT fra Momarken lørdag, og ingen greide å løse V75-rebusen. Det betyr at førstkommende lørdag fra Biri så er det HELE 2.569.036 ekstra i syverpotten. Våre fyldige tips til den omgangen blir lagt ut fredag 2. januar. Du kan imidlertid allerede nå kjøpe deg en bong til denne gedigne jackpotomgangen. Det gjør du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder omgangen fra Momarken så inneholdt flere av våre siste info lag 24x5 riktige. Hver slik bong betalte ut 11 880,-. Totalt sett så kammet vi med oss ca 220 000 fra Momarken denne lørdagen. Vi endte dermed opp i årets siste mnd av 2014 med å spille inn over 3 millioner på våre forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi knaller i gang med dagens tekst til Åby så vil vi benytte anledningen til å få ønske dere et riktig godt nytt år. Når det gjelder hva dere kan vente på Nettavisen i 2015 så kan vi love en BETYDELIG BEDRE DEKNING av Sverige. Undertegnede vil ha ansvaret for den satsingen, og her er det bare å glede seg til fyldige/oppdaterte tips. Målet vårt er selvfølgelig å servere deg markedets beste tips til Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Åby:

V64:18.25

DD:19.45

Løp ellers denne torsdagen: V65 på Klosterskogen med start kl.18.05 Her er det JACKPOT med 561.097 ekstra. Våre tips til Klosterskogen finner du her

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi har altså en SAFTIG JACKPOTOMGANG i vente fra Åby denne torsdagen med hele 1.656.244 ekstra i potten. Bankeren som vi går for er nok kjent for noen av dere da den har vært ute i årgangsløpene i Norge. Hesten som vi lar stå alene på våre bonger kommer ut i V64-finalen, og den heter 1 Piece Of Work. 

Her er vår info til løpene fra Åby:

V64-1 : 2 Handsome Knight – Før vi går på analysene til Åby så vil vi nevne at det er barfotforbud som gjelder. Det vil nok medføre at en del vil prestere under pari. Vi har selvfølgelig tatt høyde for dette når vi har gjort klar vår rank. I innledningsløpet så velger vi å plassere 2 Handsome Knight knepent først. Dette er nemlig den hesten som vi tror vil sitte i rygg leder på 4 Careful Victory, og da blir det aldeles sydd opp for vårt drag. Fikk maks nå sist, men på form så er den slett ikke verst. Har vunnet med sko på beina tidligere, og den takler en slik balanse. 4 Careful Victory er kjapp ut, og her bærer det fort til tet. Nest sist så leder den i det lengste, men ble da tatt ned kort før mål. Nå sist så fikk den maks, men viser trossalt 09,5 s 500m. Careful Victory trives utmerket med sko på beina. 6 Jarl Af Solnäs – Holder en noe usikker form, og den har ikke vært som best de siste gangene. Er nok aller best i tet, og det er ikke helt utenkelig at Peter Untersteiner her klinker til i et forsøk på å bli sluppet til tet. Da kan den i såfall vinne, og vi tar den med som en siste hest på bongen.

V64-2 : 7 Ambassadør D’Am – Kom ut etter pause nå sist, og den gjør et klart bra løp uten at det rakk helt til seier. Takk unna i 14 fart, og det er ikke noe å si på at det tok imot litt tilslutt. Nå har den fått denne blåseren i kroppen, og den er fort noe forbedret til denne oppgaven. På kapasitet er den 110% sikkert en av de beste, og skulle Stefan Persson her komme seg foran, ja, da blir den vrien å fange. SPILLES! 6 Ocean Brodde – Har skuffet oss på slutten, men man skal være klar over at dette fakta er en rett så bra hest. Jogget en lav 16 tid i fjor som vinner, og den viste ved flere ganger tidlig i sesongen fin kapasitet. Blir her kuskeplusset med Bjørn Goop, den kan åpne bak bilen, og den er verdt litt oppmerksomhet. 2 Wicked N.O. – Er entaktet, og ikke helt lett å kjøre. Gjør igjen et morskt løp sist etter en tøff reise samt galopp. Uten galopp så kan den mose alt, og den får regnes som en klar outsider.

V64-3 : 4 Oldwildwest – Her er det EKSTREMT åpent, og garderinger må til. Er ganske bra for klassen, og den gjorde et fint løp etter en lengre pause nå sist. Vi har 15,9 siste 1000m på den da, og selv om den var noe «seig» i takene så fullførte den altså klart bra. Ved ytterligere fremgang så kan den sitte der som en godbit. 6 Day Sun Dream – Ble det feil for sist, og den løp seg tom da. Nå har den fått det rolig, og hentet seg inn igjen. Normalt sett så skal den dukke opp i fremste rekke mot disse. 3 Je T’aime Ruinart – Har rotet mye på slutten, og den er ikke helt enkel. Har uansett ved flere anledninger vist en overlydsfart mellom galoppene, og ligger den nedpå hele veien så har den en flott mulighet. 11 Baltazar – Gikk sterkt i kulissene etter galopp sist, og vi hadde 14,1/1900m på klokken. At den må med sko er et usikkerhetsmoment, men den duger på kapasitet, og den var altså bra sist. Kan skrelle!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 2 Sugar Di Poggio – Har gjort bra løp på slutten, og her får han trolig gratis tet. Da sier det seg selv at favoritten skal ha en bra sjanse. Vi velger uansett å spekulere litt da den er klart best skoløs. Bak favoritten så vrimler det av mulige objekter. 5 J.S. Annabell – Er lynrask ut, og den vil få raskt kontakt med streken her. Var bra til seier sist, og viser da 14,3 s 1000m. Burde takle det å gå med sko, og den skal med på alle seriøse bonger. 7 Saari In Action – Har avsluttet veldig bra de siste gangene, og den blir spennende å følge her om den skulle få litt flyt. Distansen er intet problem, og den har gått med sko hver gang på slutten. Nå sist så hadde vi 13,1 s 1000m på klokken uten at den var tom på det.

V64-5 : 8 Finish Brandon – Sporet er dårlig, men her er vår favoritt billig ute. Har møtt, og matchet vel så gode hester som dette tidligere. På torsdag så regner vi med at Stefan Søderkvist klinker til direkte, og da kan han bli sluppet tidlig til tet. Da snakker vi om en bra mulighet. 4 The Next One – Er MYE bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den skal passes nå. Sist så ble det fullstendig feil, men vi synes den gikk enormt bra i kulissene, og på klokken vår stod det 13,7 s 1000m. Er herdet mot gode 4-åringer, og i fra et bra spor bak bilen så velger vi å doble opp i dette løpet.

V64-6 : 1 Piece Of Work – Har fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og her er det storform pågang! Har de siste to gangene levert helt strålende sisterunder via sporene, og inntrykket har rett og slett vært knallbra! Fra å ha stått helt elendig til så står den nå endelig perfekt til, og når da også distansen er den helt riktige, ja, da kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt! Her blir det tet, eventuelt rygg leder, og siste indre. Glem ikke at Piece Of Work tidligere har vært ute mot hester som Glad Hall T., Claudia BR med flere. Den ble også femmer i fjorårets kriteriet. Kan ikke få et bedre løp enn dette, og vi anbefaler et frekt bankerspill mot en helt riktig motstand. Begynner man å gardere dette løpet så er det flere aktuelle kandidater, men vi gjør altså dette enkelt. BANKER!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.