Frekk banker i jakten på store kroner

Herman R Tvedt kjører vår banker denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Herman R Tvedt kjører vår banker denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi knaller til med en frekk banker fra Bergen torsdag, og du vil like infoen på den! Store kroner i vente?

Tok du rygg på oss til lunsj? Det ble nemlig en smakfull lunsj for flere av våre kunder fra Bjerke torsdag 13.November. Objekter som Sonar Brodde (3-valg), Kagge Lina (8-valg), samt Hades Håleryd (4-valg) ble det servert GOD INFO på. Den største bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 152 betalte ut flotte Kr.11 784,-. Vi gratulerer de av dere som tok rygg fra Bjerke denne torsdagen.

På lørdag så er det JARLSBERG som arrangerer ukens gedigne V75-omgang, og her kan du bli mangemillionær. Her venter nemlig SVIMLENDE 13 millioner til en alenevinner! Av sportslige godbiter i omgangen så gleder vi oss spesielt til DNT's Høstfinale for våre 3-åringer hvor vinneren av løpet kan stikke av med hele 100 000. UNIKUMMET Lannem Silje er også en hest som vi selvfølgelig gleder oss å følge denne lørdagen. Bonger kan du kjøpe allerede nå, og de finner du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen som vi har i vente så sparkes den som vanlig i gang fra Sverige, og der skal det kjøres lunsj fra Eskilstuna. Løpene fra "Eskils" er i gang kl.12.20. Sjekk ut våre tips Så knaller Bjerke til med sin lunsj, og V5-løpene der starter kl.13.37. Sjekk ut våre tips Om kvelden så har vi løp fra Bergen samt Åby, og det er som man skjønner nok å glede seg til også i dag. Tipsene våre til Åby finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergen:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Til Bergen denne torsdagen så kan vi by på følgende:

V65-1 : 7 Zarbaro Boko – Den lynraske American Winner sønnen er en motivert tipsener i innledningen denne torsdagen. Det klaffet ikke for den nest sist, og bedre ble det heller ikke når den ble kjørt ned mot siste sving. Gjør et OK løp med tanke på hvordan det ble for dagen. Nå sist så ble det bortkjørt, og det var ikke hesten sin feil at den kun ble treer. Har nå fått seg en velfortjent pause, og er den på hugget direkte etter avbrekket, ja, da sier det seg selv at den er helaktuell. Det eneste som gjør oss noe usikker er at den ikke pleier å prestere som best på denne årstiden.

For dem som garderer vår klare tipsener så er det ikke mange sjanseløse her. 3 Pretty Cowboyland var ikke på topp sist, mens den ble sittende bom fast med samme kusk nest sist. Henger med i alle tempo, er giftig på speed, og den er ikke ueffen her med flyt. 8 Deep Sea Dream – Så kom nederlaget for kjempen fra Alversund i monte, overraskende, men vi syntes ikke at den fungerte som best for dagen. Slet på svingene, og vi gav den et minus for hvordan den var funksjonelt. Står her sjansebetont til, den risikerer vingelrisk, og for oss er Deep Sea Dream kun en liten outsider. 5 Noble – Var godkjent i steintøffe omgivelser nest sist, mens den avsluttet strålende etter et passivt opplegg sist. Skulle den få løpet sitt, ja, da har den form til å skrelle.

V65-2 : 12 Lille Jerkeld – Har et gaveløp foran seg denne torsdagen, og den er klin overlegen om Geir Gudmestad greier å kjøre i trav med sin springer. Har imidlertid vist såpass ustabile takter på slutten at vi velger å gardere den. 9 Selenason – Takler ikke for tette starter, og den mistet altså travet tilslutt sist. Nå har den fått seg en pust i bakken, og er den tilbake på sitt beste, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. Må med på alt!

2 Spik Rasken – Denne har Åsbjørn Tengsareid et svært godt tak på. Når han kjørte den 28.08 så avsluttet den som en vind. Nest sist så ble den sittende fast med vinnerkrefter. Er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den skal passes med Tengs denne torsdagen. 6 Kamaro – Har badet hjem seire i billige omgivelser den siste tiden. Nå går den opp to klasser, og selv om den absolutt kan vinne så må vi bare spekulere litt mot. I våre øyne blir den for hardt betrodd. 11 Unik – Får nok mange tilhengere her når man ser at den er kraftig kuskeplusset med Svein Ove Wassberg. Vi er dog usikker på hvor villig den vil være etter at den har blitt feil disponert de siste to gangene. Flyter mye på humøret sitt, og er ikke det på topp så vil denne hurtige damen ikke ta i. Garderer man løpet ytterligere så skal den selvfølgelig på.

V65-3 : 5 Rødmyrsfakså – Hele 40 000 venter på vinneren av dette 3-års løpet, og vi går for en frekkis som har utviklet seg veldig fint. Rødmyrsfakså ble sjenert til galopp nå sist, tapte mye, men gikk helt rått etter galoppen til den fikk syre på oppløpet. Vi har 28/950m på klokken, og når den gikk som fortest så var den nede på 26 tallet. Nest sist så vant den enkelt. Kan en 31 tid, og mot en sliten gjeng så kan det holde.

7 Spik – Blir BLYTUNGT betrodd da den har vært helt nede på 27 tallet tidligere i år. Hesten har flott kapasitet, men man skal huske på at den har vært syk, og at den ikke er i nærheten av slike takter som i sommer. Er best på kapasitet, men vi vil se denne prestere etter sykdom før vi går tyngre til på den. 6 Salte Gleipen – Er ikke så verst når den går feilfritt, og med Åsbjørn Tengsareid opp her så er den 40m kuskeplusset fra tidligere. Er jevngod med Rødmyrsfakså, og den er selvskreven på bongen for de som garderer løpet. 10 Gomnes Birk – Er den hesten i feltet med størst fart i kroppen, men den sliter litt med viljen. Nå sist var den OK første gang etter at man skiftet trener. Kan ventes forbedret, og den er ikke ueffen om den får spare speeden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 8 Swinging Face – Er en av de tøffeste i feltet, og vi var spent på den etter et avbrekk nå sist. Gjør da et fullt godkjent løp i kulissene på en ikke optimal distanse. På torsdag så er den KRAFTIG kuskeplusset, distansen er mer den riktige, og fortsetter den fra der den slapp sist så kan den overraske i hendene på Svein Ove Wassberg. 4 Ican Youcan – Fikk nesten hele grunnlaget sitt i ett løp tidligere i år, og den opptrer veldig variabelt. Vi er slett ikke sikker på hvor «modig» den er så sent i sesongen, og vi ranker den kun som et 2-valg, vel vitende om at den har et riktig løp foran seg.

11 Lady Vegas – Er betydelig bedre enn raden, og den var god etter galopp nå sist. Skal lettes i balansen til dette løpet, og Buer har tro på sin springer. Kan felle alt tilslutt med litt flyt. 5 Hero Stone – Har ikke vist noe i Sverige, og den smøg med til 100% maks sist. Er kommet til en veldig flink jente nå, og den skal bli interessant å se første gangen ut i ny regi. Treningsrapportene er fine, og den er verdt en strek.

V65-5 : 1 The Flying Jet – Er en VELDIG bra hest som avslørte sin store kapasitet ved flere ganger i fjor. På Bjerke 21.08.2013 så er den hakk i hel på en såpass god hest som Oscar Ribb etter en herlig avslutning. I årsdebuten i år (03.04) så ble den treer bak hester som Lionel/Osceola, og vi har 11,1 s 500m på klokken mot hester av en helt annen verden kontra det som den møter her. Så fikk den sine problemer, men med tre løp i kroppen så virker den nå å være skikkelig pågang igjen. Den har gradvis blitt bedre, og nå sist takter den sterkt om når den får muligheten på oppløpet. Denne torsdagen så blir det full bøtt fra start, og med tanke på at Shocking Victory kun skal smyge så er vi veldig inne på at vår frekke banker leder hele veien. Herman Tvedt er optimist, og det har han lov å være her. BANKER!

9 Paralyce Ås – Var ikke helt på topp sist, mens den så veldig bra ut nest sist uten at den fikk sjansen da. Her står den ypperlig til for å smyge med, og med maks flyt så kan det gå veien. 5 Jegerinnen – Blir garantert et av dagens største skrik etter det løpet som den gjorde sist. Var da imponerende etter galopp. Er dog ikke noe spesielt rask i fra start, og den risikerer å havne på vingel. Er normalt sett ikke god nok til å ta ned The Flying Jet, og den er i våre øyne mer trippel enn seiersaktuell. 10 Likable Heldia – Har funnet formen, og på speed er den sylvass. Fikk et upassende opplegg sist, og selv om den kun blir firer så står den bra på. Kan overraske med flyt, og den skal med ved gardering. 4 Divided Darlig – Har vært syk, og den holder usikker form. Duger på kapasitet, men risikerer å måtte gjøre all jobben selv. En 3-4 plass burde være bra første gangen ut.

V65-6 : 2 Ramsjerven – Har virkelig funnet stilen hos Lars Tore Hauge, og hesten som var en notorisk galoppør tidligere har enda ikke feilet for den nye treneren. Har de siste gangene vært ute på en oppjaget sprint, og distansen denne torsdagen passer den klart bedre. Så rett og slett LYSENDE fin ut sist med alle kreftene sine i behold, og vi har vel aldri sett Ramsjerven bedre noen gang tidligere. Det er fortsatt fin odds i kapasitet-hesten, og fra drømme betingelser på torsdag så plasserer vi den først. 9 Åsakjappen – Er nok en hest som passer Svein Ove Wassberg perfekt. Her kommer SOW til å kjøre i rygger til det gjenstår 300m, og den kan fort speede ned alt. Vi er dog noe usikker på formen til Åsakjappen da dette har vært en lang sesong for den ekstremt hurtige Åsajerven-sønnen.

6 Komnes Brazze – Var ikke på topp sist, men da slet den med blodverdiene. Disse skal være i orden til løpet på torsdag, og på ren kapasitet så er den helt i toppsiktet. Må selvfølgelig regnes tidlig. 7 MG Lomen- Kom ut etter pause nå sist, og den så lysende fin ut for dagen. Bare dampet på, og den vant utrolig enkelt med krefter igjen. Har muligheten igjen om den fungerer like fint. 8 Motveit Mai – Var bra sist, men den har vært ustabil på slutten. Har et veldig høyt maks nivå, og kommer den seg bare rundt banen uten noe tull så kan den vinne.

Litt om V5-løpene:

V5-4 : 4 Føynland Jerven – Har vært minst 100m bedre enn disse, og selv om det er Elisabeth kontra Odd nå så skal det skje mye rart her om denne ikke er overlegen påny. En soleklar banker! I V5-finalen så er det elendig klasse over feltet. 6 Ring A Ding vinner dette på 70% form, og kjapp som den er i fra start så burde den komme seg tidlig foran her. Er en soleklart motivert tipsener i et sjeldent dårlig løp.