*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekk banker i jakten på store kroner

Ulf Ohlsson kjører vår frekke banker denne torsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi klinker til med en frekk banker fra Bollnäs denne torsdagen. Hesten dukker opp i samme løp som en av dagens tyngste favoritter befinner seg i...

14.01.15 14:35

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Blir ikke svart ut nå
V4 Axevalla: Spennende lunsj
V5 Bjerke: Tengsareid fikser lunsjkronene
Tour De Ski: Martin rykker og vinner
Tour De Ski: Niklas Dyrhaug skal avansere
Oddstips:
Luton burde vært favoritt

Vi spilte inn ca 102 000 i lunsjen fra Bergen Travpark 6. januar! Nibley L.B. (2,3%) supersjokket i finalen, men den var med på ALLE våre bonger minus den aller minste. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 420 betalte ut flotte 7 291,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Vi har en KNALLSPENNENDE V64-omgang i vente fra Bollnäs denne torsdagen, og du vil like den bankeren som vi byr på. 1 Bolt Boko (V64-6) står nemlig alene på våre bonger, og den kommer ut i løpet som kanskje dagens tyngste favoritt befinner seg i... Vi byr ellers på to andre bankeralternativer som heller ikke er favoritter! Vår "SJOKK-MENY" finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bollnäs:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Axevalla med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Klosterskogen med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Her er våre objekter til løpene fra Bollnäs denne torsdagen:

V64-1 : 8 Tunney Gene – Innledningsløpet denne torsdagen er ikke av det aller tøffeste, og vi prøver oss med et sjokk som vi føler er klart bedre enn raden. Tredje sist så ble Tunney Gene sittende bom fast i mål på Bjerke. Hadde vært seiersfarlig med luker da. Nå sist i STEINTØFFE omgivelser så gjør den et klart godkjent løp etter at den ble hindret på siste bortre. Var da ute mot Montdore/Candor Hall med flere. Prøves som et sjokk i mer riktige omgivelser nå.

V64-2 : 9 Linda Kravat – Kan være en banker for de frekke denne torsdagen. Den ble sittende fast som vinner tredje sist, og den varslet storform da. Nest sist så leverer den en sisterunde i 26 fart, og den vinner overlegent. Nå sist så feiler den på siste bortre, men kommer formidabelt tilbake før man kjører seg bom fast. Her var alle kreftene igjen, og det er ingen fare med formen. Denne formbomben burde ha en FLOTT mulighet om det ikke skulle bli helt feil på veien. SPILLES!

V64-3 : 11 Mimi Af Djupmyra – Fikk aldri sjansen sist, og den ble sittende bom fast som helpigg. Inntrykket var meget bra. I dette løpet så finnes det flere meget kjappe i første rekke, og det burde bli fart på forestillingen. Trenger ikke å bli veldig lett å ha med og gjøre tilslutt da. KAN OVERRASKE! 7 Symfoni Cup – Er bedre enn raden, og den avsluttet bra etter hinder på veien sist. Har dessuten fått seg tre løp i kroppen etter pause, og normalt sett så skal formen bare bli bedre fremover. Klar OBS hest om løpet garderes.

V64-4 : 5 Knowloon Express – Er på vei mot formen, og den trenger ikke å være helt borte her. Etter pause nest sist så får den etter hvert fjerde innvendig. Kommer så via tredjespor på siste bortre, og via 15,5 s 700m så avslutter den sterkt. Nå sist så avslutter den også meget bra, men ble da passivt kjørt. Virker å være under en klar utvikling, og den er ikke ueffen i slike omgivelser. OBS! Ellers vrimler det med potensielle vinnere i dette løpet, og vi velger å gardere relativt bredt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-5 : 6 Elita Memphis – Er en hoppe som utvikler seg fint. Nå sist så gjør den et strålende løp etter startgalopp, og man skal da huske på at den ikke er mer enn tre tideler slått av en såpass god hest som Ägir Briljant. Har stortsett bare gjort fine løp på slutten, og vi synes bestemt at den stikker seg litt ut denne torsdagen. Kan dreie seg om en banker for de frekke!

V64-6 : 1 Bolt Boko – I et svært ÅPENT V64-spill denne torsdagen så tar vi en sjanse i finalen, og anbefaler et bankerspill på Bolt Boko mot mye spilte Gigantic River. Når det gjelder Bolt Boko så er den betydelig bedre enn raden. Nå sist så ble den for eksempel grovt hindret mot den siste svingen, men den kom bra tilbake i kulissene, og den viste full form. Vant et løp i fjor, og også da hadde den spor 1 i volten. Den dagen ledet den rundt om, og den vant lett på 14,6/2140mv (29.09.2014). Legg også merke til at den er kraftig kuskeplusset på torsdag med Ulf Ohlsson. Her håper vi at Ulf ser rett frem, og prøver å lede dette rundt om til OK odds i lukene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag