Frekk banker i Skien

Foto: Hesteguiden.com

Vår V5-banker er bare krysset av på 20 prosent av bongene.

Klikk her for V5-forslag Klosterskogen

Vi lanserer en tyveprosenter som banker på Skiens-ovalen i torsdagens V5-runde. 4 Canny er kjapp fra start og sikter inn teten i den fjerde avdelingen. Fra den posisjonen blir han alt annet enn enkel å slå og vi tror han tar sin ellevte seier i sin start nummer førti. Sist var han ute i hardere omgivelser i V75 på Jarlsberg. Da fikk han en umulig reise. Gangen før holdt han godt til annen bak Muffin D.K. Selskapet er ikke avskrekkende i kveld. Vi tror han setter på plass hester som Rolling Star og Last Speedy Laday.

I V5-1 er 3 Relax Jet den beste stayeren, men vi er ikke trygge på hesten på en 800 metersbane. 2 Zatopek spurtvant sist. Kan gjenta bedriften om han får et løp på lang vent over en uvant distanse. 4 Milliondollarbaby D er kanskje den beste hesten, men formen er usikker. Stor outsider. 1 Mick Brogård er langt bedre enn raden. Takler distansen bedre enn de fleste i feltet og står innbydende til. 8 Bambino Avanti tok en fin seier sist fra tet på Bjerke i V65 sist. Han er klart best forfra og kan få en tyngre vei i kveld. Må uansett strekes tidlig i enkle omgivelser. 5 Spirit Of Gulema holder formen og må regnes i fremste rekke igjen.

Vi bruker tre hester på det største forslaget, men tror egentlig at det skal kunne holde med to streker i V5-2. 1 Langaard Tiril var unnskyldt sist da han ble kraftig hindret. Nå står den røde hoppa til for å få tet. Derfra blir det ikke enkelt å stoppe Braute-datteren. Tyve meter bak jager 3 Lille Grete. Hun var svært positiv i sin siste start. Nå dukker hun opp i dyktige Geir Flåtens regi. Hun skal regnes som en seriøs utfordrer til seieren. 4 Eli Nova gjør stadig gode løp. Hun vant sist og kan muligens gjenta selv om vi tror hun møter et par hester som er litt bedre i kveld.

Lever ekspertkupongene fra Sportspill her

10 Lia Oda (V5-3) blir dagens største favoritt. Ble frakjørt av kjempetalentet Sjeikens Gull nest sist. Sist gikk hun i nærkamp med Haugestad Sol på Bjerke, men kom akkurat for sent. Hun er klart best på fart i dette løpet og taper ikke om viljen er på plass. Det er nettopp viljen som kan ødelegge. Hun kan plutselig gi blaffen. 8 Ulvrikke fløy fort mellom galoppene sist. Feilfritt tror vi Heisholt-hoppa kjemper der fremme. 11 Stjerne Troj var solid i debuten. Var mer tråkk og uvillig sist på Biri. Muligens er han best forfra, men han må ikke glemmes utfra hva han viste i sitt første løp. 5 Lailika er en humørhest. På en feilfri og god dag kan hun slå til.

Annonse: Øivind Grøstad byr på Klosterskogen, mens Rolf Lerum byr på en karamell i Bergen

I V5-5/DD-2 tror vi mest på 8 Tusse Perla. Dersom det løser seg tror vi hun speeder inn til seier. Formen er helt på topp i øyeblikket. 12 Bernoldi radet opp seire i stor stil i fjor. Denne sesongen har vært en eneste stor nedtur for den lynraske Moe Odin-sønnen. Sist kom han ut etter pause og avsluttet sterkt til andreplass. Han står fint inne pengemessig i dette løpet. Fra tolvtespor tror vi han blåser gjennom og er i tet i første sving. Da bør han ha en prima sjanse dersom viljen er på plass. 9 Torpa Glad er best i tet. Formen er imidlertid strålende og han bør kunne kjempe i toppen selv bakfra. 5 Kjølstad Jo To er en fidus om han får det rette løpsopplegget.

Tast her for V5-forslag. Ønsker du DD-tips trykker du her .

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 19.05 (løp 3-7)
DD
kl 20.05 (løp 6-7)