Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


V64-rebusen i kveld var ikke akkurat enkel å knekke, og vi fant ingen klink banker i omgangen. Dermed sjanser vi litt, og går for 9 Bad Manner som dagens beste banker. Varslet form direkte etter pause sist, møter en svært billig gjeng nå, og sjansene skal være store! ALL IN! Ellers finnes det flere mulige godbiter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V64-1 : 7 Peder Mykla – Holdt OK på en bane som neppe var et pluss sist. I kveld blir det bedre baneforhold, og da kommer den normalt bedre til sin rett. Er en av få hester i dette feltet med litt ordentlig vinnervilje (vant fem løp i fjor), og klaffer det bare på startsiden så burde den være HET i et løp som dette. Det blir MYE spill på 2 Leader Brodde. Startet 16 ganger i fjor, og det ble kun 1 seier. Akkurat det er ikke tilfeldig. Den er stortsett avhengig å få de fine løpene, dvs gå med i rygger, og det er klart den kan vinne visst det klaffer med et slikt opplegg her. 1 Maze Runner – Er heller ikke veldig modig, og trolig best med rygg. Skorykket i dag gjør at den skal regnes fra et nydelig spor. 9 Wollafur – Møter riktig motstand, kan få det sydd opp fra et fint spor, og med skoløs rundt om plukkes den også med som en mulig skrell.

V64-2 : 9 Bad Manner – Denne er fakta ikke så verst, og i svært billige omgivelser må sjansene være gode. Kom ut sist etter at vintertreningen var gjort unna, og selv om den var tung så varslet den form ved å spurte bra etter sene luker. Gikk PIGG i mål, og den fikk et pluss i kanten av oss. Nå blir bakskoene rykket, og det er et klart pluss for denne. Har taklet trange spor enkelt tidligere, og vi forventer at den gjør det igjen. Runder en billig gjeng til seier? SPILLES!

V64-3 : 6 Bottnas Gouverneur – Feilet seg bort sist, mens den var SOLID til sier nest sist. Distansen i kveld er normalt kun et pluss, og skulle den komme seg tidlig foran her, ja, da skal det en god hest for å plukke den ned. Til denne starten velger man også å rykke skoene rundt om, og det skal normalt gjøre den enda bedre. Er ikke helt stabil, og det er hovedgrunnen til at vi ikke går ALL IN. Leter man på dypet så er en hest som 11 Pelle Roc ikke helt borte. Har fått to løp i ny regi, og gikk ordentlig pigg i mål etter sene luker på en dårlig bane sist. Kan storskrelle om den fortsetter sin fine fremgang.

V64-4 : 7 Nisse Sånna – Fyker til tet, og leder dette veldig lenge? Vi hadde faktisk vurdert dette som en banker hadde det ikke vært for at den var veldig under pari sist. Da må noe ha vært feil på den. Spurtet sterkt nest sist, og med slike takter her så tror vi den vinner fra tet. Jepson er giftig fra springspor, og dette ser i det hele tatt veldig riktig ut på forhånd. At man også rykker skoene i kveld vil nok løfte den ytterligere. Må bare prøves fra drømmebetingelser!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V64-5 : 1 Metallica I.R. – Er i toppform, og den skal ikke undervurderes i dette ganske jevne løpet. Den ble sittende bom fast med mye krefter igjen sist, mens den fullførte meget fint bak kanonen American Hill nest sist. Er over middels fra start, og skulle det bli tet her så skal de andre få noe å bestille. Prøves som en frekkis! 11 Matter Of Fact – Var positiv i Sverige-debuten sist, men det var liksom ikke noe WOW-inntrykk. Blir hardt betrodd nå, men vær OBS på at den debuterer med volte samt at distansen er ny for den. Er kun en liten gardering for oss.

V64-6 : 13 Teton Sweet Lindy – Hadde faktisk kun 2,1% av innsatsene på seg når vi la ut tipset (10-valg). Akkurat det er en gåte for oss, for denne er god nok. Var meget solid til seier nest sist, mens den også sist var i ferd med å gjøre et solid løp før den bare brøt rett ut i den siste svingen. Den oppførselen var naturligvis ikke bra, men hesten er altså bra for klassen. Leverte et fint prøveløp, og gikk en sisterunde i 14-fart. Oppfører den seg, så springer de ikke fra den, og vi roper et stort varsko for en hest som virker å gå under radaren.