PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme og Umåker står for kveldens V64-omgang, og vi spiller frekt i jakten på V64-kronene. Vi banker nemlig 7 Maesteraemon (V64-2), og er inne på at den vinner sitt løp etter tidlig tet. Var kun et 3-valg når dette tipset ble lagt ut...

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Everglo Lemon – Innledet lovende som 3-åring, men ble så skadet, og har vært lenge borte. Kommer i kveld ut etter pause, og den duger i dette løpet om den bare viser litt av hva den viste tidligere i år. Settes knepent først i et løp som er veldig jevnt, og her garderer vi bredt.

V64-2 : 7 Maesteraemon – Er et MEGET bra spill i kveld, og vi tror mye på tet og slutt. Har fått to løp i kroppen etter den kom til Sandra Eriksson, og den er kraftig på gang. Sist suste den til tet, slapp, og ble siden sittende bom fast i ryggen til Selmer I.H. I kveld fester man på en BIKE, og rykker dessuten samtlige sko. 5 Swagger fra samme stall dundrer til tet, den skal kjøres snilt, og dermed er vi inne på at stallkompisen 7 Maesteraemon kan komme seg tidlig foran. Lar seg rett og slett ikke fange fra tet? SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 1 Järvsö Henrik – Galopperte direkte sist, men kom solid tilbake, og avgjorde sikkert. Har veldig fine betingelser foran seg i kveld, og den skal ha en stor sjanse å lede et løp som dette rundt om.

V64-4 : 7 Peggy Gou – Er en bra hest i grunnlaget, og vi setter den frekt først. I Boden nest sist så fulgte den bilen fra start, føk til tet, og holdt siden lekestue. Er lynrask fra start, og vi blir ikke overrasket om det kan bli tet igjen. Motstanden skremmer ikke, og den skal være spillbar her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 4 Global Crossover – På ren utregning skal denne være «klink». Den har radet opp med fine innsatser, og sist var den altså ute mot Francesco Zet. Gikk da 11,8/2140ma, og det uten å fungere som best. Nå er den behandlet, rapportene er fine, og den skal stå klart først på ranken.

V64-6 : 9 Albert Zonett – Avgjorde sikkert sist, og fikk endelig vist litt av hva den kan i sin nye regi. Er veldig grunnkapabel, Stefan Edin pleier å ha et godt tak på hestene fra Robert Bergh, og her kan det fort komme en ny seier. Settes først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»