Frekk banker i spennende V65-omgang

Tooltime gjør en interessant start for ny trener fredag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Tooltime gjør en interessant start for ny trener fredag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Frekk banker! Deilig drag med sterke takter i lokalkjøring! Sjokk med form som er bedre enn rad! Vi er klar for en perfekt start på weekenden til Jarlsbergs V65-omgang fredag kveld.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 lørdag: Dobbel sjuerpott med Support Justice
V65 Solvalla: Ohlsson sender oss til lukene
V5 Bjerke lørdag: Ikke helgrønt på Bork'en
Tippemagasinet: Nettavisens nysatsing på Tippeligaen
Oddsdobbel: Frisk variant til 4,41 i odds
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

Det ble servert MEGET STERKE tips til lunsjen på Bjerke torsdag 16. april. Alle våre V5-forslag satt, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180, ja, det betalte ut flotte Kr.4 874,-. Lunsjforslagene våre spilte totalt inn litt over Kr.70 000 denne herlige torsdagen, og vi håper at du var med på moroa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi står ovenfor en praktfull helg med en rekke høydepunkter! På Bjerke lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet, og vi får dessuten stifte bekjentskap med stjernen Support Justice (V75-2) som skal ha en blåser i kroppen før Olympiatravet neste lørdag! Om kvelden samme dag på Färjestad er det jackpot i V65-spillet. Vi kommer tilbake med fyldige tips til begge baner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V65-omgangen som er i vente på Jarlsberg denne kvelden så er den spennende. Kvaliteten i flere av løpene er bra, og det finnes en rekke vinnerkandidater. Vi sjansebanker 6 Tooltime (V65-5) som vi tror leder hele veien. Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 7 Rocknroll Fi – Ble sårbeint sist, og selv om den vant på en fin tid så var den ikke på topp. På fredag er startsiden nøkkelen, og vi tror den har en fair mulighet å hente en lengde på Glen Ord Superb som sålangt i karrieren ikke har vært spesielt vass på startsiden. Vi tror ikke at Juniata Hanover, og Frode Hamre ønsker å svare denne tøffingen første gangen ut, og dermed så kan det bli tidlig tet for Rockenroll Fi. Fra den posisjonen så dreier det seg om en vinner om den bare henger i sammen i aksjonen sin. BANKER FOR DE FREKKE!

V65-2 : 5 Mjølner Tore – Et meget interessant løp venter. Ideen vår er en hest vi liker veldig godt, og den burde ha alle muligheter for å få et stort gjennombrudd i 2015. Var ute i en lokalkjøring på Momarken for ikke lenge siden, og der travet den raske 28,9/2140m. Var der kun slått med en tidel av meget gode Joker CK. Møter ikke en slik hest her. Mjølner Tore føler vi er best på kapasitet, og vi iler til med et frekt førstevalg!

V65-3 : 7 Ask Eld – Er MYE bedre enn raden. Nå sist så gikk den nesten gjennom lydmuren mellom galoppene, og den kunne vunnet det løpet uten den siste galoppen. Fra springspor så er vi sikker på at Flåten søker fremover direkte, og ligger denne nedpå hele veien, ja, da snakker vi om en bra sjanse! Må tas på alvor fra helt perfekte betingelser!

På lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente. Allerede i dag kan du kjøpe deg inn i våre V75-andelslag på Eksperten:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V65-4 : 12 Barack – Har fått seg to blåsere i kroppen etter et lengre avbrekk, og dette er en hest som er bedre enn raden. Den gikk helt enormt mellom galoppene nest sist hvor den viser 14,1/1000m. Vi trodde derfor MYE på den sist, men da mener vi at Marcus Hultman disponerte den vel defensivt i dødens. Lå bare rolig utvendig, og trykket ikke opp noe fart. Fullfører uansett skikkelig bra. Distansen takler den normalt sett denne bedre enn de fleste, og blir det bare litt fart her, ja, da blir den BLYTUNG å stå imot. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 6 Tooltime – Debuterer for Bo Westergaard, og vi gir den tipsnikken direkte. Her tror vi på tidlig tet fra andre omvendt i volten, og da skal ikke Tom Erik Solberg få lure unna mye før dette dreier seg om en klink vinner. Rapportene på den er bra etter pause/behandling, og sjansene for at den innfrir burde være gode! Opplagt en mulig frekk banker!

V65-6 : 5 Buttercup – Er en veldig bra hest, og vi har bitvis latt oss imponere av den. Nå sist ble den meget strengt disket, men den gjør uansett et veldig bra løp. Hadde da gått 16,0/2100ma uten disken. Blir denne fredagen kuskeplusset med Åsbjørn Tengsareid, og selv om motstanden stadig blir hardere så kan vi ikke gjøre annet enn å ha tro på denne. MOTIVERT!