*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekk banker i spennende V65-omgang

Hans Chr Holm er vår bankerkusk fra Harstad denne lørdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi har en meget spennende V65-omgang i vente fra Harstad denne kvelden. Vi banker frekt, og går ALL IN på en hest som neppe blir noen favoritt...

08.12.14 11:23

Oppdatert lørdag ettermiddag: Det ble en gedigen V75-fest for Nettavisens tips lørdag. Ca 45 spill inn med sju rette og ca 800 000 kroner innspilt. Nå tar vi V65 i Harstad lørdag kveld bare på farten.

Nettavisen kommer tilbake med mer info etterhvert.

Det er selvfølgelig V75-banen Drammen som får det meste av det som er oppmerksomhet denne lørdagen, og det skulle nesten bare mangle. Kurt Leirvåg er din ekspert fra Drammen, og hans tips finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Bankeren vår fra Harstad denne lørdagen er av det spennende slaget. Vi velger nemlig å gå all in på 9 Gylden Kongen i V65-5, og dette er en hest som vi rett og slett tror mye på. Var uheldig nest sist, og den feiler da i en trang situasjon. Nå sist så gikk den en strålende sisterunde. Er lørdag kraftig kuskeplusset med HC Holm, og mot en helt riktig motstand så skal dette dreie seg om en flott mulighet! Blir neppe noen favoritt, og det tar vi i mot med takk! Du finner mer om omgangen lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Harstad:

V65: kl.18.15

V5: kl.19.15

DD: kl.19.35

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Her er vår tekst til løpene på Harstad

V65-1 : 4 Eskeladden – Er spennende i innledningen denne lørdags-kvelden. Den har virkelig funnet toppformen etter at man fikk isdekke på Harstad. Den vant veldig lett nest sist, mens den er uheldig nå sist. Kusken kjører nemlig da oppi foranliggende ekvipasje mot oppløpet, og den feiler da som HELPIGG! Hadde 100% sikkert kjempet om seieren der med fritt frem. Her står den perfekt inne i løpet, og den er for eksempel 20m billigere ute nå kontra Myr Faksen, Torpa Egon, og Lykke Even fra det nevnte løpet. Må bare prøves som et herlig frekt drag i innledningen!

V65-2 : 5 Nomorecredit – Skal være et bra spill her. Har jo gjort det veldig bra over en lengre periode nå, og den gjør stort sett bare fine løp. Nå går den ned minst en klasse når det gjelder motstand, den er lynrask fra start, og her kan det fort dreie seg om tidlig tet og slutt. Kan ikke få et finere løp enn dette, og vi må tro hardt på denne godbiten! SPILLES!

V65-3 : 2 Hvalstad Birken – Var en hest som Stian Eilefsen skrøt mye av da han stod i trening på Østlandet. Slet der mye med aksjonen, og den var nok ikke som aller best. Nå sist så gjorde den debut i Harstad, og den vant meget lett med krefter igjen. Så ut som den trivdes på isen! Nå har den fått seg en blåser i kroppen på det nye stedet, og fungerer den noe i nærheten av det som den skal, ja, da må den ha en topp mulighet til å være med å kjempe helt der foran. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V65-4 : 6 Big Brown – Har et skreddersydd løp foran seg her, og når den også er kuskeplusset med HC Holm så er i hvertfall vi på vakt. Nå sist så var den riktignok ikke helt på topp, og den gikk på det jevne da. Var dog solid i løpene nest/tredje sist, og det er mulig at den kjente disse løpene litt i kroppen nå sist. Har fått hentet seg inn igjen, utstyret blir justert til denne starten, og med en normal innsats så skal dette dreie seg om en meget bra sjanse. OBS!

V65-5 : 9 Gylden Kongen – Har vinnerform i kroppen sin, og den har sett utrolig fin ut de siste gangene. Nest sist så hadde den kjempet om seieren hadde det ikke vært for at kusken var litt uheldig på siste bortre. Går der trangt ut i angrep med en pigg hest, og vips så kom galoppen. Så mektig fin ut etter galoppen. Nå sist så gjør den en strålende sisterunde, men har jo da en helt feil oppgave hvor den skal hente 40m tillegg på en såpass bra hest som Troll Hector. Står nå spennende til, og dette er en gjeng som den normalt skal senke tilslutt. Legg merke til at den er KRAFTIG kuskeplusset med HC Holm denne lørdagen! Vi tror hardt, og denne må bare prøves!

V65-6 : 2 Barcelona F. – To hester skiller seg litt ut på forhånd her. Det er selvfølgelig favoritten Anton, og draget vårt Barcelona F. Når det gjelder Barcelona F. så lagde den hakkemat av Anton sist den var på besøk i Norge, og den var smellgod for anledningen. Kommer nå til Harstad med to smultringer i raden, men her skal man være veldig forsiktig med å vektlegge denne resultatrekken for hardt. I Finland nå sist så gikk nemlig kusken rimelig offensivt til verks, og han dundret på utvendig leder. Passeringstider: 12,5/14,5. Fullfører egentlig godkjent med tanke på tempoet, og Barcelona F. er i BRA form! Har vunnet 3 av de siste 4 gangene på Harstad, og når den slo Anton sist så ble den spilt ned til 1,8 i odds! SE OPP!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.