Frekk banker knuser alle

Foto: hesteguiden.com

Og kommer fra en stall i knallform.

Klikk her for V5-forslag Bjerke

Torsdagens V5-runde på Bjerke er spennende. Vi innleder med et herlig bankerdrag. 11 Highfive Kemp er i strålende form, i likhet med omtrent hele stallen til Frode Hamre. Under onsdagens V65-runde på Bjerke hadde Frode Hamre fire stallhester til start og det endte med en førsteplass og tre andreplasser. Tirsdag vant Madam Lavec overbevisende i et lunsjløp på Drammen og søndag fikk vi se en knallgod Glideable Volo på Sørlandet.

Nevnte Highfive Kemp avsluttet godt bak bedre hester sist enn hva han møter på i dag. Fireåringen holder den høyeste klassen i V5-1 og vi nøler ikke med å utrope han til dagens banker. Egentlig synes vi det er merkelig at denne hesten kun er et tredjevalg torsdag formiddag. Trener Frode Hamre er optimist og da klemmer vi til med banker.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Meget åpent
Vi går for 6 Tour De Paris som førstevalg i V5-2. Hun ble femte mot betyelig skarpere motstand i den nest siste starten. Hoppa har nå hatt en måneds pause. Hun kan åpne bra og bør kjempe om seieren. 5 Grand Madame Ruth er tilbake etter pause. Hun er absolutt blant de bedre i dette feltet og kan meget vel slå til på direkten. Også hun har startet mot klart tøffere motstand enn hva tillfellet er i dag. 1 Ninotchkathequeen står interessant til i førstespor. Danskeimporten er garantert et fint løp og hører hjemme på alle kuponger. 12 Global Kentucky er avhengig av hardt tempo for å lykkes. Er blant de bedre i feltet. Vi ser for oss at det kan komme en skrell i dette løpet og garderer derfor rikelig.

Annonse: Rolf Lerum setter fyr i kuponghaugen med en 15-oddser i DD-2 på Bergen travpark torsdag kveld

Ble stri sist
Storfavoritten i V5-3 er 2 Embakasi. Tre seire er bokført på like mange starter. Hoppa blåser til tet også i dag. Spørsmålet er om hun kan opptre rolig nok. Sist ble hun stri og var sliten oppunder mål. Blir hun like hissig i dag tror vi kun kan bli innhentet. 6 Ocean Pearl er langt bedre enn programraden. Westergaard-hesten kan nok en tid i underkant av 1.16 og skal voktes. 12 Nordea Lavec leverte godkjent, men heller ikke mer sist. Veldig god gangen før. Med tempo kan hun speede ned alle på slutten. 3 Gidde Malin er kjapp ut. Vi tror hun havner i lederryggen. Farlig på en kortspeed. Hun var tapper i Drammen sist.

Lever ekspertkupongene til Sportspill her

2 Mellem Stjerna har kjempet sterkt den siste tiden. Elding-datteren har en nydelig oppgave i V5-4/DD-1 og kan ta en etterlengtet triumf. 5 Are Odin har vært tøft matchet i det siste. Prøvde seg blant annet i Derbykvalifisering der han ble for lett. Formen er veldig usikker og hesten som hadde seks strake seire tidligere i år blir kun en outsider nå. 3 Min Alfa får sjelden klaff. Står gunstig til og kan slå til i dag. 10 Spik Sjefen er kapabel, men usikker. Han var bra sist og duger på sitt beste. 1 Bua Elden er en luring fra fint spor med ditto form.

2 M.T. Extra Special (V5-5/DD-2) er normalt en vinner i feilfri utgave. Vi stoler på dansken i Dagens Dobbel, men helt sikre er vi ikke. Han kan feile. Uten galopp tror vi han leder fra start til mål. 4 Oh My Bee ble matchet i derbysammenheng i Danmark. Lettere selskap denne gangen og en klar strek om man garderer favoritten. 6 K.L.M. Brooklyn var bedre enn noensinne i debuten for Atle Gustav Hoel sist. Distanseøkningen spiller neppe så stor rolle. Kommer hun noenlunde riktig til kjemper hun i toppen igjen. 1 Power Pigen taper fra start, men er ikke ueffen dersom det skulle løse seg med posisjonene. Hun gikk et godt løp nest sist på Jarlsberg, mens hun unngikk skade under ulykken sist onsdag til tross for at kusken (Frode Hamre) ble skadet. 9 Mr. News gikk godt sist. Han hadde fin fart over mål og kan ventes ytterligere forbedret i dagens lunsj.

Tast her for V5-forslag. For Dagens Dobbel trykker du her .

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:
V5 kl 13.37 (løp 1-5)
DD kl 14.12 (løp 4-5)

Se løpene direkte i dag på Nrk2 kl 13.30