Frekk banker sender oss i lukene

Gunnar Austevoll kjører vår banker på Drammen. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Gunnar Austevoll kjører vår banker på Drammen. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Alle våre V75-forslag suste inn på Bergen lørdag, og totalt sett så spilte vi inn 800 000. På Drammen denne tirsdagen så klinker vi til med en frekk banker!

På Mantorp mandag ble det servert bra V64-tips. Godbiten 10 Prince F.P. Romsås (5. valg) slo til som en herlig frekkis! Systemet på Eksperten (5 andeler a 1000) suste inn med flotte 71 443 til fem heldige kunder.

På Drammen denne tirsdagen så venter en svært spennende lunsj, og vi blir overhodet ikke overrasket om dette kan gi store kroner for dem som løser V5-rebusen. Vi velger å banke frekt, og 6 Love Lloyd (V5-1) er den vi føler mest for. Er best på kapasitet, og rapportene på den er veldig fine etter pause. Få ellers med deg noen av våre frekke objekter lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Drammen:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Eskilstuna med start kl.12.20. V65 på Momarken med start kl.18.30. V64 på Jägersro med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til dagens løp på Drammen:

V5-1 : 6 Love Lloyd – Er feltes klar beste hest i innledningen, og vi må bare gå til direkte på denne etter pause. Feilet i angrep som en klink vinner nest sist, mens den feiler i fra seg en andreplass bak GODE Toto sist. Er behandlet etter det siste løpet, og den har sett veldig fin ut i jobb før denne starten. Skal ikke ha problemer med å gå 16/2100m, og dette dreier seg om en vinner i en feilfri utgave. SPILLES!

V5-2 : 1 Rocket Queen – Gikk et fint løp etter pause sist, og den fullførte skikkelig bra. Nå har den fått denne blåseren i kroppen sin, og den kan ventes enda et hakk forbedret til tirsdagens oppgave. Skulle den greie å forsvare sitt innerspor, ja, da kan faktisk dette løpet være kjørt, og den MÅ prøves fra slike betingelser!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-3 : 12 Major Stjernen – Her er det VIDÅPENT, og garderinger må til. Major Stjernen har stor fart i kroppen sin, den er normalt sett travsikker når den er i orden, og den skal bli spennende å følge etter pause. Prøves som et frekt drag mot helt riktig motstand.

V5-4 : 12 Scioto Downs – Er BETYDELIG bedre enn raden, og den skal passes nå. I sitt siste løp så havner den en bra bit bak på feil distanse, men den går fint i kulissene tilslutt. Nå er distansen mer den riktige igjen, og her er det dessuten billig imot. Burde være spennende denne tirsdagen, og vi roper et varsko!


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V5-5 : 2 Brage Mollyn – Skuffet oss sist selv om den da ble hindret. Gangen før så gikk den solid etter galopper. Viser den bare i nærheten av innsatser som nest/tredje sist, ja, da kjemper den helt sikkert om seieren her. Kan nesten ikke få et bedre løp, og vi føler den er motivert.