Frekk jackpotbanker fra Solvalla

Ulf Ohlsson  kjører vår banker i V65-spillet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ulf Ohlsson  kjører vår banker i V65-spillet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Solvalla byr på en meget spennende jackpot-omgang med hele 844 473 ekstra i potten. Vi klinker til med en frekk banker, og jakter storcashen!

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Carsten Rabjerg.

Vi som er glad i trav og galopp har en helt herlig helg å se frem i mot. Det er nok av høydepunkter å glede seg til, men vi vil her nøye oss med å nevne to : 1) V75 på Sørlandets Travpark med comeback av Tekno Odin. Glem ikke at det ligger hele 30 millioner i V75-potten denne lørdagen. 2) Ekstra V75-omgang i fra Axevalla med Stochampionatet om søndagen. Her kan en alenevinner i V75-spillet stikke av med 34 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Solvalla som det skal dreie seg om her er det altså JACKPOT i V65-spillet, og hele 844 473 ligger ekstra i sekserpotten. Bankeren vår dukker opp i V65-5, og når denne artikkelen ble lagd så har den faktisk kun 10% av innsatsene på seg. En banker etter vår smak med andre ord. Ellers er løpene klart utfordrende, og det kan fort bli bra med penger for dem som kommer seg til lukene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Solvalla :

V65 : kl.12.45

V4 : kl.13.25

DD : kl.13.45

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Dagens banker:

4 Beautiful Trick i V65-5 kommer fra en stald med absolut topform, og Reijo Liljendahls heste er godt gående. Selvfølgelig er dette en 3-årig hoppe, der ikke har startet så mange gange endnu, men hun virker til at have både fart og kapacitet. Det kan være en eller mange her, og jeg tager stilling og satser på Liljendahl og Olsson klarer det sammen med hesten!

Dagens luring :

1 Angelina J i V65-4 galopperede mod slutningen senest, men var ikke helt borte der til en mindre placering. Formen virker fin og hesten har nu løb i kroppen. Da sporet er perfekt, kan hesten sagtens levere en overraskelse. Bliver lidt spændende at følge her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.